Author Topic: Help- Predlojenie !  (Read 35890 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Ynt: Help- Predlojenie !
« Reply #60 on: May 11, 2009, 09:31 »
За това сме толкова силни  ;)

Code: [Select]
www.google.bg

Offline abc

• Forum fan
Help- Predlojenie !
« Reply #61 on: May 11, 2009, 10:25 »
Bratko Mustafa,az sum na sushtoto mnenie kato teb.No kakvo me drazni nai-mnogo.Nali sum edin ot adminite i vijdam ,4e Paskov vliza s ponqkolko nika,abc,sushto...

Та във връзка с това имам въпроса, е ли snake админ, да уточни с какви други никове влизам, ако не може да има достойнство и да се извини.

Във връзка с

Znameto simvolizira":1} trite zvezdi-pomacite razpileni v tri strani-Bulgariq ,Gurciq,Jugoslaviq.2} Zeleniq cvqt-simvol na znameto na Islama,kakto i znaka na Islama.3]Chernoto-mukata na pomacite,sulzite,kruvta koqto ot 4ervena e stanala -4erna.4}Bqloto -Simvol na novoto,budeshteto,na NADEJDATA.-

BLAGODARQ VI BRATQ ZA PODKREPATA-MERSI MNOGO ZA GOLEMIQ FLAF.NAZMI TVOI RED E DA GO OKA4ISH KUDETO TRQBVA.DA SE ZNAE 4IQ TERITORIQ E.

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1764.0.html za tiq deto nesa go vijdali-da vidqt.

Nazmi,imam edna molba kum vas -Molq vi da slojite nasheto pomashko zname,za da nese nalaga da   kazvame kakvi sme shto sme.

Ot istoriqta znaqt ,4e sushtestvuva takuv narod za tova .Vidqha ,4e s luji gemiq ne vurvi.Te i surbite se opitaha da nalagat na bosanci ,4e sa surbi i vij do kude q dokaraha.Taka ,4e i vie  shte ,ritate ,ritate i nakraq shte ni priznaete .Ina4e ,drug shans -prosto nqmate.Nqma ve4e koi da vi vqrva na Imislenite istorii .Asan i Osman ve4e stanaha obrazovani ve4e i mogat da 4etat i drugi ezici.Stiga 130 godini luji,kude bqhte logato ni izmu4vaha,biha ,nalagaha  4ujdi imena i religia.Kak nemoja edin pone da se opul4i sreshtu tova koeto stava s nas.A sega ste doshli tuk da mi propovqdvate pak sushtoto.Vuzroditeli prosto nesa ni nujni,Edinsteno i samo Islama nas shte ni obedini.

Da razbirase findikli,problemite na nas pomacite po4vat oshe ot carsko vreme,-1912, 1934,1943, nesa bili po komunisti4esko.Sled tova idva ve4e komunizma i se po4va.Taka,4e nesi misli,4e nas sa ni galili s pa4e pero-dralisa ni do golu.Za tova i naselenieto e bqgalo po Turciq,za dobro a ne ot dobro.Koi bqga ot hubavoto kaji mi.Osven gavra s nas pomacite drugo poznavash li,daje ciganite sa po na visoko stapalo ot nas.Za tova sega sme na tova deredje -razdeleni v nqkolko strani .Kogato  e trqbvalo da pravim durjava pak sme bili razdeleni ,sega kogato imame vuzmojnost da se obedinim da suzdadem edin pomashki  sauz,nie pak sme razdeleni kakvi da sme -bulgari,turci,makedonci i pak nakraq shte se borim i shte umirame za 4ujdi interesi .Za da moje drugi da ni manipulirat po dobre,da ni shantajirat po dobre.Nesi misli 4e shte stanesh po hubav na bulgarite ,gurcite,makedoncite-za tqh sme i shete si ostanem -musulmani{ porobiteli}.

Az  da sum kazal.4e saita e demokrati4en ili ti si go razbral nepravino.Moje bi e iskal da kaje ,4e e za  demokrati4ni pomaci .A  dali uvajavate decata i vnucite na tiq pomaci deto sa dali jivota si za BG,za da kazvash ,4e ne uvajavame pametta na murtvite-RAHMETOLSUN   na vsi4ki pomaci voini zaginali po boinite poleta za chujdi interesi.

