Защо ли пък си придавате важности,не ми е ясно! Няма ли форуми за атеисти и за такива с по едно висше бакалаварско и две магистърски степени? Какво ви радва само да дразните хорага? То вашето пък вече на ништо не прилича!
Скъпа Гелина, ако някой си позволи в рамките на културен и цивилизован спор да започне точно мен да обвинява за правописни грешки - аз не се дразня, просто му показвам неговите истински правописни грешки и моите дипломи. А ти защо се дразниш ? Почти младо момиче си, а какви нерви ... Аз на моите години изобщо не може да ме изкара нищо от равновесие....Я се вземи в ръце и стига си се "раздразвала" ... Представиш ли си, ако модераторите бяха толкова неуравновесени хора и се дразнеха както ти какво щеше да бъде тук ... Темата е за тях, а не за твоите или моите нерви ....
Поклон пред свеотдайната работа, защото знам, че е времеемка, а в крайна сметка е просто заради едно "Благодаря" и считам, че поне ние можем да ви го отдадем, господа модератори....
И още нещо ... Бих те разбрал, ако делиш хората на помаци и непомаци и имаш известна ненавист и възрежения срещи вторите....Но да делиш хората на принцип религия, на принцип образование, на принцип - атеисти или неатеисти....Форума е отворен за всякакви помаци - с дипломи и без дипломи, християни и мюсюлмани, атеисти и будисти ! Може и някои от нас, които критикуваш да сме прикрити помаци, но да ни е срам да си признаем, заради такива като теб, тъй като живи ще ни обесиш "Как тъй помаци атеисти или християни"
Тъй, че ако държиш на помашкото - дръж се по помашки !!!!
Гелина