Türkçe > Duyurular
KARAAĞAÇLI POMAK ŞENLİĞİNDEN NOTLAR
bogutevolu:
Sevgili Kaçangar
Biz geldiğimizde Mehter vardı, giderken de Mehter vardı. Ondan sonrasını senden öğrendim. Tabi ilgililer şenlikten sonra etkinliğin bir değerlendirmesini yapıp, gelecek yıl daha iyi bir performans nasıl sergilenebilir onu şimdiden planlayacaklardır umarım. Ben iyimser bir kimseyim. Yapılan işin iyi ve güzel yanlarını görür ve yansıtırım. Senin de belirttiğin gibi bir takım aksaklıkların olması doğaldır. Ben en çok protokol faslının uzatılmasını yadırgıyorum.
Neyse ben Başkan ve organizasyon komitesine ve bu arada isimsiz kahramanlar diyeceğim -bu kadar misafiri evlerinde ağırlayan- Karaağaçlı halkına tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
kacangar:
Tabi buna da şükür..Ama daha iyisi neden olmasın.Tüm ayrıntılar düşünülüp daha organize olabilse bazı şeyler eminim aksaklık yaşanmayacaktır.İnşallah zamanla aşılır bu tür problemler.Tabi böyle sorunların yaşanmaması için bunların bilinip ona göre tedbir alınması lazım..
Bu arada misafirlerden bir kısmını ve hiç tanımadığı halde evlerine misafir eden Selimşahlar halkını da unutmamak lazım..Herkesten Allah razı olsun..
bogutevolu:
Evet Selimşahlar halkına da ilgi ve emekleri için çok teşekkürler.. İkinci Breznitsa...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version