Ето трите УЖ МОИ мнения, които са поставени в онзи гнусен "форум" и ми е итнересно ти като мюсюлманин ще си признаеш ли, че си съучастник в една долна лъжа организирана от онзи ?
pomaka
Newbie
*
Re: Pomak.eu-плацдарм на шовинизма!
« Reply #132 on: April 22, 2009, 09:16:51 pm »
Isyankar
advanced member
Неактивен
Публикации: 479
« Отговор #157 -: декемри 29, 2008, 11:48:53 » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Относно коренното население на България, аз като географ бих искал да ви питам - какво лошо и обидно има в това наименование?
За българския проихзод - самото понятие "български произход" е едно много разтегливо понятие .... Имайки предвид генетичното разнообразие в Р България,можем да направим извода, че български произход има не само българското мнозинство, но и малцинствата, въпрос на усилена работа е да изградим това българско самосъзнание сред тях. От друга страна всеки втори европеец на континента може също с гордост да претендира, че има български произход ...
Информирай модератор Активен
ИСТИНСКОТО МИ МНЕНИЕ: http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1573.msg17075.html#msg17075pomaka
Newbie
*
Re: Pomak.eu-плацдарм на шовинизма!
« Reply #132 on: April 22, 2009, 09:16:51 pm »
Isyankar
advanced member
Неактивен
Публикации: 479
« Отговор #157 -: декемри 29, 2008, 11:48:53 » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Относно коренното население на България, аз като географ бих искал да ви питам - какво лошо и обидно има в това наименование?
За българския проихзод - самото понятие "български произход" е едно много разтегливо понятие .... Имайки предвид генетичното разнообразие в Р България,можем да направим извода, че български произход има не само българското мнозинство, но и малцинствата, въпрос на усилена работа е да изградим това българско самосъзнание сред тях. От друга страна всеки втори европеец на континента може също с гордост да претендира, че има български произход ...
Информирай модератор Активен
ИСТИНСКОТО МИ МНЕНИЕ: http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,603.msg14475.html#msg14475И какво сега ? Ще се засрамиш ли или как ще оправдаеш ? Защото всички знаят, че това са методите на "оня форум" дето ми хвалиш пък си дошъл тука...Стой си там и се радвай на скалъпените измислени мнения и се насъхвай с измислените никове и герои на Оня !