Мустафа, никога не съм криел отрицателното си отношение към ДПС и в голяма част от тези предавания в СКАТ (а те не са само три) съм дискутирал както политиката на ДПС в смесените райони, така и прословутите им обръчи от фирми. В тези предавания не съм защитавал каквито и да е дискриминационни или расистки тези. Напротив, в студиото дори се обаждаха зрители мюсюлмани от родния ми край, които ме поздравяваха.
В друга част от предаванията по СКАТ съм дискутирал състоянието на националната сигурност, съдебната система, борбата с организираната престъпност и корупцията по висшите етажи на властта. Защото по това време - преди 3-4 години, се бях специализирал в тези области. Ако си спомняш скандалите "Р.Овч", "Вальо Топлото" и т.н. преди две години, тогава бях един от журналистите, които извадиха на бял свят далаверите в енергетиката. По този повод също съм гостувал в СКАТ.
Що се отнася до малцинствата - участвал съм в тв предавания, но не по СКАТ, а в сутрешните блокове на Би Ти Ви и Нова тв, както и в Би Би Ти. И това беше съвсем наскоро - преди около месец, а поводът бе, че публикувах в "ТЕМА" разследване в два поредни броя. Статията се казва "Под дъгата на Мохамед" и е посветена на масовата ислямизация сред ромите в Северозападна и Западна България - Видинско, Монтанско, Врачанско, Софийско, Пернишко и Кюстендилско. Този процес върви в момента и в бъдеще ще става все по-актуален, а аз бях първият журналист който извади на показ коя турска "благотворителна" организация активно го финансира и подкрепя в сътрудничество с Главното мюфтийство.
Мустафа, нещо друго интересува ли те от моите публични изяви?