Author Topic: Help- Predlojenie !  (Read 35887 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline havallar

• Advanced member
Ynt: Help- Predlojenie !
« Reply #30 on: May 10, 2009, 17:05 »
Добре де аз не мога да разбера защо се натрапваш постоянно. Да не би да се чувстваш по добре когато знаеш че  отнасяш хиляди псувни. Какво целиш с това безгръбначно държание. Обясни че да се помъчим да те разберем.
Сигурно от любов.................към нас,помаците.

metko

• Guest
« Reply #31 on: May 10, 2009, 17:11 »
Колкото и ника да имах досега (и аз не знам точната бройка) винаги съм казвал, че съм помак от Смолянско..Колко пъти да го обяснявам вече..Село Селча, общ. Девин..

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #32 on: May 10, 2009, 17:12 »
Сигурно от любов.................към нас,помаците.

А може ли да е от духовен мазохизъм? Да знаеш че си мразен и въпреки всицко да се натрапваш за да си изпросиш поредната псувня аз не мога да си го обясня по друг начин.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #33 on: May 10, 2009, 17:16 »
Чета внимателно цялата дискусия.  На пръв поглед всеки изглежда прав за себе си.  Не мога да разбера защо обаче се стига до там някой да бъде "мразен"?  Много силни думи...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #34 on: May 10, 2009, 17:17 »
Оставете"Метко" с последния му ник,и гледайте единствено на постингите му и спазване правилата на Форума.Какво сте се захванали за него,трил съм го досега.Нали в религията ни е казано -да се дава прошка,не виждам защо не си помогнем сами.Аз поне като Администратор не виждам да е нарушил или провокирал тук.Темата беше реално да се помисли,как да предпазим сайта и членовете тук!!!

metko

• Guest
« Reply #35 on: May 10, 2009, 17:17 »
Нямаш си на идея колко други се радват за мен...

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #36 on: May 10, 2009, 17:23 »
Оставете"Метко" с последния му ник,и гледайте единствено на постингите му и спазване правилата на Форума.Какво сте се захванали за него,трил съм го досега.Нали в религията ни е казано -да се дава прошка,не виждам защо не си помогнем сами.Аз поне като Администратор не виждам да е нарушил или провокирал тук.Темата беше реално да се помисли,как да предпазим сайта и членовете тук!!!
За мен решението е само това,други дейсвия ще породят още по-голяма атака.
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1813.0.html

metko

• Guest
« Reply #37 on: May 10, 2009, 17:25 »
Ами аз ако не бях загрижен за съществуването на сайта, бедна ви е фантазията какви поразии можех да направя..
Най-накрая разбрахте, че съм един от вас и съм човек с достойнство..

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #38 on: May 10, 2009, 17:26 »
Метко /и сие/ е пример за масово нарушаване на правилата. Дори и да го "оставим", това не е гаранция, че същият отново няма да регистрира поредица от нови никове, които да подкрепят мненията му.

Лично аз не съм получил все още отговор от модератор - блокиран ли е IP адреса на "asanvana_peika" или е получил Бан само по име?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #39 on: May 10, 2009, 17:27 »
At the end i decided to accept new registrations to site with the way of Administration approval if not other way would be post approval for new members.  From Administration www.pomak.eu

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Nazmi,
стараел съм се да съм винаги прям.Може би не съм успявал понякога да го постигам но се уча все повече и повече.
Трудно е да бъдеш модератор и едновремено да участваш в дискусии пълноценно като защитаваш определена кауза.
Аз имам именно такъв травматичен опит и за това сам отново тук заедно да избегнем бъдещи грешки.
Според мене ти се справяш засега добре и даваш сичко от себе си.Но така човек се изчерпва и износва бързо.
От опит го знам.
После се превръщаш в човек които има разрушителното усещане че си употребен.
В такива моменти човек изпушва и почва да ругае.

Ругаенето и ядосването са неизбежни и са здравословни даже.
Това е се едно да ти "гръмне бушона".
След което човек се покрива за известно време , отново се ъпдейтва и започва на ново... 8)

Тази профилактична стратегия най добре се прави от американците, които са прочути с емоционалните и звучни скандали по филмите.
такава име културата.
Ама и ти си американец, няма да ти се сърдиме де.
Хубаво е в такива моменти останалите модератори да ти помагат.

