Author Topic: Help- Predlojenie !  (Read 35868 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Help- Predlojenie !
« on: May 10, 2009, 14:27 »
Мустафа–д,ако ти имаш чувство на незащитеност и несигурност от такива провокатори,то в интерес на истината аз имам чувство на неразбран,как един не оцени труда на нас/ Мен, Ондер,Рахмие/ да браним вас и сайта.Разбирам ви и съм благодарен на хора будни като вас дето милеят за сайта,казал съм го! За нас Админите остава горчилката да си хабим време и нерви.Във Интернет сме и сме ограничени от виртуалното пространство да търпим,в името на сайта !

Offline Metka

• Forum fan
Help- Predlojenie !
« Reply #1 on: May 10, 2009, 14:56 »
Nazmi,
стараел съм се да съм винаги прям.Може би не съм успявал понякога да го постигам но се уча все повече и повече.
Трудно е да бъдеш модератор и едновремено да участваш в дискусии пълноценно като защитаваш определена кауза.
Аз имам именно такъв травматичен опит и за това сам отново тук заедно да избегнем бъдещи грешки.
Според мене ти се справяш засега добре и даваш сичко от себе си.Но така човек се изчерпва и износва бързо.
От опит го знам.
После се превръщаш в човек които има разрушителното усещане че си употребен.
В такива моменти човек изпушва и почва да ругае.

Ругаенето и ядосването са неизбежни и са здравословни даже.
Това е се едно да ти "гръмне бушона".
След което човек се покрива за известно време , отново се ъпдейтва и започва на ново... 8)

Тази профилактична стратегия най добре се прави от американците, които са прочути с емоционалните и звучни скандали по филмите.
такава име културата.
Ама и ти си американец, няма да ти се сърдиме де.
Хубаво е в такива моменти останалите модератори да ти помагат.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Help- Predlojenie !
« Reply #2 on: May 10, 2009, 15:06 »
Temata e edinstveno s cel da se opazi saita www.pomak.eu chist i da zashtitim chlenovete tuk da sa sigurni.Znae se,che saita pomak.eu e obekt naistina na golqm interes naposledyk.Moderatorite s dni ne spim za da opazim tuk nashiq sajt i dom. Rabotim edinstveno za chlenovete ni tuk,v tazi vryzka sme otvoreni za predlojeniq.Znaem tuk vyv Foruma ni ima umni hora s razlichni profesii,advokati,...Molbata mi e da napravime taka,che da presichame v zarodish oshte na vhoda tezi deto se reg s cel provokacii ili obida .Tezi koito sa tuk blizo 3500 se znaem ot Moderatorite,vyprosa mi e kym novite deto se reg s cel kak da zashtitim saita,v chastnosrt vas nashi chlenove.V Internet sme,znem za poslednite Tehnologii no vse pak e problem naprimer edin provokator bamnat dnes utre da se reg s drug nik,chakame predlojeniq i sme otkriti zaedno.Ako imate predlojeniq daite tuk,v polza e...

metko

• Guest
Ynt: Help- Predlojenie !
« Reply #3 on: May 10, 2009, 15:10 »
Това вече е технологичен въпрос, Назми, Аз като студент в Техническия университет в София изпробвам една такава технология за защита. Обещавам да ти я разкрия, но сега е в експериментален вариант.Използват се методи взаимствани от прогнозирането на времето..
Дано съм бил полезен

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #4 on: May 10, 2009, 15:12 »
 Благодаря Метко,наистина се опитвам да намеря защита за нашите членове тук,растем а се вижда че е трудно да се справиме въпреки нечовешките усилия ,време,хабене на нерви с какви ли не потребители,..! Трудно е- основно на Ондер,Рахмие и моя милост,очаквам и други конструктивни предложения!

metko

• Guest
« Reply #5 on: May 10, 2009, 15:18 »
Аз самия работя по този експеримент почти година.Има доста информация из интернет за така наречения Интернет от второ поколение, който ще е качествено различен от настоящия..Оновната му специфика е, казано на прост език, никой няма да може да прави каквото си иска.
В нашия случай със сайта..Един път въведени правилат на форума например, те се приемат от програмата за логически интеграли базирани на статистика и така автоматично, член на сайта направил "неправилен" коментар се наказва - с перупреждение, бан и т.н в зависимост от настройката на строгост..

