Благодарение на някои хора деиствителността почва да става ясна. И ние започнахме да правим това, което е необходимо!
Тоска,
тъй като темата е ВАЖНО, бих желал да повдигна един много важен въпрос. Разбрах преди малко, че мои съобщения на лични към Гелина са били манипулирани, т.е. променяни. Би ли могъл да кажеш тук - кои хора имат права да правят това и изобщо възможно ли е това, защото това, което се е случило е просто отвратително. Не искам да си мисля колко пъти това нещо се е повтаряло и от къде са се "разпалвали страсти" между мен и други членов от форума. Просто нямам думи и не знам дали има начин да се разберат отговорните за това лица ! Нямам представа дали това е направено по легален или нелегален начин, просто не мога да го осмисля все още !
От тука нататък се чудя дали да спра да използвам услугата лични съобщения, заради тази причина и приканвам повече хора да го направят, защото не вярвам, че само аз съм бил обект на такава група манипулация.
Това е просто безумие и много моля, някой по вещ с тези неща да обясни как е възможно да се случи подобно нещо .... Впрочем ми мина наум един път подобно нещо, но когато проверих в папка "Изпратени" нямах нищо и си помислих, че "едва ли ще стигнат толкова далеч да преправят съобщения на хората", но явно някой е стигнал !
Нямам думи просто. Силно се надявам за някакъв отговор от модераторите...