Author Topic: Vajno- Важно !  (Read 41395 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline PETER

• Forum fan
Re: Vajno- Важно !
« Reply #60 on: September 09, 2009, 15:46 »
Ту изнасяли, ту внасяли ...
Карай, важното е алъш вериш и оборот да има...  :)
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #61 on: September 09, 2009, 15:50 »
И ти си прав,но и аз не греша! ;)

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #62 on: September 09, 2009, 16:08 »
Да грешиш е грешно.  ;)
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #63 on: September 09, 2009, 16:31 »
Вличко е ясно!Няколко човека се опитват да наложат изключително краен манталитет.Това ли е лицето на помак.еу?ВИЕ ЛИ СТЕ ЛИЦЕТО НА ПОМАК.ЕУ?Ако имате власт,ще спрете достъпа до сайта на всички християни и нетурчеещи се помаци,обеден съм в това!
За мен Вие сте фанатизирани,необичащи другия!Знаете се кой сте... ще си проличи и от мненията след моето...

PP, sled razobliçenieto ti koeto beşe napraveno vıv vrızka s ksenofobieto ti, ti postıpi mnogo dostoyno kato sam si se otteggli.İskaza se çe tova e bilo minalo beşelo vreme i az sım ot tezi koito iskaha da ti povyarvat zatova no vijdam çe pak si peeş sıştata. Napravi pone za uvod neşto krasivo, sıbiratelno, sıvremenno, znaeş çe sme v mesec Ramazan i ne ni e do kramoli. Ayde opitay, znam çe mojeş.

Tralala

• Guest
« Reply #64 on: September 09, 2009, 17:16 »
Ще биете турските сапунки по интриги, обиди, любов, изневери, коварство и т.н. Ха да ни е честит поредния хаос (сигурно щото лятото хората са по-позитивни) :)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #65 on: September 09, 2009, 17:56 »
Вличко е ясно!Няколко човека се опитват да наложат изключително краен манталитет.Това ли е лицето на помак.еу?ВИЕ ЛИ СТЕ ЛИЦЕТО НА ПОМАК.ЕУ?Ако имате власт,ще спрете достъпа до сайта на всички християни и нетурчеещи се помаци,обеден съм в това!
За мен Вие сте фанатизирани,необичащи другия!Знаете се кой сте... ще си проличи и от мненията след моето...

Ама хайде уточнявай кой си де - Фотакиев или ПП? А за форума не се притеснявай - нали вече сте си направили копие, където съхранявате бисерите си.

Лицето на www.pomak.eu в последно време бе доста замърсено от задкулисните писания на "задругата ПП". Много от истинските помаци не смеят да пишат заради твоите заплахи за ново "Косово или Босна на Балканите". Само в един от твоите "шедьоври" се съдържат над 20 назидателни въпроса и предложения. Много ви моля - оставете ни на мира! В противен случай само ще ни "фанатизирате" още и още.

ПС- Аз обичам другия, но не желая да ми определят правилата на любовта.
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #66 on: September 09, 2009, 17:59 »
Както виждам, в този форум търсенето на теле под вола е основен спорт за някои участници. И изглежда здравите сили вече вземат връх над здравия разум. Честито!

Благодаря! "Съединението прави силата."
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #67 on: September 09, 2009, 18:10 »
Илинденско-Преображенското въстание 1903—1968

СПОМЕНИ НА ДИМИТЪР ТАШЕВ
Величко-Бунархисарски подвойвода

В Апартес и Урумбегли ни отведе Фотаки свинаря от Пенека, един смел, енергичен и весел мъж. Той окуражаваше нелегалните, които водеше.

Syshto taka familia chesto sreshtana v strani kato Moldova.

musov

• Guest
« Reply #68 on: September 09, 2009, 19:02 »

Да, фразата с турчеенето ви е класика вече...

Isyankar

• Guest
« Reply #69 on: September 09, 2009, 20:47 »
Рахмие, благодаря за подкрепата. Виждам, че постът ти вече е изтрит. Кой знае от кого... Песимист съм да се разбере кой е направил тази гнусна манипулация за която писах по-рано днес, защото съм убеден, че той продължава да я прави и не само с мен. И то явно с одобрението на когото трябва...Нямам думи. Дескридитирането по този начин на самия сайт - дискредитира най-много истинските помаци. Ей, това е лошото.

