Author Topic: Vajno- Важно !  (Read 41588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Ynt: Vajno- Важно !
« Reply #15 on: April 23, 2009, 21:35 »
Искам и да припомня на нашите членове някои правила на Форума,които очевидно напоследък се нарушават! 1. Рекламирането на други Форуми с цел привличане на членове е нарушение тук. 2.Изписване на разни фирми, бизнеси и телефони за връзка само на лични,не публично тук! 3.Сайта няма да търпи по никакъв начин каквито и да е опити за налагане цензура или своеволия от който и да е! Благодарим за разбирането уважаеми наши членове тук!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #16 on: April 23, 2009, 23:02 »
Всички постинги който НЕ са по темата за изстрити! Моля,темата беше само просто да се разбере за реалната ситуация в момента.Сайта се развива много добре,за други въпроси и дискусии си има теми за това!

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #17 on: May 24, 2009, 12:07 »
НАЗМИКА, гледам че в началната страница в "колоната" на "последни съобщения" от форума се показват 20 бр. от последно активни теми. Виждам, че под тази таблица има още доста място да се показвам примерно още 10 бр. последно активни теми! Ако, не ви затруднява да се допусне в тази колона повече от 20-те теми, примерно още 10 или 20 бр., смятам, че с това ще улесните посетителите на страницата, да не ровят и да търсят интересуващи ги теми от общата форумна страница! С това достъпа до интересни или по-слабо активни теми ще се улесни много повече! Предложение!  8)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #18 on: May 24, 2009, 18:19 »
Активните Теми за Деня са на главната страница,не е необходимо да има 20-30 такива за един ден,това го няма никъде,всеки рег се се обърква от различието и многостранноста на Темите повтарящи едно и също.На този етап ще опитаме с 10 главни теми за деня конкретно!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #19 on: May 24, 2009, 18:23 »
Не е нужно само ей така да се пише комуфлаж,по добре по малко Теми на главната,но със смислени постинги !!! На кому е нужно да се пълни главата с глупости или спам по Темите.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #20 on: May 24, 2009, 21:28 »
  Celestialwish,nikoj i nikoga ne e spomenal ili si e pomislil da vi razkarame ot Foruma.Tova za glavnata stranica e probno,az pomolih Onder da se opita ot 20 na 10 temi na Glavnata stranica,sled kato vidim kak shte raboti i dali e v interes na nashite chlenove shte vyrnem na Glavnata pak 20-30 stranici ot denq.Problema e,che vseki iska po svoemu neshtata,stremim se Moderatorite da sme v polza,ako ne sa dovolni nashite chlenove shte vyrnem stranicata.Otvarqm  i tema sega.Pozdravi!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #21 on: May 24, 2009, 21:48 »
Ismet bratko,това е пробен вариант да са на 10,затова сега ще има Анкета да са не 10,20 а и 30,преди теб имаше други дето се оплакваха,че Темите били в изобилие,и всеки рег се нов се обърква в началото,така че потрай малко да видим дали нашите членове искат 10 или 30 теми на Главната страница на Сайта,нищо лично!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #22 on: May 24, 2009, 21:50 »
... нали все пак в една държава живеем и на един език мислим!  :P  ;D

