ВАЖНО, ли!
Ами, отдавна мисля, но сега се сетих, че яз имам една голема Лична Важна Молба към Баш Администраторите, която нема начин да не е нерешима!
Отвреме, навреме, гледам ми трийнуватье и заличавате некои мои приказки и коментари!
Гледам, че по общите правила на соя сайять, това не са нарушения, щото не са обиди, не са псувни, не са клевети, не са нарушения!
Значи, това щом не са тези по-горните, значи би требвало да значат, че са глупости, нали така!
Щом са глупости, аз си харесват страшно много глупостите и обичам да си ги колекционирам, и защо ли!
Ами, от архивна и антична гледна точка, както е било ставало с историята в повечето случаи, може след неколко века, тези мои глупости да станат част от историята и да ми станат страшно ценни и скъпи, и затова аз искам да си ги сбирам и колекционирам в нощното си шкафче, и защо ли!
Ами, ще чекам векове, може и по-дълго време, на тея мои глупости да им се дигне цената, пак тогава, ако реша мога да ги издам и да ги продам на борсата, където балканските глупости на народите, най-вероятно ще са скочили с хиляди проценти и ще са с много висок рейтинг и тогава, мога да реша да си продам тези глупости, пък ако реша ще мога да ва финансирам сайята, ей така за севапь!
Та, затова Молбата ми е такава, ако е възможно, всичиките ми изтирити глупости, да ми ги изпращате на моята поща или по пощаджията, за да си ги събирам и колекционирам, щото след векове може да се окаже, че сте ми изстрили най-ценните и най-скъпи глупости, които могат да струват страшно много пара!
Виж, там, ако имам некви обиди, псувни и т.н., може да не ми ги пращате и да си ги запазите, но май, че тези неща не са ми познати, млогу и не ги разбирам млогьу!
А, ако има некви пощенски разходи за обратното им изпращане, пусните ми сметката, ще ви отрежа фактура, но без ДДС, щото още не съм достигнал минимум прага на оборотите и не съм се регистрила все още, а пък и нема да покрепяме сивата икономика, ия!
Айдье, лека Ви работа от мен!