Da pravsi pomak bg 4e pove4e to sa bezvernici ,az mislq 4e e taka poradi tova 4e ne sa se po4yvstvali sigorni v kakvotop i da e ,pak i nikoi ne 4aka Allah ili gospod da my pomogne ,vseki raz4ita samo na sebesi ,moje bi im lipsva qsna predstava za vqra znam li ,vapreki 4e moje bi tova na6e bezverie ni se otrazqva mn ,sly4iha se mnogo tragi4ni sly4ai v seloto ,mnogo maldi hora izmrqha pri katastrofi ili drugi incidenti ,az li4no milslq 4e ne e zle da se restavrira djamiqta ,ako edin ne vqrva drug vqrva ,i tezi koito vqrvat imat pravo da ima kade da otidat da se pomolqt ,pak i vsi4kiimame nyjda ot pre4istvane ,moje bi 4ak togava moje da se promenqt ne6tata,a pri4inata poradi koqto ne se podpisvat nqkoi hora za djamiqta e slednata,pove4eto si mislqt 4e ako se opravi djamiqta 6te badat nakarani nasilstveno da nosqt feredjeta i tem podobni 6tyrotii,trqbva nqkoli da se zaeme da obqsni na tez hora za kakvo e taz djemiq pak togava da se tarsi saglasieto im ,pak i gledah tyk nqkade edno klip4e za ribnovo,vqrva6tite i nevqrva6tite mislq 4e be6e ,ot tova koeto razbrah e 4e tam donqkade gi zadaljavat da nosqt zabradkite i 6alvarite ,dori decata v y4ili6te sa dlajni ,pak i imat predmet koito izy4avat svarzan s religiqta,ti dobre znae6 4e na6ite hora ne vsi4ki ve4e nosqt 6alvari pak i zabradki dori ,e ot tova se strahyvat tyk ,da ne gi prinydqt da pravqt ne6to koeto ne vsi4ki iskat ,az sam se ojenila spored tradiciite i silno se nadqvam dokato doide vreme da se jenqt i moite deca tezi tradicii vse o6te da sa6testvyvat ,no ne bih si pozvolila da vtalpqvam na decata si 4e sa bezvernici ili 4e kato ne nosqt 6alvari ne sa pomaci,dori se radvam 4e proqvqvat interes kam tova baba im da im razkazva navremeto kakav e bil jivotat ,s te4enie na vreme sami da precenqt koe e dobro za tqh i koe ne ,vapreki 4e sam saglasna 4e ako spazvahme vsi4ko kato e bilo predi ne6tata 6tqha da sa razli4ni ,i jivotat ni 6te6e da e razli4en nqma6e da go ima tozi razvrat i t.n. blagodarq 4e si tyk i 4e si se zael da razkaje6 za proizhoda ni ,mislq 4e pi6e6e nqkakva kniga i ako ve4e e izlqzla s interes 6te si q kypq,badi jiv i zdrav