pomak bg да си призная не слушах какво казват преди зарята ,но явно е трябвало да се заслушам , а за останалото си прав ,за морала и другите неща, липсва и то много, да не кажа че няма никакъв, но за това не са виновни само младите, такъв пример им дават и някой от по възрастните, и т.н. получава се веришна реакция, как да учим младите на морал а ние да правим каквото си искаме, кой ще те послуша ако сам не даваш пример с поведението си,да видях те на панаира също и съпругата и детенцето ти, да сте жививи и здрави всички и само добро да ви спохожда, малко се изкуших да те заговоря но не мисля че беше удобен момента, а за курбана да не е зле да се направи, но какъв е смисълът от него след като никой не си дава сметка за това което върши ,не може да чакаме само оня отгоре да ни пази , трябва преди това да се научим на отговорност не само към себеси но и към останалите, а за младежите много си прав, няма такъв който да не се напива до несвяст, ужасно е , но кой е виновен питам аз, родителите естествено, какъв е този родител дето не го е грижа къде е детето му до 6 сутринта ,какспи спокойно след като знае каквмо се случва напоследък , и не само напоследък а от доста време , това ние грешката на повечето от нас ,опитваме се да бъдем най-добрите родители по начин -глезим, позволяваме прекалено много на прекалено малка възраст, угаждаме всички прищевки , и идва един момент когато се усещаме че не си познаваме собствените деца, и чия е вината питам аз, наша естествено на родителите, та курбана едвали ще оправи нещата, имам две момичета и се стремя да ги науча на морал и трудолюбие, упоритост но не инат а упоритост в делата им, доста са непокорни но когато човек има силно желание за нещо рано или късно го постига, не казвам че съм строг родител, за всичко си има начини, за да бъдат ценени в обществото трябва първо те себеси да ценят, а колкото до тоз дето е казал че прадедите му са били аборигени , какво да кажа май ние сме по зле и от аборигените сега , мислим се за много умни и всезнаещи а всъщност се излагаме, незнам за религията и аз не живея по точните правила, но си имам свои собствени които спазвам ,държа на морала, чест ,достойнство, и най-вече човечност и добрина, и на душманинът си само добро прави ,ще ти се върне двойно ,каквото повикало такова се обадило, на къде е тръгнал този свят незнам