Author Topic: Произход на помаците  (Read 29813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
Ynt: Произход на помаците
« Reply #30 on: April 28, 2009, 22:22 »
D
а може ли някой да каже колко са били джамийте в софия и колко са сега?може би е била само една?
а и защо трябва да се броят джамиите и църквите незнам!щом се строят значи имат нужда от тях!?
а и тази тема тук е друга!?а!?

Може разбира се, но аз пак ще помоля за коректно забит репер за да си преброим храмовете. Заради коректността бих предложил да вземем първите 100 години от империята и първите 100 след империята. Да броим вдигнати, бутнати храмове и вдигнати и бутнати училища.

husein храмовете напоследък са надпревара за маркиране на територия. След 20 години храмовете могат вече да са доказателство от типа - щом са построени значи това е територия на ... Точките попълни.

Offline husein

• Adviser
« Reply #31 on: April 28, 2009, 22:37 »
abc,не мисля ,че храмовете маркират теритотии, на мен не ми пречат нито църквите ,нито джамиите.а относно произхода то толко глупости се изписаха,че не знам какво става,нека всеки кой как реши така да го приема!
то и за българите едни пишат че са тюрки,други иранци трети незнам какви си?аз на историци не вярвам,особено в България!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #32 on: April 28, 2009, 22:48 »
husein във вашия красив край не съм идвал от мноого години, но от мюсюлмани знам, че се дигат джамии в села, дето почти няма хора. Това ако не е маркиране на територия - здраве му кажи. На мене също не ми пречат храмовете, но те в чести случаи не са храмове са вярващите, а политика на построилите ги.

А за вярването ти на историците в България изборът си е твой. Вероятно вярваш на историци поддържащи определена теза.

Offline husein

• Adviser
« Reply #33 on: April 28, 2009, 23:04 »
въобще не вярвам в тези,това го вярват някои други тук в България.а по моят край селата са пълни с млади хора!няма обезлюдени села!в мойто село неможеш да си купиш къща,защото никой не продава,никой не напуска!а даже се населва!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #34 on: April 28, 2009, 23:17 »
С няколко думи вярваш в това, което ти харесва.

Offline husein

• Adviser
« Reply #35 on: April 28, 2009, 23:35 »
ами вярвам да ,няма да вярвам на това на теб което ти харесва!ти ми цитираш неща които ти казват някои хора,и аз да ти вярвам!посочи ми селата където няма хора,а са построени джамии,или така са ти казали,може би по някоя тв!?

Offline abc

• Forum fan
« Reply #36 on: April 28, 2009, 23:53 »
Както сам казваш темата е друга. Разбира се, че аз съм подведен, разбира се, че ти владееш истината. Отделно, че на тебе историци ти не требват.

Offline husein

• Adviser
« Reply #37 on: April 29, 2009, 00:06 »
ами тогава за какво плачеш?!

fotakiev

• Guest
« Reply #38 on: April 29, 2009, 00:11 »
ами тогава за какво плачеш?!
Ako govorim po temata...ti kakvo mislish za proizhoda na pomacite i ot kyde 4erpish znania ako imash takava informacia?

Offline abc

• Forum fan
« Reply #39 on: April 29, 2009, 00:12 »
Не ми е ясна целта на борбата ти? Ти остана на твоята позиция, аз на моята, за какъв плач иде реч?
Ако ти е скучно, това вече е друга работа.

ПС Знаеш ли значението на флууд и спам?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #40 on: April 29, 2009, 00:14 »
    Mnogo spam,....Temata e edinstveno za Proizhod na pomacite,ako imate fakti davaite! Ottuk natam vsiqki mneniq koito na sa po Temata shte se triqt bez preduprejdeniq,ako imate spor samo  na lichni!!!!!!

Offline husein

• Adviser
« Reply #41 on: April 29, 2009, 00:30 »
абц много си умен,всичко знаеш ,през цялото време провокираш!и един ред нямаш по темата!аз казах,че всички сме от адем и хава,т,е. смятам ,че на балканите толко е объркано,и произхода на никой неможе да се определи!и да се вземе някаква история за точна,то това ще е лъжа!

fotakiev

• Guest
« Reply #42 on: April 29, 2009, 00:39 »
абц много си умен,всичко знаеш ,през цялото време провокираш!и един ред нямаш по темата!аз казах,че всички сме от адем и хава,т,е. смятам ,че на балканите толко е объркано,и произхода на никой неможе да се определи!и да се вземе някаква история за точна,то това ще е лъжа!

Da i az mislia 4e vsi4ki sme ot Adam i Eva.Ako vsi4ki samo taka mislihme i se gledahme naistina kato bratia i sestri.., drug shteshe da e sveta.No, uvi!
Razdeleni sme na ezici,religii,narodi.Vse pak ne e tolkova nevyzmojno, da se opredeli koi ot koi narod (etnos) prinadleji.Ima protivore4ivi isorii,no ima i istinski.A kogato namerish istinskite mn byrzo useshtash 4e lyjovnite bledneiat.Makar 4e lygovnite izglejdat 4esto po dobre ot istinskite.
Ako ne si znaem korena ,shte ni asimilira koito si iska....i shte u4astvame pak v lyja.
Ti osven za potomyk na Adam i Eva , opredeliash li se za pomak po proizhod?

Offline RIBNOVO

• Senior member
« Reply #43 on: May 10, 2009, 23:42 »
neznam kak da zapo4na ,za6toto realno se opitvame da dokajem ne6to,koeto e tolkova slojno,4e nemojem da si predstavi.spored men da dokajem proizxoda na pomacite e ravnosilno da dokajem,kade i v koi kladenec e xvarlen Iusuf a.s.ot negovite bratq.vse pak 6te se radvam ako namerite otgovor.