Author Topic: РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?  (Read 93384 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

halikan

• Guest
ako prodaljava taka da spami tozi ot reka въча skoro 6te ostane sam tuk i 6tesi pravi monolozi kolkoto si iska,nemuli omraznaha tezi detski igri4ki koito toy pravi yavno nesie doizjivyal detstvoto

река_Въча

• Guest
Хм...това едва ли ще уплаши модераторите...или пак ще има неврокопско лоби ????????
Или пък пуснете анкета да видим??? Ама ако преча искам да ми се каже в очите
"Пич, не си удобен тука, не те искаме"...Това е ..и ви казвам "Сбогом"

Offline geraka

• Member
  • **
Герака, правилата на форума не са нарушени -абе хора , само аз ли ги чета и спазвам тия правила, прочетете ги дословно всички..
Личното мнение на Мустафа не би трябвало да има някакво отношение към развитието на сайта...Той ли е Сивия крадинал на pomak.eu? Май да, а?

П.С. Сега ме карате неволно да нарушавам едно от правилата - защото споменавам персонално един от членовете на сайта..Този пост по правилата може да се изтрие..

Лично аз не искам да напускаш.. както и Мустафата не трябва да напуска на инат. Аз винаги съм бил против банове, триене на постинги и други подобни ограничения на свободното словоизлияние... Разбира се има и случаи където бана и просто задължителен. Но тук в този форум, малко се прекалява с гоненията.

Offline dim56

• Forum fan
Хм...това едва ли ще уплаши модераторите...или пак ще има неврокопско лоби ????????

Пич, ако си за развитието на сайта, спри със заяжданията

Offline Rahmie

• Charter member
Рахмие, за каква прошка говориш тук? Въпросът е принципен. Забраната по IP се налага с цел да се защитят останалите членове. Забраната се отнася за съответното лице, а не формално на неговия ник.

На кого да се извинявам? Аз не съм се карал с никого. За какво да се помирявам? Затова, че и новата система за регистрация не върши работа ли?! Лицето вече направи заявки за модератор - на такъв човек ли да се доверявам?! Не, мерси - нямам нужда от такава защита.

Нека да остане - спестете му нови 20 лева. Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. А Админите не забравяйте това - веднъж направи ли се компромис - доверието отива на вятъра...

Mustafa,

Premahnah nyakoi postingi...
Greshkata beshe moya...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Писал съм на лични и на Мустафа_b,на Фотакиев,на Исианкар....С основание всеки като тебе,мене и други дето обичат истински сайта им пука.Конкретно,винаги в края на седмицата говоря за петък вечер,събота,неделя страстите са приповдигнати,желанието е в повече.За онези дето са в сайта тук има такива моменти много.Остава на нас Модераторите да изпитаме реакцията на чувствата на нашите членове,и се налага да влизаме в ролята на съдници и да раздаваме правосъдие Админите.Една много тежка и нелека задача,от една страна гледаме да угодим на всеки,от друга за да запазим статуквото и сигурност на наши членове се налага да сме безкомпромисни за да защитим сайта и нашите членове тук! Истината е някъде по средата. Все пак тук в сайта се цени това,ако не вярвате нека тези на които съм писал на лични кажат това.преди да взема решение се допитвам до Колегите Модератори,най-малко аз искам да съм в ролята на адвокат,но нека всеки сам за себе си разбере и осъзнае,че участието ТУК зависи от нас самите,и да не се сърдим,а оценяме факта и реалноста,че богатството на помак.еу са членовете му,в тази насока всеки за себе си осъзнае това и да бъде толерантен към другия следващ.Сайта е конгломерат от общности,религии,..и наистина нека всеки осъзнае това.Поздрави.

река_Въча

• Guest
И накъде тръгнахме сега, след "конфликта" ни с Мустафа. На мен лично вече ми липсва. Моля, някой да го вразуми и да върне сред нас всички от Неврокопската лига.Очевидно е, че той е тартора. В крайна сметка, човек ако обича този сайт, ще е много над битовизмите случили сме м/у мен и него преди 2 дни..
Неприятното е, че си втълпявам вина, без да знам и аз защо.
Мустафа, ако не четеш, да ти предадат - Моля, да се върнеш в сайта и да ме приемеш такъв какъвто съм - защото знам, че е заради мен твоя бойкот.

halikan

• Guest
И накъде тръгнахме сега, след "конфликта" ни с Мустафа. На мен лично вече ми липсва. Моля, някой да го вразуми и да върне сред нас всички от Неврокопската лига.Очевидно е, че той е тартора. В крайна сметка, човек ако обича този сайт, ще е много над битовизмите случили сме м/у мен и него преди 2 дни..
Неприятното е, че си втълпявам вина, без да знам и аз защо.
Мустафа, ако не четеш, да ти предадат - Моля, да се върнеш в сайта и да ме приемеш такъв какъвто съм - защото знам, че е заради мен твоя бойкот.
Nesamo nego 6te izgoni6 no i mnogo drugi,dori v pojelaniyata za rojdeniya den se zayajda6e s nego ,namekva6e za alkohol na podigravki go udare6e,dori i vinoven nese 4uvstva6

река_Въча

• Guest
Нали не говориш сериозно, че не пие??? Щото ше се шокирам на н-та степен

Offline saleika

• Advanced member
Hem suçlu hem güçlü  ::) derler buna

Offline abc

• Forum fan
halikan прекален светец и Богу не е драг. Не прекалявай. Не сме длъжни да ви знаем порядките, още повече, че всичките мюсюлмани които познавам си хапват, замезват и черпят напълно неотличаващо се от нас.

Аз съм против банове, закани, размахване на пръст защото водят дотук. Цял ден - тишина...

Мустафа, ако не искаш да ти отваряме тема като на Метка земи напиши нещо. Още повече, че утре е третия ден откак си сърдит и е противозаконно да продължаваш!

Offline muti6

• Adviser
A be,reka vacha na "Izvan zemen" li se pravish?Prestani s tvoite podmiatania i dvusmislici.Na vsichki stana iasno "Tuk"za podlichkata ti cel .Eto az kato tvoi saforumnik ti kazvam:
Pich, mastoto ne ti e tuka!!!

река_Въча

• Guest
Политическа цел?Абе ти нещо??Иначе за извънземните си прав - сичкото помак дето не е от Неврокоп са извънземни...
Мястото ми е тук и ще остана ...

Offline Ади

• Senior member
Политическа цел?Абе ти нещо??Иначе за извънземните си прав - сичкото помак дето не е от Неврокоп са извънземни...
Мястото ми е тук и ще остана ...

Няма ли да престанеш с тия глупости за Неврокоп .... то бива бива ама толкоз нямам думи !

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
@река_Въча Моля бъдете по-наблюдателни!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42