Türkçe > Kutlamalar

Anneler Günü Kutlaması

(1/3) > >>

bello:
 Yeryüzünün en kutsal varlıklarından biri olan, yüreklerinde besledikleri karşılıksız sevgi ve merhametle evlatlarını yetiştiren, fedakarlık, sevgi, sabır, şefkat, affetme, güzellik… Bütün güzel sıfatların bir arada toplanabileceği tek varlık olan, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum...

merkur:
GÜZEL DİLEKLERİNİZE KATILIYORUM  NACİZANE BENDE TÜM ANNERİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.........

plevnepomak:

--- Quote from: bello on May 09, 2009, 17:57 --- Yeryüzünün en kutsal varlıklarından biri olan, yüreklerinde besledikleri karşılıksız sevgi ve merhametle evlatlarını yetiştiren, fedakarlık, sevgi, sabır, şefkat, affetme, güzellik… Bütün güzel sıfatların bir arada toplanabileceği tek varlık olan, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum...

--- End quote ---

--- Quote from: merkur on May 10, 2009, 00:06 ---GÜZEL DİLEKLERİNİZE KATILIYORUM  NACİZANE BENDE TÜM ANNERİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.........

--- End quote ---

Bende ! bende ! kutluyorum.

Nazmi:
citat na plevnepomak premesteno tuk!http://nehaberbiz.blogcu.com/tuba-ogretmeni-10-gunluk-rapor-kurtardi_43353961.html
katliamdan ,izinli olması nedeni ile kurtulan Tuba Öğretmen ile Bilge Köyün bağlı olduğu  jandarma Karakolunda görev yapan ve yeğenim olan Uzman jandarma Pomaktır. Büyük geçmiş olsun.

pomakkan:
Bende en içten dileklerimle bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version