Author Topic: РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?  (Read 93368 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

река_Въча

• Guest
И сега разбира се , ще се надигне вой до небесата ? :)

Offline geraka

• Member
  • **
Има начин - научното изследване. Тук много сме дискутирали, много факти са изнасяни. То чисти нации няма, та и нашата - пъстри сме по "закваска" но сме много, много близки роднини. Затова за мен е необясним стремежа на помаците да се разграничат, вместо да се приобщят. А пък разграничаването води до реакция у другите и т.н. Вярно, имало е много тежки моменти.Но дайте да дадем на света пример за прошка ( ето аз първи искам прошка от вас за това, че държавата се е отнасяла несправедливо към вас) и за продължаване заедно напред, заедно в пъстротата на общата ни култура и език.
Преди малко продължавайки да чета темата стигнах до репликата на Рахмие. И се ужасих. Аз бях забелязал, че тя от известно време не пише. А тя е една от най-прекрасните личности тук, която винаги ще намери мост към всеки човек и всеки проблем.
Затова ще кажа - Рахмие, не се отказвай! Не съм чел нищо за теб и не искам и да чуя даже, защото по твоите текстове се вижда цялата истина за теб!

Гугу, до колкото си спомням от един наш, общ познат ти си историк. При мен историята е хоби.... :) Та мисълта ми е, че с днешните си действия, ние до голяма степен предопределяме съдбата на идните поколения. Така както ние сърбаме "кашите" на предците си. Много трябва да внимаваме, какви бомби със закъснител ще заложим на наследниците си. Истината трябва да бъде намерена днес, защото утре може да е вече без значение...

река_Въча

• Guest
И не нарушавам правилата - пиша от ново IP и с нов ник, който е одобрен от Администраторите...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Мустафа, това може да го каже само Ондер!

Както и река_Въча . Не мога да разбера само защо толкова много държи да бъде разконспириран?  ??? Демонстрира го във всеки втори постинг /които само за няколко часа вече наближават 30/.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
И сега какво искаш - бойкот от моя страна, устройва ли те? А какво да кажем за останалите членове, с които се подигра и продължаваш да го правиш? Ами Админите - ако те оставят това би било явна капитулация.

Offline gugu

• Senior member
Прав си Герак! Но това не става със сръдни или най малко със заплахи  от която и да е от страните.

река_Въча

• Guest
В правилата пише, че се забранява влизането с няколко ника от един и същ IP. Никаде не се забранява влизането с различни никове от различни IP-та..Като нападаш прочети правилата на форума, аз ги знам наизуст вече..

река_Въча

• Guest
Отнсно броя на постовете - днес може да са 30, може в следващия месец да не кажа нищо..Имам какво да кажа - казвам, като нямам - мълча..Какво ме заяждаш, не разбирам? Нещо конкуренция ли виждаш в мен?Кажи си...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Като pomakBG се научи да не бъдеш толкова активен... Нищо не искам от теб. Това, което се надявам е Боян Добрев да няма нищо общо с твоите атаки тук. Защото тогава наистина ще има за какво да съжалявам.

река_Въча

• Guest
Последно мнение за днес - ако ме баннете няма да опитвам повече..няма смисъл
Разорих се от смяна на IP - побърках моя интернет досавчих от молби, всяка смяна на IP ми струва 20 лева..И за какво - защото искам да дам на този сайт много - затова..
Някои хора обаче са предубедени и широката публика вижда кои са..

Offline dim56

• Forum fan
Мустафа и река Въча - вие има какво да дадете на този сайт! Не е необходимо да се целувате и прегръщате - спорете по същество. Гоненето на вещици не е приятно за разумните хора. Вярно е, че много хора тук искат "здравите сили да надвият здравия разум" - мисля, че вие не сте от тях  ;)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Рахмие, за каква прошка говориш тук? Въпросът е принципен. Забраната по IP се налага с цел да се защитят останалите членове. Забраната се отнася за съответното лице, а не формално на неговия ник.

На кого да се извинявам? Аз не съм се карал с никого. За какво да се помирявам? Затова, че и новата система за регистрация не върши работа ли?! Лицето вече направи заявки за модератор - на такъв човек ли да се доверявам?! Не, мерси - нямам нужда от такава защита.

Нека да остане - спестете му нови 20 лева. Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. А Админите не забравяйте това - веднъж направи ли се компромис - доверието отива на вятъра...

Tralala

• Guest
... Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. ...

Мустафа, на къде отиваш ;)
Мн гадно е да поставяш така нещата, или аз, или той, а?

Offline al-fatiha

• Senior member
Наистина, накъде отиваме.....

Offline geraka

• Member
  • **

Сложно стана май?.. Какво да направим, че хем Река Въча да остане, хем модераторите да защитят правилата на форума, хем Мустафата да е доволен?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42