Author Topic: Салих и Фатме- Salih i Fatme !  (Read 6559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Салих и Фатме- Salih i Fatme !
« on: April 05, 2009, 05:47 »
Edna mnogo,mnogo stara pesen.Samo v nachaloto iskam na klipa da e,che stava vypros za pomaci-musulmani ot Rodopite.Takiva stari pesni sa bezcenni,a i dumite v teksta kazvat mnogo...http://www.youtube.com/watch?v=fm4CDLlfudc&feature=PlayList&p=55A977A2923EE299&playnext=1&playnext_from=PL&index=39#lq-hq     
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Салих и Фатме- Salih i Fatme !
« Reply #1 on: April 05, 2009, 08:08 »
Когато гледам такива стари песни от бита на помашкия ни народ хем се гордея,хем сега след толкова години настръхва ми душата и се радвам,че ни има и сме тук!!!

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #2 on: April 06, 2009, 11:30 »
Какво направи бе човек? Добре че съм сам в момента не мога да сваря да си изтрия сълзите. Толкова много хора които не са между нас вече ми напомни това клипче. Аллах рахмет да им даде и да ги вземе в дженнета си.

emin4eto

• Guest
« Reply #3 on: April 07, 2009, 22:20 »
Аферим адаш!Трябва да се държим и фолклора да си пазим,чче нийде няма като нашия!

Offline ficinka

• Adviser
« Reply #4 on: June 04, 2009, 05:17 »
Песента е страхотна,само една хубава помашка песен може да разтопи и най-студеното сърце, слушаш думите и настръхваш и ти става едно мило на душата,няма дума с която да изразя какво чувствам,гордост ................. не може да се изрази с думи трябва да се почувства
Най-същественото е невидимо за очите!

Offline ficinka

• Adviser
« Reply #5 on: June 04, 2009, 05:28 »
  Благодаря от мое и от негово име ,той е от Родопите ,сигурна съм че ще му хареса ,пак благодаря Назми !

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #6 on: June 04, 2009, 10:29 »
  За   ficinka от Градежница/ Тетевенско/  и Svilen наш форумист от Родопите   :)  Radvam se,che ste aktivni ..Za vas i  e pozdrava ot pomak.eu. Edna mnogo,mnogo stara pesen.Samo v nachaloto iskam na klipa da se znae  ,che stava vypros za pomaci-musulmani.Takiva stari pesni sa bezcenni,a i dumite v teksta kazvat mnogo... (http://www.youtube.com/watch?v=fm4CDLlfudc&feature=PlayList&p=55A977A2923EE299&playnext=1&playnext_from=PL&index=39#lq-hq     

Offline svilen.

• Member
  • **
« Reply #7 on: June 04, 2009, 10:56 »
BLAGODARQ TI NAZMI... i izkam da kaja 4e za men tva e mnogo liubima pesen az sa6to sam vazpitan v musiulmanskata religiq i se kazvam SALIH... a svilen e za hristiqnite sred koito rabotq i jiveq po red pri4ini... DA SI  JIV I ZDRAV I SE TAKA GORD S IUNA6KO SARCE POMA6KO KAKTO I VSI4KI NIE BLAGODARQ TI......!!!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #8 on: June 04, 2009, 10:59 »
 За нищо  :) ,Ficinka ми расказа за теб и се радвам,че цениш сайта ни на помаците,живи и здрави заедно.Поздрави.

Offline svilen.

• Member
  • **
« Reply #9 on: June 04, 2009, 11:13 »
  Благодаря от мое и от негово име ,той е от Родопите ,сигурна съм че ще му хареса ,пак благодаря Назми !
FICINKA...nqmam dumi da izkaja kolko e hubava taq pesen i poneje ti znae6 kak se kazvam i me poznava6 znae6 4e mnogo 6te mi haresa .. BLAGODARQ TI I POIZTRII SI MALKO OT POLU4ENITE SAOB6TENIQ 4E NEMOGA DA TI PI6A... I NEKA TAQ PREKRASNA PESNA KA4ENA OT NA6IQ PRIQTEL    NAZMI    E POZDRAV ZA VSI4KI POMACI ...  DA ZNAQT SVOQ ROD I KULTURA.

Offline ficinka

• Adviser
« Reply #10 on: June 04, 2009, 21:07 »
Песента е наистина страхотна, а надявам се вече си разбрал че истинските приятели за мен са най-ценни а ти си един от тях ,няма нужда да ми благодариш  на мен ,благодарностите са за Назми, знаех че песента це достигне до сърцето ти като докосна и моето ,страхотни са песните ни и няма втори кат нашите помашките

Tralala

• Guest
« Reply #11 on: June 04, 2009, 21:16 »
Много силна песен!
Благодаря, че е представена във форума (въпреки, че не съм от поздравените ;) ) !