Nemoga da vi iztriq za6toto nqmam takiva funkcii,ina4e mislish li 4e do sega shtqhte da pishete.Nqmashe da vi ostavq i edna bukva napisana.

:o MA TI VQRVASH LI SI ILI TAKA TI SE STRUVA OT DALE4E.DREBNA DUSHICA ,KOQTO NEISKA DA VI E MASHA -NALI.EH,KOLKO SHTESHE DA E HUBAVO DA VI HVALQ POBEDITE KOITO SA DONESLI NESHTASTIE NA NAS POMACITE.PITAI TIQ ZASHTO SE IZSELVAT V TURCIQ . KOI BQGA OT HUBAVOTO,KAJI MI,KOI SI ZARQZVA KUSHTATA I TRUGVA KUM NEIZVESTNOTO I ZASHTO.

Zabranete na decata si izu4avane po bulgarski,naso4ete gi samo angliiski s bulgarskiq samo shte berat qgodi po Ispaniq i Angliq.

събрано само от последните постове на snake, ще попитам, е ли мнението на същия като част от екипа на сайта поддържано от администраторите и модераторите или е лично такова. Четейки постовете му на всеки 10 8 излъчваха или проповядаха откровенна омраза. Останалите бяха за музика. Достойно ли е такъв потребител да се представя като администратор, макал и носещ титлата adviser, както и не е ли редно за остане обикновен потребител. Редно ли е потребител изпълнен с омраза към християните да е част от екип на сайт с претенция, основателна, да е място за диалог, разбирателство и уважение.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #62 on: May 11, 2009, 10:56 »
abc , не съм против оплаквания или протести.Но съм против към безредието и създаване на хаос.
Ами има специална тема за оплакване.
Тази е тема е затова дали да подкрепиме предложението на един Неидентифициран и постоянно променящ никовете си
човек, койтои се държи като многоръката Шива.
На мене ми е интересно защо ти врънкаш срещу Снаке в тази тема , а пък същевременно тука думичка не обелваш за въпросният субект, които обещаваше "дарове от злато и реки от мед и масло за помаците".

Offline abc

• Forum fan
« Reply #63 on: May 11, 2009, 11:04 »
Защото въпросния субект е с решен статус - баннат. Като второ - той не е от екипа на форума.

Затова.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #64 on: May 11, 2009, 11:19 »
Защото въпросния субект е с решен статус - баннат. Като второ - той не е от екипа на форума.

Затова.
Ами що тогава си толко навъсен аркадаш, ами не вземеш да дадеш няква друга идея примерно Pink Floyd?
 http://www.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ

Tralala

• Guest
« Reply #65 on: May 11, 2009, 12:05 »
...

Нещо повече - това е гласът на едно изключително изстрадало през последния век население на Балканите. Тук е място, където се събират хора с общи съдби и неволи. Ето какво пише в заглавната страница на сайта:

"Нашият уеб сайт pomak.eu, е платформа създадена със цел да запази помашката култура , а така също да насърчава комуникацията между помаците, които живеят в различни страни по света."

Никой не ви задържа насила тук. Никой не ви и гони - достатъчно е само да докажете добронамереното си присъствие в настоящия сайт.

Добронамереността е плод на субективната ви преценка. Различното мнение параноично  се квалифицира като конспирация. Ако този форум е САМО за помаци, то предложението ми за подробна анкета преди рег е идеално и ще ви помогне да се "опазите". По повечето въпроси съм на съвсем противоположно мнение, но се ограничавам да пиша, именно защото не сте готови за конструктивна дискусия.

Останете със здраве и ако нямам бан след тези постове ще продължавам да  чета  8)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #66 on: May 11, 2009, 12:36 »
Добронамереността е плод на субективната ви преценка. Различното мнение параноично  се квалифицира като конспирация. Ако този форум е САМО за помаци, то предложението ми за подробна анкета преди рег е идеално и ще ви помогне да се "опазите". По повечето въпроси съм на съвсем противоположно мнение, но се ограничавам да пиша, именно защото не сте готови за конструктивна дискусия.

