Author Topic: Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...  (Read 551794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Ние сме точни помаците, погледнете ги българите, колко са лицемерни предатели и в този случай ПРЕДАТЕЛИ, значи той е служил на тази държава толкова години и с няколко правителства и чак сега го видяха, че е бил "ПРЕСТЪПНИК". Историята не помни турчин, помак или какъвто и да е по националност да предаде сънародник, но при българите това им е в гена. Левси, Ботев,Бенковски и др. кой ги предаде .Малко още е трябвало и щяло е да има Помакия! Междо другото вчера разбрах в разговор, че когато Сюлейман паша предава сабята си в Плевен е казал: ЕТО ВИ САБЯТА И ТОЗИ ПРОСТ НАРОД!

Помаг не определяй ако обичаш кой какъв ген има и кой е предател и кой не. А ти лично правил ли си си генетични изследвания, че знаеш какъв ти е гена, или си си гледал на кафе? Предатели и честни хора има сред всички. А Помакия никога не е планувана, нито ще бъде осъществена, бъди сигурен. А само да попитам, кого е визирал пашата като си е предавал сабята? Оти по това време в Плевен почти не е имало християни ;)
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline pomag

• Senior member
Ако е грешно името на пашата дали Сюлейман или Осман-може и да съм сбъркал не съм историк и доктор като някои, но каквото е казано при предаването на сабята в плевен и за народа е вярно!!!!
До Балканджия- ми к акво да кажа за гена, то е очевадно, помаците толкова много си приличат, че вземи един от Бабинци и го сложи до един от родопите и ще видиш, че са като капка вода. Вече,при нас има и изградено чувство, че само по лицето като погледнеш познаваш дали е помак или не!

Пламен Пасков

• Guest
Ако е грешно името на пашата дали Сюлейман или Осман-може и да съм сбъркал не съм историк и доктор като някои, но каквото е казано при предаването на сабята в плевен и за народа е вярно!!!!
На запис на мобилен телефон ли сте го гледали, или сте били от преките свидетели?
Къде ги има записани тези думи в реални документи и архиви?

До Балканджия- ми к акво да кажа за гена, то е очевадно, помаците толкова много си приличат, че вземи един от Бабинци и го сложи до един от родопите и ще видиш, че са като капка вода. Вече,при нас има и изградено чувство, че само по лицето като погледнеш познаваш дали е помак или не!
Освен историк, явно сте и френолог. Сега е момента да разкажете: какви според експерт като вас трябва да бъдат отличителните черти на лицата на чистокръвните и чистопородни помаци.
Спомням си един друг, който също много държал на чистите раси и си ги е измервал с шублерите: Адолф Шикългрубер.
Ама това вероятно са само съвпадения.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Помаг има нещо вярно в думите ти, но защо и огромната част от хората от Еленско които са християни поразително приличат на Родопските и Тетевенските помаци? Ей тва ми е въпроса.

Offline Hat

• Moderator
На запис на мобилен телефон ли сте го гледали, или сте били от преките свидетели?

Тези книги и документи в които ти се ровиш това няма да го прочетеш.Трябва да смениш поне дьржавата.
pomak

Offline tersid

• Adviser

Спомням си един друг, който също много държал на чистите раси и си ги е измервал с шублерите: Адолф Шикългрубер.
ъхъ ,вероятно са само съвпадения, щото и аз си спомням като ни мереха главите със шублери и шивашки метри,ама къде отидоха мерките и аз не знам  ,още ги нема никъде побликовани. Ти знаеш ли нещо повечко по вапроса.

Offline sultan selim

• Forum fan
пасков  може  да  мине  да  измери   главите  на  помаците   и  по  нашия  раион 
Помак дасе наричам  първа радост е за мен

Offline Hat

• Moderator
пасков  може  да  мине  да  измери   главите  на  помаците   и  по  нашия  раион 
При нас ще удари на камьк брато.Па може и нещо друго да си изкара.
pomak

Offline pomag

• Senior member
Освен историк, явно сте и френолог. Сега е момента да разкажете: какви според експерт като вас трябва да бъдат отличителните черти на лицата на чистокръвните и чистопородни помаци.

Незная тази титла "д-р" Пасков в коя област на науката си  получил, но ако е в областта на медицината си загубил времето на обучение.

Offline pomag

• Senior member
Помаг има нещо вярно в думите ти, но защо и огромната част от хората от Еленско които са християни поразително приличат на Родопските и Тетевенските помаци? Ей тва ми е въпроса.

Незнам защо е така, но ако приличат на фотографията ти от Аватар, мисля, че се лъжеш много.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi

Незнам защо е така, но ако приличат на фотографията ти от Аватар, мисля, че се лъжеш много.
Какво общо има пък фотографията от Аватар ??? Иди в Елена и особено в селата на горе в планината където населението не е смесено с преселници от други места и се огледай, ще се чудиш в Галата ли си, в Доспат ли си или в Смолянско ;)

Offline Hadj

• Adviser
  Фицинка,чакаме книгата на Япов!

Offline sultan selim

• Forum fan
При нас ще удари на камьк брато.Па може и нещо друго да си изкара.
нека  да  опита  тук  дасе  лае  е  лесно
Помак дасе наричам  първа радост е за мен

Offline Hat

• Moderator
  Фицинка,чакаме книгата на Япов!
Аз сьщо  все още чакам.
pomak

Offline Pomak-Spartak

• Avarage member
Днес един Помак радостно ми съобщи, че си е получил книжния армаган от Градежничките Помаци на Тетевенските планини!  ::)
Тъй, че браво и ашколсунь за информацията, чилека, много ве похвали и го зарадвахте!  ;)