Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (6/255) > >>

ficinka:
Blagodarq ti Metka za poreden pat ,stihotvorenieto e strahotno ,blagodarq za jesta ,e sega moje i da pogledna s drugi o4i na ne6tata,predvaritelno ti blagodarq za pomo6tta koqti mi obe6ta da mi okaje6 za snimkite

Metka:
Ок, сега влез в стаята за разговор
и след 10 минути ще знаеш
как да качваш снимки!

ficinka:
ta kaza da razkazvam kakto mi idva ot raka i dy6a ,kakvo da ti kaja 4uvstvam qrost ,horata ni tyk sa o6teteni v mnogo ne6ta,pove4eto stari hora sa negramotni ne mogat da se podpi6at dori ,i tova  dava povod na mnogo administracii v regiona ni da ni smqtat za neveji i negramotni,sporim tyk za imeto kolko e vajno da e musulmansko iili da ne e ,vajno e razbira se,pove4eto hora sa bedni i jiveqt v ni6tete ,edvam yspqvat da svarjat dvata kraq mi kogato otidat da potarsqt pomo6tta na darjavata ,kato sociqlna pomo6t ili ne6to podobno ,slyjitelkite tam kat 4yqt 4e se kazva6 Osman ili Zumbila ili kakvoto i da e drugo musulmanski ime ,vnimanieto koeto ti obra6tat e na minimalni nivo, i 6te te proverqvat i pod lupa 6te te gledat predi da ti pomognat ,tova darjanie e samo sprqmo na6te hora a s ostanalite ne stoqt ne6tata taka ,da ne govorq kogato y4eh navremeto i maikite na na6te deca pomakini idvaha s 6alvarite na roditrelski sre6ti kakvo be6e sled tova otno6enieto na drygite deca sprqmo nas,e ima i o6te mn da kaza no 6te go ostavq za drug pat ,da prav si horata se 4uvstvat izostaveni naistina i nqmat doverie na nikoi

ficinka:
URL=http://img370.imageshack.us/my.php?image=spa1076.jpg][/URL]

ficinka:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version