Author Topic: Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...  (Read 557848 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
хахаха Немисля, гледам какво става наоколо. Много от жените се разлибиха. Това може да е и от акохола който поглъщат мъжете им, а може и да е от стеснениете панталони които носят. Само Аллах зае от какво е. Ама фактите са си факти. А пък и учените го говорят това. Побликувано е по весниците. Ти освен вестници за еврофутбол, купувай си и други, като тези дето са свързани с здравето на човека и там ще ги прочетеш тези неща.

Offline pomak BG

• Historian
Ти си знаеш Марине, каквото ми е писано ще го приживея някак си. Аз не съм от страхливите хора. Бог дал, бог взел. Ама от това което съм писал взимай поука инче няма да има хаир от теб. Навеждам я защото гледам да не се заглеждам в хората, за да не си помисли някой нещо.

Offline abc

• Forum fan
Потури и фереджета му е майката. И молитви през час. Каква е тая цивилизация! Наука, светски живот! Ама ха!!!
Назад към 17 век. Че и нашите тогава бяха на власт )))

Offline muti6

• Adviser
Потури и фереджета му е майката. И молитви през час. Каква е тая цивилизация! Наука, светски живот! Ама ха!!!
Назад към 17 век. Че и нашите тогава бяха на власт )))
Abc,
Za teb mai e po dobre da si pokazvat papchetata i zadnicite.Vazpitanie ,moral i cennosti.Gde gi?
E tova e vashata demokracia.Vzehte nai groznoto i poshloto ot neia.I mi govorish za civilizacia.Sramna rabota.Pone horata s feredjetata i molitvite imat dostoinstvo i sram, za smetka na drugi.Zashto tozi negativizam i saprotiva srershtu vsichko???

Offline Metka

• Forum fan
Лошо ти се пише оджа, имай в пред вид, че и други от Галата четат това, което пишеш, а тук не си ни много.......ти знаеш? Вдигнат ти е мерника / метафорично казано/
Що се отнася за вестниците, чел са много, а ма ти освен корана май друго не! Виждам, че само там си добър, защо си навеждаш главата, като срещаш ората по улиците на Галата? Имаш си причини така, че ....!!!!!

Но защо заплашваш своего брата?

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
"Pomag" Marine..plashish mechka so resheto! :o >:(

Offline ficinka

• Adviser
Тук малко заприлича на междусъседска война,дали словесният спор няма да приключи през плета. ::)

Offline abc

• Forum fan
Мултиш, когато се дърши човек непричьом хем е удобно, хем е безотговорно. В тая "наша" демокрация струва ми се частично и ти участваш. Или си на гости? Или не си оттук? Или просто така когато човек е вечна опозиция не му се налага да се ангажира с нищо. Да, ще ти говоря зя цивилизация, а ти в твоите мечти ще виждаш жените облечени като пингвини, а мъжете затворени в селата си, всички вкупом отделени от света, но обърнати с жаден взор към 17 век. Някъде в миналото. Прогреса върви въпреки теб, въпреки напъните на имамите да поддържат умелен мрак за хората си.

Аз нямам негативизъм съм всичко, а само към определени неща. Едното е отнемането на свободата.

Offline pomak BG

• Historian
Няма такава опасност Фици, аз не съм му вече съсед. Бях че бях на квартира при едни много добри хора от това село. Както казваш и ти не всички са такива за каквито пиша. Понеже ставаше въпрос за главата ми защо постояно гледала на долу. Аз поздравявах по рано всеки, но се разочаровах от много хора. Много от тях минаваха около мен сякаш съм стълп. Когато отида на площата и се запреказвам с някой повечето ми обръщаха гръп. Като седна в ресторана, ако седна при някой, те ме правеха на шантав и ма подиграваха. И за това съм решил да поздравявам само хората, които ме оважават или на които съм безразличен в Галата и да говоря само с тях. Иначе пак повтарям аз не говоря за всички хора от района. Аз имам тук също приятели, хора които ги оважавам и които ме оважават. На много хора направих добро, карал съм ги тука там. Пък и хората имат файда от мен, че чрез мен спестяват разходи, тъй като съм им под ръка.   

Offline ficinka

• Adviser
Не ми се иска да взимам страна , ще кажа само дръж се с един човек така както искаш той да се държи с теб,сами си направете извода,аз така правя .

Offline shaban

• Forum fan
Да, ще ти говоря зя цивилизация, а ти в твоите мечти ще виждаш жените облечени като пингвини, а мъжете затворени в селата си, всички вкупом отделени от света, но обърнати с жаден взор към 17 век. Някъде в миналото. Прогреса върви въпреки теб, въпреки напъните на имамите да поддържат умелен мрак за хората си.

Аз нямам негативизъм съм всичко, а само към определени неща. Едното е отнемането на свободата.
Абс ,чак сега разбрах ,че ти си бил тука с благородната роля на циливилизатор. Браво,брад ми ,много затрогващо го написа -"пингуини ",жаден взор към 17 век ,Ти -прогрес-Той -мрак.
Разбира се ,че нямаш негативизъм към всичко, а само към точно определени неща. За едното разбрахме ,нека да чуем и второто и третото.Нали ще бъдеш ,така добър да споделиш.

Offline abc

• Forum fan
А Шабане не си разбрал. Чак такива претенции не заявявам. Историята обаче казва, че виждаш това което ти се харесва. Лаская се от факта, че ме следваш от тема в тема, ама нема нужда. Добър съм и ще споделя каквото попиташ, без да се извъртам и променям мнението си утре. Стига и ти да споделяш каквото мислиш, а те каквато е повелята и линията. Щото май и тако и вако.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Лошо ти се пише оджа, имай в пред вид, че и други от Галата четат това, което пишеш, а тук не си ни много.......ти знаеш? Вдигнат ти е мерника / метафорично казано/
Що се отнася за вестниците, чел са много, а ма ти освен корана май друго не! Виждам, че само там си добър, защо си навеждаш главата, като срещаш ората по улиците на Галата? Имаш си причини така, че ....!!!!!
 pomag,Не искам да вземам страна,тъй като ролята ми на Модератор значи да съм безпристрастен към всички еднакво.В случая гледам го избихте на лични,има много за триене дето си няма нищо с Темата! Конкретно- pомак БГ/ Хюсеин Мехмед/ тук се е доказал лоялен,и е уважаван човек. Говоря не че е ходжа на с.Галата а с принципноста си да защитава помашката етнос.Мен не ме интересува дали си говорите или се поздравявате там.За мен е важно с труда ви и постингите да сме в полза тук на помаците по света.Моля ви да спрете !!! Специално ти pomag  да хулиш Хюсеин Мехмед,недей забравяй,че имаше бан и Фицинка се застъпи и гарантира за теб.Хубаво е да си тук сред нас,но не го избивайте на крамоли.Само по темата!

Offline ficinka

• Adviser
Аз също ви моля , спрете тази вражда, не разваляйте хубавата тема която отвори Назми за нас, от сърце ви моля да спрете с обидите .

Offline jemal

• Historian
Престанете с простотиите, покажете малко себеуважение, ако нямаш достатъчно сиво вещество да разглеждаш и разсъждаваш по поставената тема махай се от тук, сбъркал си стаята.Моля модераторите, или админите да изтриват всички постинги нямащи нищо общо с темата.