EVROPOMAK

• Guest
Re: Vajno- Важно !
« Reply #23 on: July 23, 2009, 11:26 »
ВАЖНО, ли!  :(
Ами, отдавна мисля, но сега се сетих, че яз имам една голема Лична Важна Молба към Баш Администраторите, която нема начин да не е нерешима!
Отвреме, навреме, гледам ми трийнуватье и заличавате некои мои приказки и коментари!
Гледам, че по общите правила на соя сайять, това не са нарушения, щото не са обиди, не са псувни, не са клевети, не са нарушения!
Значи, това щом не са тези по-горните, значи би требвало да значат, че са глупости, нали така!
Щом са глупости, аз си харесват страшно много глупостите и обичам да си ги колекционирам, и защо ли!
Ами, от архивна и антична гледна точка, както е било ставало с историята в повечето случаи, може след неколко века, тези мои глупости да станат част от историята и да ми станат страшно ценни и скъпи, и затова аз искам да си ги сбирам и колекционирам в нощното си шкафче, и защо ли!
Ами, ще чекам векове, може и по-дълго време, на тея мои глупости да им се дигне цената, пак тогава, ако реша мога да ги издам и да ги продам на борсата, където балканските глупости на народите, най-вероятно ще са скочили с хиляди проценти и ще са с много висок рейтинг и тогава, мога да реша да си продам тези глупости, пък ако реша ще мога да ва финансирам сайята, ей така за севапь!
Та, затова Молбата ми е такава, ако е възможно, всичиките ми изтирити глупости, да ми ги изпращате на моята поща или по пощаджията, за да си ги събирам и колекционирам, щото след векове може да се окаже, че сте ми изстрили най-ценните и най-скъпи глупости, които могат да струват страшно много пара!
Виж, там, ако имам некви обиди, псувни и т.н., може да не ми ги пращате и да си ги запазите, но май, че тези неща не са ми познати, млогу и не ги разбирам млогьу!
А, ако има некви пощенски разходи за обратното им изпращане, пусните ми сметката, ще ви отрежа фактура, но без ДДС, щото още не съм достигнал минимум прага на оборотите и не съм се регистрила все още, а пък и нема да покрепяме сивата икономика, ия!
Айдье, лека Ви работа от мен!  8)

user1

• Guest
« Reply #24 on: July 23, 2009, 11:40 »
Аз имам следното предложение:
За да не се трият подобни непротиворечащи на правилата мнения може да се скрие въпросното мнение на участника под линк с надпис "Мнението на участника не е по темата, но ако все пак искате да го прочетете натиснете тук", като на мястото на "тук" е линка към оригиналното мнение.
Много малко сърдити ще има така.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #25 on: July 23, 2009, 11:50 »
Когато мнението се модерира би трябвало да се поставя някакъв коментар на модератор. Иначе се получава - "изтрито, защото не си ми симпатичен" ...

user1

• Guest
« Reply #26 on: July 23, 2009, 11:58 »
Аз например, снощи направих окуражителен коментар за малката плувкиня, състезаваща се в Турция, а гледам съм изтрит. Може ли някой да ми обясни, каква е причината. Замислям се, че имам проблеми с интернет, че нещо се случва по трасето, ама е малко вероятно, защото си видях мнението публикувано.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #27 on: July 23, 2009, 16:09 »
EVROPOMAK,

Az predlagam oshte po lesen i praktichen nachin. Nyama nujda ni ot DDS ni ot poshtenski razhodi. Vinagi shtom publikuvash posting, taka de nali shte se tarsi nyakoga v badeshteto, pa znae li se. Vednaga si pravish Copypaste i si gi sahranyavai v arhiva. Pa kat ti se dochete nyakoi iztrit posting he ti go v noshtnoto chekmedce sahranen. Nay dobre ti bi mogal da si sahranyavash sakrovishtata. Taka de neka da ikonomisame malko v taya kriza i nashto vreme :)

Pa i znai li chuvyak, moje utre i kniga si izdal.

Uspehi...
Pa i nie adminite shte si ya kupim da pochetem…
Pa i s namalenie nali vse pak sme pomaci tuka, po nekakv nachin da si pomagame sya tuka inak ne shte…

user1,

Moje bi pozdravat ti neshto ne e bil podhodyasht za temata...

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #28 on: September 03, 2009, 10:14 »
Ами айде вместо Пасков да се крие под други никове и да ни разнася по чужди форуми, по добре да си влиза с неговия ник. ;)

http://www.edliny.com/smf/index.php?topic=364.0

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #29 on: September 03, 2009, 10:28 »
хм доста странно, копирани са направо постинги от нашия форум