Ама хайде уточнявай кой си де - Фотакиев или ПП?
Oт самото начало всички мислят,че съм Пламен Пасков.Не,
не съм Пламен Пасков!
А за форума не се притеснявай - нали вече сте си направили копие, където съхранявате бисерите си.
Не съм се притеснил.А Теб , притесняват ли те тези копия?
Лицето на www.pomak.eu в последно време бе доста замърсено от задкулисните писания на "задругата ПП".
Много интересно мнение..
Кой го определя това?Ти ли?От как те помня искаш да наложиш в сайта лице,което не Теб ти харесва и това е:
помашки сайт само за помаци!Много от истинските помаци не смеят да пишат заради твоите заплахи за ново "Косово или Босна на Балканите".
Време е да кажеш,кои са истинските помаци и кой фалшивите!
Какъв е критерият?
Кой е съдникът,Ти ли?
Кой казва,че
помаците са различни от българите и братя с босненци,аз ли?
Кой се
бори да намери доказателства за небългарски, а помашки етнос,пак ли аз?
Кой
настръхва, като ужилен като чуе за "българщина",аз ли?
Кой измисля
помашки национален флаг за Помакландия и Помакистан,пак ли аз?
Не, не аз!Кой ли е?
Това го правите всички Вие,който за Теб са "истинските помаци"...яхнали насъбралата злоба и омраза след репресиите.
Само в един от твоите "шедьоври" се съдържат над 20 назидателни въпроса и предложения.
Да,истината е такава че нямяше отговори.... всички се изпокрихте...
Много ви моля - оставете ни на мира! В противен случай само ще ни "фанатизирате" още и още.
Мустафа,винаги си ми изглеждал най-трезвомислящ.Виж обаче къде си стигнал...Искаш някой да те остави намира,за да не се "фанатизираш" още и още... какви ги говориш?
ПС- Аз обичам другия, но не желая да ми определят правилата на любовта.
Ако обичаш другия по правила,тогава горко на този друг ...
П.П.Когато не съвпадат вижданията Ти с някого, е "неистински помак" или провокатор.Продължавайки по този начин да мислят и други тук.....сайта, ще загуби лицето което имаше и ще се превърне в целенасочен,единомислещ,манипулативен и краен(фанатичен) "глас на помаците" .Това лице ще виждат и християни и атеисти, и журналисти и пацифизти!