Author Topic: Vajno- Важно !  (Read 41568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Re: Vajno- Важно !
« Reply #30 on: September 04, 2009, 08:48 »
Я, там имало и други познати! Що не си пишете мнението тук,от какво се криете?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #31 on: September 09, 2009, 10:13 »
  От днес Админите задължително ще изискваме когато даден постинг или мнение се модерира,променя- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! е  да се опишат причините за това! Всеки Модератор или лице от Екипа е длъжен да даде обяснение на нашия член-Форумист за причините или  нарушение на правилата на Форума!  Всеки наш съфорумник в сайта www.pomak.eu  е ценен и има право да поиска причини за това! Ако постинга е с вулгарно съдържание или обиди провокации към религията или даден Форумник да се трие незабавно,преди това обаче да се направи Copy на постинга и да се препрати да Админите! Заради многото спам темата е заключена временно.  От Екипа на сайта!

Няма нищо скрито покрито. Ето шот на изтритото мнение на abc :

Както добре се вижда участникът едновременно е нарушил няколко правила с постинга си, а именно:

2- Сайтът ни, на преден план оттдава значение, както на националната чувствителност,на членовете ни към тяхната родина, така също и чувствителността на нас помаците. Участниците в нашият сайт, е също така необходимо да обърнат внимание и не забравят нашата помашка чувствителност.

21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

В случая се унижава участник от друг етнос, една цяла държава и накрая се псува. Въпросът е - защо администраторите не са изпълнили задължението си и не са наложили забрана на провинилия се участник? Не е ли изтриването на това мнение опит за прикриване на явно нарушение с добре регламентирано наказание?!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #32 on: September 09, 2009, 10:24 »
хм доста странно, копирани са направо постинги от нашия форум

Авторът на клонинга на нашият сайт продължава необезпокоявано да копира мнения извън контекст от форума ни.

http://www.edliny.com/smf/index.php?topic=202.0

Задругата му не само, че няма намерение да се извини на форумците тук, за това, че са знаели за публикуването на Пасковите мнения от Фотакиев, което е крайно неетично, а дори напротив - продължават с поведението си да се опитват да налагат нови предложения и правила в www.pomak.eu .

Крадецът вика "дръжте крадеца!"

Isyankar

• Guest
« Reply #33 on: September 09, 2009, 10:27 »
Mustafa_B,

не мислиш ли, че след като толкова често вече се трият мнения на потребители (или пък се съветват, че дадено мнение няма да се хареса на някого и е желателно да не го пускат) е тяхно свещенно право да си пускат по едно копие във форума на Пасков с надеждата, че там поне ще бъдат запазени ? В крайна сметка и аз например съм в правото си, ако реша да копирам някои мои мнения там, които смятам, че тук биха били обект на модерация или делийтация направо, тъй като са немунеугодни. Как смяташ, имам ли такова право ?

А за псувни и грубости стига си бленувал. Нито от мен, нито от абц, нито от Петер, нито от фотокаиев някога може да се прочете подобно нещо. Опитът за очерняне - отново неуспешен.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #34 on: September 09, 2009, 10:32 »
Mustafa_B,

не мислиш ли, че след като толкова често вече се трият мнения на потребители е тяхно свещенно право да си пускат по едно копие във форума на Пасков с надеждата, че там поне ще бъдат запазени ? В крайна сметка и аз например съм в правото си, ако реша да копирам някои мои мнения там, които смятам, че тук биха били обект на модерация или делийтация направо, тъй като са немунеугодни. Как смяташ, имам ли такова право ?

Не само след това твое мнение смятам, че няма нужда да си губиш времето тук. Можеш да си пишеш мненията директно във форума на Пламен Пасков. Форумът на www.pomak.eu е с ясно регламентирани правила и насоченост. Пасков и сие не играят по правилата.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #35 on: September 09, 2009, 10:33 »
Благодаря за направения шот. Това е едното от мненията които бяха изтрити. Та в тази връзка потребителя на който отговарям малко по-горе изразява завоалирано съжаление, че Турция не е нападнала България с въоръжена сила. Може би и че не я е окупирала. Първопричина за това изнамира във смяната на имената на мюсюлманите от страна на българската власт тогава. Не знам защо упорито в дебатите около този срамен процес все се заобикаля ролята на Турция и нейните разузнавателна служба и външна политика! Може би трябва за в бъдеще да се наблегне и върху ролята на МИТ, а не деликатно да се заобикаля.

Когато съм репликирал предния потребител той като член на форума не се е съобразил с националната чуствителност на членовете и тяхната родина. Изразеното съжаление, че не е употребена военна сила е такъв акт. В "ай сиктир" ако има елемент на псуване се извинявам. Смисълът който знам за словосъчетанието не се е отнася към псуване.

