Author Topic: Турция по пътя към членство в ЕС  (Read 538179 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Г-н демограф,географ и най-вече граф,а спомняте ли си как беше в България когато се заявяваше
кандидат- членство . Имаше ли проучване на общественото мнение , референдум и т. н. и интересуваше ли Ви какво желае  обществото в България или вас Ви интересува само какво желае обществото в Турция.

Да интересуваше ме. Имаше множество проучвания на общественото мнение. Ако не си запознат, да те запозная - едно от нещата около, които се бяха обединили моите сънародници беше членството на родината ми в ЕС. Дано и занапред има повече такива каузи, които обединяват българските граждани.

А какво желае обществото в Турция - да се позаинтересуват нейните политици...Аз съм загрижен на първо място какво желае обществото в България относно членството на дадена страна и на второ място, но не по значение - какво желае обществото на ЕС. Мисля, че не съм прекалил със загрижеността си.

Isyankar

• Guest
Това ли Ви е проблема или просто обичате да си врете гагата в чужди дворове и ако може да цап-цапарим нещо.

Някой друг се е наврял в чужд двор, заради което днес половината население в Хасковско не е автохтомно, ама да не отклоняваме темата - има си исторически раздели. Темата е за Турция и ЕС.

Isyankar

• Guest
Това ли Ви е проблема

Нашите проблеми са и проблеми на Турция, ако желае да бъде част от ЕС. Но и проблемите на Турция (например с Кюрдистан) са също тогава проблеми на ЕС и в частност България, ако Турция желае да бъде член на ЕС. Проблеми да искаш...

Offline Metka

• Forum fan
Някой друг се е наврял в чужд двор, заради което днес половината население в Хасковско не е автохтомно, ама да не отклоняваме темата - има си исторически раздели. Темата е за Турция и ЕС.

Автохтонно , не автохтомно.

Когато ми копираш термините поне ги пиши правилно за да се гордея че си ми добър ученик.

Или може би искаш да надминеш учителя си?
Може би прибавената буквичка от тебе е вид аналогия със думата - Автономно население.
Ако е така , това означава че автоматически попадаш в черния списък на Боян Добрев.

Ам кво а ти кажа - добре дошъл си ми Исианкар!
Па яз си мислех че ти ще ни носиш портокали за свиждане, ама язък.....

Offline rodoplar

• Avarage member
Нашите проблеми са и проблеми на Турция, ако желае да бъде част от ЕС. Но и проблемите на Турция (например с Кюрдистан) са също тогава проблеми на ЕС и в частност България, ако Турция желае да бъде член на ЕС. Проблеми да искаш...

Da Problemite na bylgaria (naprimer s pomakistan) sa sy6to togava problemi na europeiski soyuz i v 4astnot turcia. Zna4i v turciq ima mnogo pomaci (nad 500.000) koito iskat podobni ne6ta

Isyankar

• Guest
Da Problemite na bylgaria (naprimer s pomakistan) sa sy6to togava problemi na europeiski soyuz i v 4astnot turcia. Zna4i v turciq ima mnogo pomaci (nad 500.000) koito iskat podobni ne6ta

За първи път чувам за Помакистан. Такъв проблем България няма. Помаците не са проблем нито на ЕС, нито на България. Те са истински, достойни европейци - и по култура, и по гени и по каквото си искаш ... Тъй, че те никога няма да са проблем на ЕС.... Но виж за кюрдите не мога да кажа същите неща ... Определено биха били проблем на ЕС ... Да не ми се обиждат, но аз лично смятам, че кюрдите не са европейци все още по култура и манталитет и не желая да бъда в един съюз с тях. На същото мнение са и много европейци. Тъй, че ето ти един реален проблем.

Isyankar

• Guest

Когато ми копираш термините поне ги пиши правилно за да се гордея че си ми добър ученик.