Guderian

• Guest
« Reply #70 on: September 09, 2009, 20:52 »
Каквото било - било. Вече си имаме нов-стар глобален модератор, на когото целта ще е да възтържествува демокрацията и свободата на словото. От това имахме нужда. Честито, уважаеми съфорумци!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #71 on: September 09, 2009, 21:10 »
Личните съобщения няма как да се променят, защото се пращат на мига. В момента, когато натиснеш бутона "изпрати" съобщението вече е в кутията на получателя. Т.е. няма никакво време за чужда интервенция.
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #72 on: September 10, 2009, 04:15 »
Ама хайде уточнявай кой си де - Фотакиев или ПП?  
Oт самото начало всички мислят,че съм Пламен Пасков.Не, не съм Пламен Пасков!

А за форума не се притеснявай - нали вече сте си направили копие, където съхранявате бисерите си.
Не съм се притеснил.А Теб , притесняват ли те тези копия?

Лицето на www.pomak.eu в последно време бе доста замърсено от задкулисните писания на "задругата ПП".  
Много интересно мнение..
Кой го определя това?Ти ли?От как те помня искаш да наложиш в сайта лице,което не Теб ти харесва и това е: помашки сайт само за помаци!

Много от истинските помаци не смеят да пишат заради твоите заплахи за ново "Косово или Босна на Балканите".  
Време е да кажеш,кои са истинските помаци и кой фалшивите!
Какъв е критерият?
Кой е съдникът,Ти ли?
Кой казва,че помаците са различни от българите и братя с босненци,аз ли?
Кой се бори да намери доказателства за небългарски, а помашки етнос,пак ли аз?
Кой настръхва, като ужилен като чуе за "българщина",аз ли?
Кой измисля помашки национален  флаг за Помакландия и Помакистан,пак ли аз?
Не, не аз!Кой ли е?

Това го правите всички Вие,който за Теб  са "истинските помаци"...яхнали насъбралата злоба и омраза след репресиите.

Само в един от твоите "шедьоври" се съдържат над 20 назидателни въпроса и предложения.  
Да,истината е такава че нямяше отговори.... всички се изпокрихте...

Много ви моля - оставете ни на мира! В противен случай само ще ни "фанатизирате" още и още.
Мустафа,винаги си ми изглеждал най-трезвомислящ.Виж обаче къде си стигнал...Искаш някой да те остави намира,за да не се "фанатизираш" още и още... какви ги говориш?

ПС- Аз обичам другия, но не желая да ми определят правилата на любовта.
Ако обичаш другия по правила,тогава горко на този друг ...

П.П.Когато не съвпадат вижданията Ти с някого, е "неистински помак" или провокатор.Продължавайки по този начин да мислят и други тук.....сайта, ще загуби лицето което имаше и ще се превърне в целенасочен,единомислещ,манипулативен и краен(фанатичен) "глас на помаците" .Това лице ще виждат и християни и атеисти, и журналисти и пацифизти!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #73 on: September 10, 2009, 06:25 »
Преброих само изреченията с въпросителните. Нищо ново под слънцето - 11 бройки в един постинг. Заплахите с удивителните са си башка. И това ако е диалог, аз съм космонавт.
повече от своята родина
.
(Tagore)

musov

• Guest
« Reply #74 on: September 10, 2009, 11:12 »
Това го правите всички Вие,който за Теб  са "истинските помаци"...яхнали насъбралата злоба и омраза след репресиите.

Хайде тогава да поработим върху въпроса с облекчаване на тези обстоятелства! По-скоро вие защо не направите нещо по въпроса? Защото аз виждам, че отношението към помаците не се е променило ни най малко!А и вие тука не показвате подобни намерения!Насъбралата се омраза е по-скоро в обратна посока с купищата ви манипулации и фалшификации. Доказателства за това има купища в тоя сайт!