Author Topic: Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...  (Read 565485 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
А дали самите "помаци" правят разлика между турци, българи-мохамедани, цигани, ислямизирани цигани...? Ето от тия има навсякъде!
А да правим ли разлика между българи, националисти, патриоти, кумонисти, фашисти, шовинисти и т.нат. И от тия ги има навсякъде.

crusader

• Guest
А да правим ли разлика между българи, националисти, патриоти, кумонисти, фашисти, шовинисти и т.нат. И от тия ги има навсякъде.
Първите 3 категории ги има навсякъде - и така трябва да е. Оснтаналите изрази са абсурдни изрази на романтични мечти.

Offline Gelina

• Forum fan
 :D Като какъв се самоопределяш?

crusader

• Guest
Като Българин разбира се. Или ако трябва да перефразирам - като потомък на създателите и съградителите на тази държава.

Offline Gelina

• Forum fan
 :) Аз пък помислих ,да не си отскочил от форума на "Атака"! :D

EVROPOMAK

• Guest
Ам, то в БГ, сички които имат БГ-паспорти, са болгари кату граждане!  :D
Вай, си назе селянету, ам па, аку си и Помак, то тогава станува ятця сложну за "круйезитата"!  ;)  :D  ;D

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Като Българин разбира се. Или ако трябва да перефразирам - като потомък на създателите и съградителите на тази държава.
А ние да не сме македонци? От перефразирацията ти разбирам, че си от кумонистите. Защото те създадоха държавата ни, но и те я разушиха.
Като казваш "тази държава" демек не е твоята държава, а някаква си държава. Защо не каза например "нашата държава" или "държавата ни" или нещо подобно, за да покажеш поне малко симпатия към държавата ни.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Принципно знаеш ли си родословното дърво назад неколко поколения, щото то и навремето жените често са забягвали по чуждо. Я провери пък туку виж може и да имаш некой и друг примес ;)

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
:) Аз пък помислих ,да не си отскочил от форума на "Атака"! :D
Нищо чудно ако се окаже истина. :D

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Принципно знаеш ли си родословното дърво назад неколко поколения, щото то и навремето жените често са забягвали по чуждо. Я провери пък туку виж може и да имаш некой и друг примес ;)
:D :D :D

crusader

• Guest
Чини ми се че при тебе го има тоя проблем, понеже така и не можеш да кажеш какъв си ... Ееей, мислех си че тука може да стане някаква по-научно-интелигентна дискусия, но явно тая река не е подходяща за кораби с голямо газене:)

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Чини ми се че при тебе го има тоя проблем, понеже така и не можеш да кажеш какъв си ... Ееей, мислех си че тука може да стане някаква по-научно-интелигентна дискусия, но явно тая река не е подходяща за кораби с голямо газене:)
Твоя кораб е с доста плитко газене, мой. Направо си е плоскодънна лодка за блатно плаване

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
Ей, почнахте дискусията като на чаршията в "Столипиново"! Я малко по-възпитано! Уж и двамата сте наследници на една от най-великите европейски цивилизации, а тука само ориенталщина виждам напоследък.

Offline fotakiev

• Forum fan
Има други теми, където можеш спокойно да разгърнеш платната....

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Ей, почнахте дискусията като на чаршията в "Столипиново"! Я малко по-възпитано! Уж и двамата сте наследници на една от най-великите европейски цивилизации, а тука само ориенталщина виждам напоследък.
Аз не претендирам да съм особено цивилизован, пък и съм потомък на дивите славяни дето са поизпотили ромейската империя малко. И за това ми е много Х как човек претендиращ че е наследник същите тези диви и непокорни славяни да има толкова много комплекси като това момче. Честно да ти кажа брат, жал ми е за него.