Author Topic: Преброяване в графа" Помаци"!  (Read 94487 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline muti6

• Adviser
Ynt: Преброяване- графа" Помаци"!
« Reply #165 on: May 25, 2009, 18:04 »
Евалла,аго Шабане!!! ;D

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #166 on: May 25, 2009, 19:20 »
Искам да попитам Shaban,Metka,Snake,Subigi_Kurt,Ismet_Dramsky,Muti6,mustafa_b нещо много сериозно ,което до ден днешен не мога да си обясня...
Защо хората, които днес така ревностно претендират че са помаци,до преди 10 години се пишеха при преброяването етнос турци,какво се промени?

Offline abc

• Forum fan
« Reply #167 on: May 25, 2009, 19:24 »
Поздравления на мода :) Трил е справедливо.

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #168 on: May 25, 2009, 19:35 »
Фотакиев, можеш да провериш в анкетната ми карта, как съм се писал в онова предишното преброяване?  :o  Народност и гражданство - българско, вероизповедание и религиозна принадлежност - мюсюлманин, и в графата други онази с многоточието ......... ПОМАК!  ::) Ама, това вписване съм ти разправял, че беше допуснато с много кавги и уверения към преброителите, най-малко 1 час ги убеждаваш, че имам право да се впиша като такъв!  8) А, какво остава за някои по-стеснителни и възрастни хора, които ги е страх явно да си кажат, какво мислят, наплашени от страха към властите и преживели десетките възродителни процеси в БГ-то!  :o А, и отделно може да приемеш, че с това определение, не искам нито да ме "турцизират", нито да ме "християнизират", ами просто да ме оставят на спокойствие, както мен, така и хилядите изстрадали Помаци от различната през годините провеждана хайдушка Балканска политика, която винаги е била насочена към тези хора!  :o  :(

река_Въча

• Guest
« Reply #169 on: May 25, 2009, 19:37 »
Това за което се борят част от съфорумците - а именно графа "помак", няма как да го постигнат без декларации, протести, Анкетни комисии, Съд в Страсбург, висене по медиите, провокации, гражданско неподчинение, барикади до Народното събрание и т.н

Offline muti6

• Adviser
« Reply #170 on: May 25, 2009, 19:41 »
Фотакиев,ако беше чел и между редовете, щеше сам да си отговориш!

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #171 on: May 25, 2009, 19:41 »
Искам да попитам Shaban,Metka,Snake,Subigi_Kurt,Ismet_Dramsky,Muti6,mustafa_b нещо много сериозно ,което до ден днешен не мога да си обясня...
Защо хората, които днес така ревностно претендират че са помаци,до преди 10 години се пишеха при преброяването етнос турци,какво се промени?

Ако те удовлетворява  Израснахме духовно: "И в няколко дена тайно и полека

народът порасте на няколко века! от " Епопеята на забравените"
 :D

Tralala

• Guest
« Reply #172 on: May 25, 2009, 19:52 »
Вие, способните Р. и И-р много бързо се намирисвате,но доколкото мога да виждам ,само в нашия форум  се опитвате да упражнявате самопризнатите си трудови , умствени и предприемачески способности .В оглед на денонощното ви бдение  тук , стигам до извода ,че вече сте достигнали до върха на възможностите си ,тоест изчерпани сте на максимум. Браво на Вам.
А относно успеха който някои го разбират доста превратно ще кажа една млого стара помашка поговорка: " Кярът и зарарът /успехът и неуспехът, печалбата и загубата / са братие ,все ходет ръка за ръка"

Шабан, тук кое мотивира инициативата за графа "Помаци"? Неуспехът им ли...?

река_Въча

• Guest
« Reply #173 on: May 25, 2009, 19:53 »
Някой от "искащите" няма ли да предложи конструктивно предложение за графа "помаци" или....никой няма идея (или не вярва), че такова нещо ще се появи в България!!!..Все пак за тях се отнася темата

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #174 on: May 25, 2009, 19:57 »
Шабан, тук кое мотивира инициативата за графа "Помаци"? Неуспехът им ли...?
Същото което мотивира един грък да се пише грък ,един българин да се пише българин и т. н., а не успеха или неуспеха,защото ако беше  желанието за успех или неуспеха мотивационното чувство ,то всички щяхме да сме поне американци или индианци.

Offline muti6

• Adviser
« Reply #175 on: May 25, 2009, 20:03 »
Еи, ....., точно пак ти ли се намери да даваш мнения и съвети?По добре е да беше се
скрил в дупката от ,която си изпълзял!

река_Въча

• Guest
« Reply #176 on: May 25, 2009, 20:08 »
Стига дава акъли., къде да се скрия - дай акъл как да имаш за себе си графа "помаци"

Offline muti6

• Adviser
« Reply #177 on: May 25, 2009, 20:24 »
Г-н "възродител",
Известно е, че и в мюсюлманската религия, и в християнството вероотстъпничеството е един от основните грехове. В традиционния код на мислене това поставя "Асанова пеика"в изключително непрестижна позиция както по отношение на останалите мюсюлмански общности, така и в очите на християнското мнозинство ("нито българи, нито турци").
Демек, казано по простичко....не си на нито на единия, нито на другия бряг,а всред "рекота".
Знай, скоро ке се давиш!Нема кой ти помогне.

река_Въча

• Guest
« Reply #178 on: May 25, 2009, 20:38 »
Ц,ц,ц, МОЛЛА Мути 6-ти дава проповеди...Само, че не са ли по твоята традиция в петък???

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #179 on: May 25, 2009, 20:42 »
Г-н "възродител",
Известно е, че и в мюсюлманската религия, и в християнството вероотстъпничеството е един от основните грехове. В традиционния код на мислене това поставя "Асанова пеика"в изключително непрестижна позиция както по отношение на останалите мюсюлмански общности, така и в очите на християнското мнозинство ("нито българи, нито турци").
Демек, казано по простичко....не си на нито на единия, нито на другия бряг,а всред "рекота".
Знай, скоро ке се давиш!Нема кой ти помогне.
Всички помаци които се имат за българи ли ги пращаш да се давят?