Не мога да разбера кое е кофти в случая, нали не искате да си скълъпвам исдториийки които да са изгодни , това е истината това се случва тук в нашето село това и ви показвам не искам да си изграждате погрешно мнение за нас , ние се гордеем със всичко което е постигнала певческата ни група няма значение в каква носия е облечена,въпреки че точно тази е характерна за региона, аз не съм казала че е помашката ни носия ,дори предупредих че нее ,защо подминаваш някой мои думи, умишлено ли е незнам но се чудя, те са помакини и всички тук сме помаци това няма как да се промени , първо се хващате за името а сега пък и за носията , не мога да ви разбера бре хора , както и не мога да разбера тук какво искате да се показва, мислех си чо трябва да се показва истината за това как живеем в момента не само за миналото ни , прощавайте но аз си мисля че този сайт е международен и не мисля че трябва някой да се съобразява с това дали на един или двама или повече хора това не им допада,незнам какво е разбирането ти за изкуствено и кое за оригинално на теб Pomak bg ,като имаш такива добри идеи какво правиш по въпроса, в Галата правят ли такива оригинални неща та смееш да твърдиш че всичко това е изкуствено, аз лично поне не съм чувала, а ти си там и можеш да измислиш нещо оригинално, не ме разбирай погрешно нямам лоши намериния спрямо теб , дори те уважавам и затуй си позволявам да казвам какво мисля директно, това си е твое мнение и аз го приемам , различни хора различни идеали , това е ако всички тръгнем да се водим по мнението на един човек това означава че сме всичко това за което ни смятат по принцип,невежи,тъпи и без свое мнение и безхарактерни хора, няма перфектни хора на земята, пък и като ти сам каза в началото тук В Градежница не всички са вярващи има и такива които не са, аз лично мисля че това е нещо красиво и всеки който мисли като мен има право да му се порадва .А за вечеринките аз лично много се радвам че още се правят, понеже от доста дълго време не съм присъствала на такава вечеринка дори и не с наша история която да се играе, ако не се правят ще се забравят което е още по лошо мисля аз.