Успеха е огромен спрямо времето преди 10 години и скромен спрямо трансплантацията. Изкуствените сърца са скъпи и поради това екзотика по нашите ширини. Не знам дали си се замислял колко струва здравеопазването? Един ден на пациент в реанимация е средно 1 300 лв. например. Медицинските протези поради високите изисквания са много скъпи и не е по силите на хората както и на повечето болници.
Втори и последен път по тази тема казвам бай бабо, пък удавник за сламка се хваща. Имам обширни наблюдения.
И понеже не може да се пръдне без да се спомене името на Аллах да те попитам, що е допуснал брак и некачествена продукция под формата на увредени органи в творенията си? Да не е правил болните човеци в петък следобяд? И човека Х се е принудил да ходи по доктори, да мисли за операции, трансплантации и тн. Айде не ме пращай в 16 век!
Пророка Мухамед ( сас) описва живота ни на Земята като престоя на пътник спрял се под сянката на едно дърво по обяд ....за вярващите ''престоя под сянката на дървото'' е изпитание абц... за болния и за здравия , за болния дали ще бъде търпелив и уповаващ се на Аллах , за здравия човек дали ще се замисли върху това, колко съвършен е създаден , и че такова съвършентсво предполага наличието Велик Архитект- Творец... дали ще Му благодари за двете си ръце , двете очи които има изобщо за това ,че е създаден
колкото до медицината преди 1400 години мюсюлманите са знаели ,че ще дойде време в което Даджал ще може да възкресява мъртвите , смъртта ще бъде лечима, това ще е време , в коеот много малко хора ще вярват в Бог , но Той ни обича и ни предупреждава за тези дни , така че напредъка в медицината само затвърждава нашата вяра и потвърждава думите на един неграмотен арабин , който не е можел да чете и пише...
Sufi Music (Sukun) докато четеш