Или може би искаш да надминеш учителя си?
Може би прибавената буквичка от тебе е вид аналогия със думата - Автономно население.
Ако е така , това означава че автоматически попадаш в черния списък на Боян Добрев.

Ам кво а ти кажа - добре дошъл си ми Исианкар!
Па яз си мислех че ти ще ни носиш портокали за свиждане, ама язък.....

Много поздрави на другаря Сербест да пратиш от мене...Това мога само да ти отговоря :) И стига си сънувал автономии ... Нали си имате един автономен форум ... Не знам как те пуснаха тук без да си се извинил за всичките глупости...

Айде да не продължавам с офф-топика, но пък твоето мнение беше точно такова...

Isyankar

• Guest

Проблемите на България ще станат проблеми на Турция, когато тя се присъедини към ЕС...Но друг е въпроса дали това ще се случи...Да не слагаме каруцата пред коня...

Isyankar

• Guest

Термина, г-н учителю (не знам за теб, но аз поне имам педагогическо образование) го чух за първи от Божидар Димитров не помня кога. Историята за съжаление не ми е силна страна, но пък икономическите и географските термини са ми по-познати, а на теб кои ?

Offline shaban

• Forum fan
Значи ,ние решаваме вече чуждите проблеми, но само срещу определена цена.
Защоту Иначи Аз съм най гулямия ,айде молъ ви съ да ни мъ занимаате с глупусти ут мени сичкото зависи,брей..
"Пази ,боже сляпо да прогледа .......с едното око". Колко хубаво го е казал един от наистина големите българи.

fotakiev

• Guest
Не бъркай помаците в Турция и Гърция с помаците в България обаче.Там те имат право да искат да са отделни,защото са много различни.докато помаците в България не с различни от другите българи.
Затова и Гърция  ги обяви за етнос помаците там,заради деликатността която е изразена в търчеенето им и отблъскване от това..обаче несмее да ги признае за българи,защото от друата страна на границата са същите хора.И с Турция предполагам ще стане с времето така.Абе гадна политика неинтересуваща се от мнението на никого..

Offline rodoplar

• Avarage member
За първи път чувам за Помакистан. Такъв проблем България няма. Помаците не са проблем нито на ЕС, нито на България. Те са истински, достойни европейци - и по култура, и по гени и по каквото си искаш ... Тъй, че те никога няма да са проблем на ЕС.... Но виж за кюрдите не мога да кажа същите неща ... Определено биха били проблем на ЕС ... Да не ми се обиждат, но аз лично смятам, че кюрдите не са европейци все още по култура и манталитет и не желая да бъда в един съюз с тях. На същото мнение са и много европейци. Тъй, че ето ти един реален проблем.

Da za vtori pyt 6te vi 4uq kvo ozna4ava "POMAKISTAN"

Offline Metka

• Forum fan
Ок ами, тогава остава да обявиме определени територии от Гърция, Турция и бивша Югославия за изконни български, на които живее автохтонно българско население.
С Македония тогава ще е само формалност да направиме аншлус.
После остава Кавказ,Поволжието пък кадето живеят най чистите българи- те даже килими ше ни застелят за да ни посрешнат.
Трябва само да намерим лидер , кото ще провъзгласи бъдещата Евразийска Империя. ;D

fotakiev

• Guest
Ок ами, тогава остава да обявиме определени територии от Гърция, Турция и бивша Югославия за изконни български, на които живее автохтонно българско население.
За първи път да виждам истина в постингите Ти...

Isyankar

• Guest
Ок ами, тогава остава да обявиме определени територии от Гърция, Турция и бивша Югославия за изконни български,

Достатъчно е просто да не се колят, опожаряват и пъдят българите в такива територии, но това не се е случило преди около 100 години в Източна Тракия ... съдба....Не помня моята държава като страна да е имала претенции към някои от съседите си за територии и подобно нещо...Недей увърта нещата както ти е изгодно...не си във форума на Оня...