Ще ти дам съвет, колкото и смешно и абсурдно да звучи - съберете се по-активните юзъри в този сайт и си разпределете партиите, в които да участвате. Въпреки че повечето от вас са с десни политически разбирания, а други са почитатели на ДПС, сигурно има и такива, които симпатизират на левицата.
И така - сядате и се разбирате: аз съм десен и отивам при Бойко; аз също съм десен, но повече ми харесва Костов; аз пък съм си за Доган; и аз съм за ДПС-то, само те ни защитават; аз пък харесвам БСП - това е партията, която по презумпция би трябвало да защитава бедните и онеправданите; аз пък имам среден бизнес и ми допадат идеите на ЛИДЕР; аз пък харесвам либералните идеи на царя и съм от НДСВ; а пък аз искам да вкарам всички олигарси в затвора и съм фен на Янето... и т.н., и т.н.
И така всеки от вас влиза в тази партия, която е най-близка до неговите идеи и ценности. Със сигурност между вас ще прехвърчат искри, но когато става въпрос за защита на общи интереси на избирателите ви - по-високи изкупни цени за млякото, повече субсидии за земеделците, повече ремонтирани пътища в планината, повече инвестиции в инфраструктура и т.н. - ще бъдете единни.
Аз лично мога да съдействам на някои от вас за членство в БСП, ГЕРБ и ЛИДЕР, защото поддържам близки контакти с хората, които вземат важните решения в тези партии. Дето се вика - още следващата седмица мога да ви уредя среща я със земляка ви от Неврокоп Кирил Добрев, я с Цветан Цветанов или Бойко Борисов, я с Христо Ковачки.
Така се действа, кардашим.