Останете със здраве и ако нямам бан след тези постове ще продължавам да  чета  8)

Прав си за някой неща, но за някой не. Но заключениата които си правиш не са дългосрочни.
Защото ако не е така, то на тебе няма да ти е интересно да четеш  информацията от сайта.
Бъди и ти жив и здрав.
Искам обаче да дам моето мение относно иницираната идея за подробна анкета.
В Европейскя съюз има закон за защита на личната информация.
Когато някой незвестен никому тука субект се докопа до личните данни на хиляди членове , има опасност за злоупотреба с личните данни.После остава само формалноста да станем един голям виртуален Биг Брадар.
Но пак ще сме потърпевши - просто в телевизионният Биг Брадър някой хора стават милионери за разлика от нас.
Освен това  усещането за това че някой ни контролира ще ескалира параноията.
Едва ли тогава статуквото, спокойствието ще е същото.
А що се отнася за воплите ти за дискусия - те се случват наистина , видимо е.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #67 on: May 11, 2009, 12:37 »
tralala s dve dumi ! molq polzvaite edin i sushti nik

Tralala

• Guest
« Reply #68 on: May 11, 2009, 12:47 »
Модераторите винаги трябва да са строги и справедливи. Второто предполага санкциониране на всеки потребител, нарушил, което и да е Правило. Очеизвадно е, че антибългарските и антихристиянски теми и постове не ви дразнят и пречат и потребителите се възползват от предоставената им свободия. Когато, обаче се репликира...о, бан!

Оценявам и уважавам усилията на админ-те и не виждам необходимост от пазърлъци и обяснения. Правилата са, за да се спазват от всички!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #69 on: May 11, 2009, 13:24 »
На вас кой ви каза, че Боян и Пасков използват различни никове? Боян винаги влиза със ника Боян а Пасков не пише от известно време, по известни вам причини по свое желание. Да обмислим написаното ти и да видим какво можем да нправим? Докаде може да се стигне със забрани? Аз забранявам от един компютър, човека от друг компютъра, пак пише. А от тези наши потребители, които им отговарят, нямаме ли и от тях за гонене заради отговорите им към тях? Ние като ръководство се опитваме колкото е възможно да не позволяваме провокации и провокатори, но решението е и във ръцете на вас членове ни. Аз имам доверие на наще членове тук!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #70 on: May 11, 2009, 13:32 »
Toska, имаш моята подкрепа. Не смятам, че Пламен Пасков или пък abc ще паднат толкова ниско за да пишат от различни никове. За Боян Добрев е абсурдно!

Моля, членовете на ръководството да уточнят взаимоотношенията помежду си за да не губят членовете доверието във вас. Аз ви имам пълното доверие!

Offline abc

• Forum fan
Help- Predlojenie !
« Reply #71 on: May 11, 2009, 13:35 »
С цялото си уважение към администраторите, ще акцентирам върху държанието на snake.
Ако той е потребителя snake, голямата му част от постовете са в противоречие с нормите на добро поведение в мрежата. Могат да му бъдат придадени и по-силни думи. Могат да бъдат приети като провокация дължаща се на лошо възпитание, но могат да са приети и като противозаконни. Единия компромис неминуемо ще доведе, както и става, до втори.

Проблемът обаче е, че той се явява в раздела на управата на сайта. Това вече е проблем защото доколкото съм чел, обменял лични, пощи или чатил с останалите, си позволявам да кажа, че той не се вписва в тона който те следват - на уважение.

Членът на виртуалния Борд на форума твърди, че аз влизам с няколко ника. Пак питам като такъв ли го твърди или като фриволен потребител?

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #72 on: May 11, 2009, 14:10 »
Прав сте съгласен съм сгреших. Във ръководството ще трябва да предприемеме промени. Имаме нужда от хора, които могат да носят отговорност за думите си, аз от свое име се извинявам на всички, не сме безгрешни...

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #73 on: May 11, 2009, 14:21 »
Toska, имаш моята подкрепа. Не смятам, че Пламен Пасков или пък abc ще паднат толкова ниско за да пишат от различни никове. За Боян Добрев е абсурдно!

Моля, членовете на ръководството да уточнят взаимоотношенията помежду си за да не губят членовете доверието във вас. Аз ви имам пълното доверие!
Пасков е тук във форума.Ние които висим по цял ден в този саит да не сме балами............
Що се отнася до Пасков,ако има грам достойнсво моля да се разкрие.Поне ако ми има на мен уважението.Тия провокации тези дни в никакъв случай не са по-лоши от Пасков.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #74 on: May 11, 2009, 14:25 »
Що се отнася за Боян,винаги съм имал неговите възгледи за света,и не ме притеснява ни най-малко.Тоя човек е направил много за нашата култура и от мен има овации......

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42