Писал съм на лични и на Мустафа_b,на Фотакиев,на Исианкар....С основание всеки като тебе,мене и други дето обичат истински сайта им пука.Конкретно,винаги в края на седмицата говоря за петък вечер,събота,неделя страстите са приповдигнати,желанието е в повече.За онези дето са в сайта тук има такива моменти много.Остава на нас Модераторите да изпитаме реакцията на чувствата на нашите членове,и се налага да влизаме в ролята на съдници и да раздаваме правосъдие Админите.Една много тежка и нелека задача,от една страна гледаме да угодим на всеки,от друга за да запазим статуквото и сигурност на наши членове се налага да сме безкомпромисни за да защитим сайта и нашите членове тук! Истината е някъде по средата. Все пак тук в сайта се цени това,ако не вярвате нека тези на които съм писал на лични кажат това.преди да взема решение се допитвам до Колегите Модератори,най-малко аз искам да съм в ролята на адвокат,но нека всеки сам за себе си разбере и осъзнае,че участието ТУК зависи от нас самите,и да не се сърдим,а оценяме факта и реалноста,че богатството на помак.еу са членовете му,в тази насока всеки за себе си осъзнае това и да бъде толерантен към другия следващ.Сайта е конгломерат от общности,религии,..и наистина нека всеки осъзнае това.Поздрави.