Author Topic: Help- Predlojenie !  (Read 35891 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Help- Predlojenie !
« Reply #15 on: May 10, 2009, 16:16 »
Кой ви спира,след като казвате помак сте! А колкото до популярност,такава не ни липсва напротив.Стига ни помаците не само в България или Турция,а и по света! Там е силата ни,не сме политическа партия,тук сме за да дадем гласност на помака,тук сме доброволно,тук сме да запознаем Света  че "Помака " е жив с традициите и типичното помашко!!!!!

metko

• Guest
« Reply #16 on: May 10, 2009, 16:20 »
Да, но давате НАЙ-МАЛКО гласност на помаците от България или още по-точно на помаците, които не са от Неврокопския край- всички знаем кои са и какви са..Оправданието, че сте в роднински отношениея, не бива да влияе на демократичния дух на сайта..

Аз, като какъв до сега съм бил квалифициран тук, без да има последствия никакви за квалифициралите ме.
"идиот, шизофреник,краен неонацист,расист,неовъзродител,'...Това не е ли двоен аршин?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #17 on: May 10, 2009, 16:37 »
Напротив Мустафа–д,тук си защитен най-сигурно.Вече така ми е писнало от 3 дни от такива с по 6 ника ,че се питам и аз какво правя тука,то не се търпи братко!

Назми, никът ми е mustafa_b. Защо казвам, че не съм защитен? Защото в последно време стават аномалии. Получихме уверение от ръководството на сайта, че тези, които се регистрират с повече от един ник получават БАН завинаги, т.е по IP. Освен това достъпа чрез Proxy e също ограничен. Питам - как е възможно тогава, един тип да ни разиграва цяла седмица с повече от 10 ника?!

Откровено казано започвам да си мисля, че всичко това става чрез знанието на модератор. Иначе няма как този участник да си развява байряка тук. Защо така, Назми, доста бързо сменяш тона на разговор с този "участник"? Считам, че ако искаш да запазиш старите и доказано добронамерени членове тук, категорично трябва да игнорираш този тип. Твоят разговор по-горе с "метко" показва, че определено нещо не е наред. 

ПС- правя шот и на това мое мнение и го разпращам на лични на най-активните членове във форума.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #18 on: May 10, 2009, 16:46 »
Здравей Мустафа,напротив смея да твърдя,че си защитен и не само ти! Защо ли? В момента сайта съм аз за всичко,Ок.Аз знам кой е "Метко?,както и предните му ника.Нима ако пак го бамна за пореден път-каква е гаранцията,че няма пак да влезе с друг ник,нали затова съм отворил тази тема по горе.Както виждаш по съм склонен да го приема с десетките му ника да спазва правилата отколкото за пореден път да отнесе Бана.Приемете го като гост,в крайна сметка и Модераторите ако имаме възможност бих затворил сайта поне за един ден,че до гуша ми е дошло.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #19 on: May 10, 2009, 16:48 »
Назми, никът ми е mustafa_b. Защо казвам, че не съм защитен? Защото в последно време стават аномалии. Получихме уверение от ръководството на сайта, че тези, които се регистрират с повече от един ник получават БАН завинаги, т.е по IP. Освен това достъпа чрез Proxy e също ограничен. Питам - как е възможно тогава, един тип да ни разиграва цяла седмица с повече от 10 ника?!

Откровено казано започвам да си мисля, че всичко това става чрез знанието на модератор. Иначе няма как този участник да си развява байряка тук. Защо така, Назми, доста бързо сменяш тона на разговор с този "участник"? Считам, че ако искаш да запазиш старите и доказано добронамерени членове тук, категорично трябва да игнорираш този тип. Твоят разговор по-горе с "метко" показва, че определено нещо не е наред. 

ПС- правя шот и на това мое мнение и го разпращам на лични на най-активните членове във форума.
Чувал ли си за програмката"torpark"-знаеш ли колко такива има още..........

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #20 on: May 10, 2009, 16:50 »
Няма нужда от спиране на сайта. БАН по IP от администратор решава проблема! Ако това не е направено за какво говорим?! Ставаме за смях.

metko

• Guest
« Reply #21 on: May 10, 2009, 16:50 »
Много PC разбирачи нещо - "torpark" НЕ може да скрие вашето IP...Това са търговски заблуди за продаване на продукта.Всеки модератор го знае..Аз пиша от реални IP-та..Все пак имам достойнството да не правя такива дилетантски заблуди

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #22 on: May 10, 2009, 16:53 »
havallar, май най-добре ще е твоето предложение. Игнориране на мненията на всички новорегистрирани участници. Но тогава пък ще го отнесат и много добронамерени юзери. 

metko

• Guest
« Reply #23 on: May 10, 2009, 16:55 »
Това казвам и аз - все не става и ше трябва по някакъв начин да ме търпите..Спокойно наистина съм само 1 човек...Преценете  си сами...

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #24 on: May 10, 2009, 16:58 »
Много PC разбирачи нещо - "torpark" НЕ може да скрие вашето IP...Това са търговски заблуди за продаване на продукта.Всеки модератор го знае..Аз пиша от реални IP-та..Все пак имам достойнството да не правя такива дилетантски заблуди
Значи си наясно каква е тази програма...............

metko

• Guest
« Reply #25 on: May 10, 2009, 17:00 »
Има си хас - нали съм компютърен инженер..Даже с насмешка ти посрещнах коментара..

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #26 on: May 10, 2009, 17:01 »
Мустафа_b,Havallar,Не виждам причина да ме упреквате в толериране на трети,отворих тази тема в знак на уважение как да предпазим сайта и нас членовете на Форума! Ако се съмнявате в достоверноста ми просто и аз ще престана...,мисля съм се доказал една година и с хиляди мой постинги кой съм и за какво съм тук!

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #27 on: May 10, 2009, 17:02 »
Това казвам и аз - все не става и ше трябва по някакъв начин да ме търпите..Спокойно наистина съм само 1 човек...Преценете  си сами...

Добре де аз не мога да разбера защо се натрапваш постоянно. Да не би да се чувстваш по добре когато знаеш че  отнасяш хиляди псувни. Какво целиш с това безгръбначно държание. Обясни че да се помъчим да те разберем.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #28 on: May 10, 2009, 17:04 »
Има си хас - нали съм компютърен инженер..Даже с насмешка ти посрещнах коментара..
За инжинер незнам ама да не си доктор............

metko

• Guest
« Reply #29 on: May 10, 2009, 17:05 »
Вие за повече от година НЕ ме разбрахте, та сега ли ще ме разберете..Добре, виждам,че ви е трудно..Ето какво искам:
Край на триенето на мои постинги, освен в случаите когато нарушавам правилата..Аз до сега нарушавам само и единствено т.11, породена от цензурата..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42