Ние сме точни помаците, погледнете ги българите, колко са лицемерни предатели и в този случай ПРЕДАТЕЛИ, значи той е служил на тази държава толкова години и с няколко правителства и чак сега го видяха, че е бил "ПРЕСТЪПНИК".
Темата за Алексей Петров ли е?
Или държите всички да се съгласят задължително с вас: какви лицемерни предатели били българите-християни и колко "точни" били всички българи-мюсюлмани (помаците)?
Вие току-що отрекохте биологичния закон, за който народът е казал :"всяко стадо си има мърша"...Или го потвърдихте...и аз не знам вече
Историята не помни турчин, помак или какъвто и да е по националност да предаде сънародник, но при българите това им е в гена.
Възможно е.
Само че за хора, които знаят за историята само от кориците на учебниците.
Левси, Ботев,Бенковски и др. кой ги предаде .
И кой?
Знаете ли?
Малко още е трябвало и щяло е да има Помакия!
Това ли бил зора?
После някои тука скачаха, като се заговори за сепаратизъм.
Междо другото вчера разбрах в разговор, че когато Сюлейман паша предава сабята си в Плевен е казал: ЕТО ВИ САБЯТА И ТОЗИ ПРОСТ НАРОД!
Ясно е с кого сте говорили.
С колега по
историческо невежество.
Сюлейман паша не си е предавал сабята в
Плевен.
В Плевен предава сабята си
Осман паша, а Соломон Леви (Сюлейман паша) неуспешно атакува
Шипка.
Като преди това избива над 14,000 мирни жители в
Стара Загора с 44,000 си войска, и пленява и продава в робство няколко вагона на пазарите в Одрин и Истанбул.
Сигурно, щото не е чел съвременните политкоректни повели, че робство нямало.
Ако историческите ви познания бяха като българомразието ви днес, второто щеше да пресъхне.
Затова ключът към успешното насъскване на компонентите на един и същи народ винаги е бил невежеството.
=============
P.S.
Нещо не се връзва с този
pomagТук:
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1949.msg31721.html#msg31721потребител също с този ник:
pomag, пише по съвсем друг начин, на съвсем друго ниво и в съвсем друг дух.
Странно защо обаче същият този ник е неактивен.
А активният днес
pomag, който бърка двамата основни османски военноначалници от руско-турската война от 1877-1878, изглежда е съвсем друг човек.
Не знам: дали писането с един и същи ник на различни хора се толерира от правилата...
За грозните обиди към българите не-мюсюлмани и за възпалените мечти за независимата Помакия също...