Author Topic: Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...  (Read 552475 times)

0 Members and 34 Guests are viewing this topic.

Offline ibriiana

• Avarage member
ok,blagodaria.Dano stane i 6te 4a4im nekoe klip4e s fici skoro vreme,samo da se poly4i

sirrio

• Guest
nikoi znaeli,kak ot disk,da svalia klip?

Windows Media Player има опция Rip в главното меню за сваляне на музика от оригинален диск - пробвай, може да стане и за видео.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
ok,blagodaria.Dano stane i 6te 4a4im nekoe klip4e s fici skoro vreme,samo da se poly4i
Успех и поздрави на Фици!
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline ibriiana

• Avarage member
 Rip go namerih no iavno e samo sa CD,DVDto ne trugva.vse pak 6te se opitam po kusno da napravia ne6to.

sirrio

• Guest
Rip go namerih no iavno e samo sa CD,DVDto ne trugva.vse pak 6te se opitam po kusno da napravia ne6to.

Погледни най-отгоре - има 4-5 надписа. Единият е Rip.

Offline ibriiana

• Avarage member
da,namerih go no ne6to ne mi se poly4i.6te opitam po-kusno sega si iamam malko rabota.mnogo vi blagodaria

Offline yusu

• Global moderator

Здравей Ибрияна, трябва да свалиш целия диск в компютъра си , това става най- лесно с copi отваряш файловете в диска и ги копираш в една папка на компютъра ,веднаж свалени там трябва да използваш програма за видеоредакция с която да изрежеш само песните или отделни файлове които ти са необходими ( аз лично използвам програмата  Adobe Premiere Elements 4 ,има я в zamunda )  след като са изрязани на отделни клипчета можеш да ги качваш където искаш. Успех!

Offline dim56

• Forum fan

Здрасти ibriana! Доколкото разбирам, става въпрос за сваляне на видеоклип от ДВД. Ако е така, трябва да рипнеш ДВД-то на компютъра, като го конвертираш в AVI и след това да си изрежеш клипа, който ти трябва. Клипа може да си остане в AVI или да го преобразуваш в FLV например за качване в Тубата.
Понеже е дълго за обясняване, ето ти един линк, който се надявам да ти помогне:
http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=7456
Всички инструменти за извършване на горните операции са ефективни и, най-важното, безплатни.  ;)
Успех!

Offline ibriiana

• Avarage member
Mnogo blagodaria na vsi4ki,koito se opitvat da mi pomognat.

Offline ficinka

• Adviser
Честита пролет на всички , време е да се подготвят нивите  ;) ето малко снимки от нашата  съфорумничка тук ibriiana
Най-същественото е невидимо за очите!

Offline ficinka

• Adviser
 А това са останките от къщата в която е живял нейният дядо   

Offline ficinka

• Adviser

Offline Adrenalin

• Senior member
mnogo qki kone imate tam:) az sam vijdal v selo Galata edin beshe natovaril karucata sas seno,tri pati kolkoto viso4inata na konq
"Аз съм помак. И какво от това?"

Offline ficinka

• Adviser
 :D да и аз съм виждала, но не разбирам много от коне , малко ме е страх от тях  ;D

Offline yusu

• Global moderator
    Защо ли ми изглежда толкова познато? Май и при нас орането става по същия начин , абе изобщо работа за помаци.  Айде честита пролет!

By yusu at 2010-03-22