Благодаря Метка за съветите,лошото е,че ми" гръмна бушона вече"

Offline Rahmie

• Charter member
Мустафа–д,ако ти имаш чувство на незащитеност и несигурност от такива провокатори,то в интерес на истината аз имам чувство на неразбран,как един не оцени труда на нас/ Мен, Ондер,Рахмие/ да браним вас и сайта.Разбирам ви и съм благодарен на хора будни като вас дето милеят за сайта,казал съм го! За нас Админите остава горчилката да си хабим време и нерви.Във Интернет сме и сме ограничени от виртуалното пространство да търпим,в името на сайта !

Nazmi,

Ti berekyat li chakash nyakoi da ni kaje... Baya shte pochakash... kam adminite edinstveno napadki i obvineniya, drugo ne chakai...

Tryabva da svikvash vechhe s tova, edinstvenata podkrepa sme si nie ot ekipa i oshte nyakolko choveka, koito mojem da izbroim na prasti... :)
Ama jivi i zdravi da sme... Shte se darjim pa da stav kvoto shte
A za noviyat metko za, koito Mustafa pita, choveka kaza che se rezistrirvat priyatelite mu ot razlichni mesta, kak moje da e togava ot edin IP i da se banne...? Nyama kak..!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #42 on: May 10, 2009, 18:04 »
Nazmi,

Ti berekyat li chakash nyakoi da ni kaje... Baya shte pochakash... kam adminite edinstveno napadki i obvineniya, drugo ne chakai...

Tryabva da svikvash vechhe s tova, edinstvenata podkrepa sme si nie ot ekipa i oshte nyakolko choveka, koito mojem da izbroim na prasti... :)
Ama jivi i zdravi da sme... Shte se darjim pa da stav kvoto shte
A za noviyat metko za, koito Mustafa pita, choveka kaza che se rezistrirvat priyatelite mu ot razlichni mesta, kak moje da e togava ot edin IP i da se banne...? Nyama kak..!

Да разбрано Рахмие,за съжаление си права! Така и не видях една добра дума за нас.Когато човек критикува е добре да се сложи и погледне другата страна,а не само от собствения интерес и мироглед.Ако някой много напира за мястото да си Администратор или Модератор да ми пише сега или на лични.От година заедно с теб,Ондер,богутеволу влагаме сърце,труд,лично време..,и накрая приемаме ролята оценка на на хора,дето не си вършат работата.Нямам повече какво да кажа...!!!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #43 on: May 10, 2009, 18:08 »
Казах на Назми първото, което ми доиде на ум е обява на английски. В такива случаи срещу нови членове най-добрия начин е да  се приложи система за проверка на съобщението. Но без блокиране пак не може да се получи положителен резултат. Представете си например заради един такъв нежелан член за достап до сайта по нормален начин не може да се направи. Поради тази причина забраната трябва да се наложи

Offline Rahmie

• Charter member
  Да разбрано Рахмие,за съжаление си права! Така и не видях една добра дума за нас.Когато човек критикува е добре да се сложи и погледне другата страна,а не само от собствения интерес и мироглед.Ако някой много напира за мястото да си Администратор или Модератор да ми пише сега или на лични.От година заедно с теб,Ондер,богутеволу влагаме сърце,труд,лично време..,и накрая приемаме ролята оценка на на хора,дето не си вършат работата.Нямам повече какво да кажа...!!!

Vse pak chovek ochakva pa makar i ot vreme na vreme da chue edno blagodarya za truda i vremeto polojeno za dobroto na syata i za nashte chlenove tuka, hubavo bi bilo, razbira se. Kakto i vav jivota i na kakvato i da si rabota, na chovek mu e dobre kato useti po naykakv nachin otsenkata ili podkrepata ot tezi deto sa tuka sas nas vseki den... Razbira se che i nas ni se iska pone malka takava, no uvi, uvi... Jalko samo...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42