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #6 on: May 10, 2009, 15:33 »
Аз самия работя по този експеримент почти година.Има доста информация из интернет за така наречения Интернет от второ поколение, който ще е качествено различен от настоящия..Оновната му специфика е, казано на прост език, никой няма да може да прави каквото си иска.
В нашия случай със сайта..Един път въведени правилат на форума например, те се приемат от програмата за логически интеграли базирани на статистика и така автоматично, член на сайта направил "неправилен" коментар се наказва - с перупреждение, бан и т.н в зависимост от настройката на строгост..
Скоро няма как да стане,пак ще я караме на безсънни нощи Модераторите за да опазим сайта и нашите членове тук,така виждам нещата засега....?

metko

• Guest
« Reply #7 on: May 10, 2009, 15:33 »
Но, понеже вече знаеш, кой съм (онзи с хилядите никове) ще дам още конструктивни предложения които ще бъдат, повярвай ми, Назми, от голяма полза.Само апелирам да не се съмняваш в искреноста ми.
1. Проблема е, че този сайт е много популярен в България, не само сред помаците. Всеки иска, а и има какво да каже.Когато коментара, не се хареса основно на теб и на другите админи, или въпросния пост се трие, или се приема като "не по темата"..Това поражда ответна реакция у членовете..Губи се доверието, губи се демократичния смисъл
 Та моето предложение е да се смекчи малко строгоста на прилагане на правилата и да се даде възможност на членовете свободно и не под страх от санкция (основно БАН по IP) да изкажат своето мнение.

Така всякаква нужда от технологична защита би била ненужна..

С уважение..

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #8 on: May 10, 2009, 15:36 »
Много добре ви знам с многото никове,последен kavala123,дано сте си взели забележка и сте от полза тук с конструктивните ви предложения,не сме фанатици а сме отворени за което....

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #9 on: May 10, 2009, 15:44 »
 Тука ли сме строги! Напротив,имайки впредвид,че сайта е създаден в чужбина и Админите основно Аз, Ондер, Рахмие,богутеволу сме в различни държави е предпоставка за Демократичност на Форума ни.Ако сте били в други сайтове можете да направите сравнение,най-малко ТУК има Цензура,за което говори популярноста на Сайта по света! За една година имаме над 3486 рег члена,отделно гости дето четат.Сайта е Обект на внимание от много Медии,именно затова се обърнах и поисках помощ,за да опазим нашите членове,тук имаме журналисти,адвокати,инженери...,аз поне съм всеки ден тук!

metko

• Guest
« Reply #10 on: May 10, 2009, 15:46 »
Има и друг начин, но е доста краен, а и за него има противодействие,,
Ето примерно, вие виждате моето IP и да речеме обикновено ме банвате..Втори път от товa IP не може да се пише. Ако желае, бившият вече член трябра да си смени IP-то за да влезе пак.С една дума трудно е да му затворите устата
Аз например, влизах произволно пъти тук само задочно. Повечето ми коментари бяха публикувани тук, от мои приятели на които им писах текста по Скайп. Всеки има такива приятели.Отделно тези да речем 20 приятели имат по още 20 - виждате какво става - стига да има иницатива. винаги ще има такива като мен..

Както виждате, аз съм ваш приятел и едва ли сте имали досега толкова открит симпатизант като мен.
Пак казвам - искам безкористно да помагам на сайта

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #11 on: May 10, 2009, 15:49 »
ОК Метко,най-малко аз ще спра хора добронамерени тук.Спирал съм и банвал какви ли не,то си личи кой с каква цел е тук!!!

metko

• Guest
« Reply #12 on: May 10, 2009, 15:56 »
Аз затова се обръщам именно към вас за "смекчаване" на тона - в този сайт съм от самото му създаване..Вие, лично, сте най-разбрания и най-толерантния.Само с вас може да се намери общ език..Известна критика (нищо лично разбира се) търпят вашите сътрудници - съадминистраторите..Ако се поучите от моите съвети ви гарантирам, че много често този сайт ще бъде споменаван в БГ медиите, и то не само в отрицателна светлина, а в най-добрия общочовешки аспект, като сайт за обединение и толерантност..

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #13 on: May 10, 2009, 16:06 »
Вече СМЕ обект на Медиите отдавна,първо Атака ни сложиха на първа страница,после от Рибново Медиите пак ни отразиха,имаме тука журналисти,чакаме и повод и малко време  имаме уговорка с Нова ТВ.Да не говорим как сайта се приема в Турция,Америка ..-където е наш дом!

metko

• Guest
« Reply #14 on: May 10, 2009, 16:11 »
Знам - това -  сайта в БГ се представя предимно в негативна светлина..И повярвайте ми , има защо.А именно защо?
Аз като помак, тук, съм цензуриран константно вече година и не мога да изразя мнението си..Докато трае това, аз както вие я нарекохте "атака" няма да спра.Ще мобилизирам куцо и сакато да пише и се регистрира тука..Ако трябва цели интернет доставчици ше вдигнат ръце от молби за смяна на IP..Повярвайте ми - имам лично аз тази възможност...Няма да спра, докато моя глас като помак не се зачете!!! Искам да имам правото да НЕ съм съгласен с мнения на други участници и да ги репликирам..независмо дали има харесва или не..

С уважение..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42