На доброто с добро и на лошото с лошо, защото ако отговорим на лошото с добро с какво ще отговорим на доброто? Свободна импровизация на Конфуции.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #36 on: September 09, 2009, 10:40 »
Съжалявам, abc, но нямам никакво желание да дискутирам с участник, който участва в друг форум, където ми мислят злото.

Tralala

• Guest
« Reply #37 on: September 09, 2009, 10:44 »
...

Крадецът вика "дръжте крадеца!"

Мустафа, очеизвадно е преяждането с правомощия на уважавания член Метка, който не санкционира нарушаване на правилата, а санкционира, всичко, което не е в унисон с турколюбските му настроения. Нека не се правим на нечули и неразбрали и да се оправдаваме с бла-бла.

Нарушаване на правилата в случая по-горе е отговор на същите такива преди това. Санкционирайте наред, а не избирателно....

Друг е въпроса, че мн постове се чистят без никаква основателна причина...

И стига с поредната изтъркана фраза - "На който не му харесва..."

Isyankar

• Guest
« Reply #38 on: September 09, 2009, 10:44 »
Не само след това твое мнение смятам, че няма нужда да си губиш времето тук. Можеш да си пишеш мненията директно във форума на Пламен Пасков. Форумът на www.pomak.eu е с ясно регламентирани правила и насоченост. Пасков и сие не играят по правилата.

Ти явно не правиш разграничения между двата форума. Тук има хора, които пишат във форума на СК и ясно и отчетливо говорят против помаците и целия български народ. Те по правилата ли са ? Впрочем аз пиша в 16 форума общо всекидневно - на всякаква тематика. Понякога едно мнение го пускам едновременно в 7-8 форума. Това по правилата ли е ?

Isyankar

• Guest
« Reply #39 on: September 09, 2009, 10:45 »
Той mustafa_b хем не желае да дискутира с нас, хем по цял ден си говори с нас и ни убеждава в правотата да ни трият мненията. Ашколсум.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #40 on: September 09, 2009, 10:50 »
mustafa_b ако си говорим витиевато може и да не се разберем, освен ако не искаме това. Лично за мен - не участвам във друг форум където ви мислят злото.

Форумът който визираш в общи линии е събран от цитати сметнати за важни от собственика му, както и резервно копие на постове, които както се знае загадъчно изчезват. Всеки форум си има модерация, но модератора се явява и коректив, ако при изтриването упомене защо го е направил. Ако извънзевните тайно трият, тогава остава само загадката.

Но убеждението ми mustafa_b е, че по някаква причина каквото и да сторим и напишем все няма да ти хареса.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #41 on: September 09, 2009, 10:54 »
Благодарение на някои хора деиствителността почва да става ясна. И ние започнахме да правим това, което е необходимо!

Guderian

• Guest
« Reply #42 on: September 09, 2009, 11:07 »
По-малко цензура - по-силен сайт, повече членове, повече мнения; по-голяма цензура - по-малко членове, нядбягване с един кон, фанатизация, тоталитаризъм и т.н

Offline Ayshe Shukri

• Adviser
« Reply #43 on: September 09, 2009, 11:16 »
mustafa_b ако си говорим витиевато може и да не се разберем, освен ако не искаме това. Лично за мен - не участвам във друг форум където ви мислят злото.

Форумът който визираш в общи линии е събран от цитати сметнати за важни от собственика му, както и резервно копие на постове, които както се знае загадъчно изчезват. Всеки форум си има модерация, но модератора се явява и коректив, ако при изтриването упомене защо го е направил. Ако извънзевните тайно трият, тогава остава само загадката.

Но убеждението ми mustafa_b е, че по някаква причина каквото и да сторим и напишем все няма да ти хареса.
abc, mustafa_b много добре се е обосновал, защо постът ти е бил изтрит. Първо псуваш, а после се извиняваш, няма смисал от извинение, когато правиш нещо умишлено.

musov

• Guest
« Reply #44 on: September 09, 2009, 11:17 »
Както се вижда, mustafa_b се е обосновал много добре.Посочени са нарушенията на правилата. Но когато някой бъде изтрит, започва да се оплаква че всичко му било в ред и започва с поредните дървени философии- кое било редно и кое не... А  Пламен Пасков в други форуми публикува това което му харесва. Ако и на вас ви харесват само тези неща, които излизат извън контекста на конкретната тема, то спокойно може да отидете там и да си ги четете и там да правите коментарите си. Що се бутате тука!?