Author Topic: Турция по пътя към членство в ЕС  (Read 541164 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: Турция по пътя към членство в ЕС
« Reply #1080 on: June 11, 2012, 14:27 »
Добре ма, ходи в Турция никой не те е спрял.  Като е така ходи си там и не се връщай. Аз па като бях на нашето "лайноморие" имаше едно хубаво турско семейство, в съседната квартира. Явно идват, явно им е интересно и не са такива задръстеняци и злобари като вас.
Лайната си ходят на лайняно море   ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1081 on: June 11, 2012, 14:30 »
Научи се пишеш бе неграмотник. Нямам нищо против Турция имам против такива боклуци като вас. Като нямаш елементарно уважение към българите, България и природните дадености- после да не се чудиш ако някой обижда такива заднолизци като теб. Мога да уважавам хора, които ме уважават, но не и такива екземпляри като тук. Ще отида и в Турция това не ми пречи, защото не съм абсолютен злобар като теб. Тук май стигам до извода, че първо сте българоомразци и след това всичко останало.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #1082 on: June 11, 2012, 14:34 »
Научи се пишеш бе неграмотник. Нямам нищо против Турция имам против такива боклуци като вас. Като нямаш елементарно уважение към българите, България и природните дадености- после да не се чудиш ако някой обижда такива заднолизци като теб. Мога да уважавам хора, които ме уважават, но не и такива екземпляри като тук. Ще отида и в Турция това не ми пречи, защото не съм абсолютен злобар като теб. Тук май стигам до извода, че първо сте българоомразци и след това всичко останало.
неграмотник е   бубайко  ти  къде се  е изпикал в  майка ти  дасе  роди  такъв   миндил       злобар си  ти  и другата  шайка      педали  където  постоянно  си    чешете  задниците   с  турците и  помаците   

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1083 on: June 11, 2012, 14:37 »
Оу колко си прост. Против турците и помаците нямам нищо против, имам против срещу боклука, с който пиша. Ти не си по различен от онези форуми на АТАКА и ВМРО и тем подобни, обаче си с друг цвят.  Та за това ще си останеш прост и то много. Аз съм срещал със всякакви хора, за моя радост обаче не такива злобари и простаци като теб.  И така следващия път този селски говор си го говори на село.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #1084 on: June 11, 2012, 14:43 »
Оу колко си прост. Против турците и помаците нямам нищо против, имам против срещу боклука, с който пиша. Ти не си по различен от онези форуми на АТАКА и ВМРО и тем подобни, обаче си с друг цвят.  Та за това ще си останеш прост и то много. Аз съм срещал със всякакви хора, за моя радост обаче не такива злобари и простаци като теб.
Боклука   сте вие  бугарите   злобни и некадърни скотове      ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1085 on: June 11, 2012, 20:56 »
Боклука   сте вие  бугарите   злобни и некадърни скотове      ;D

Аз докато определях какъв боклук си ти лично ( какъвто си в същност и до доказваш отново/.). Ти пък взе да наричаш така бугарите, що така бе, аз не съм обиждам всички хора за разлика от теб, който няма по голям ксфенофоб и расист от тебе нещастник смотан. Аман от прости хора. Ай сиктир.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #1086 on: June 11, 2012, 21:13 »
Скоти що им се връзваш на тия провокаторчета.Не виждаш ли , че нарочно тедразнят.Нормално е сред мюсюлманите да има такива, които не могат да приемат,че ги управляват друговерци, особенно откакто ДПС загуби власта.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #1087 on: June 12, 2012, 00:26 »

Аз докато определях какъв боклук си ти лично ( какъвто си в същност и до доказваш отново/.). Ти пък взе да наричаш така бугарите, що така бе, аз не съм обиждам всички хора за разлика от теб, който няма по голям ксфенофоб и расист от тебе нещастник смотан. Аман от прости хора. Ай сиктир.
брей   определяш  ;D ти може само дами  държиш    оная  работа   в  тоалетната  докато си паля  цигарата  за  друго не ставаш   ;)

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1088 on: June 12, 2012, 00:38 »
брей   определяш  ;D ти може само дами  държиш    оная  работа   в  тоалетната  докато си паля  цигарата  за  друго не ставаш   ;)

Лекувай се бе смотаняк. Обадих се на един познат и то турчин и той също ти се смее колко си смотан само.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #1089 on: June 12, 2012, 07:50 »
Модератори-ЙОК!!!! ???

Offline asparuh7777

• Senior member
« Reply #1090 on: June 12, 2012, 22:42 »
Ако не бяха тъпите и лакоми гърци, нямаше да има нито османска империя, нито Турция, нито помаци, нито тоя форум!

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #1091 on: June 13, 2012, 09:27 »
Точно така, ако през ноември 1920 г. не бяха върнали тъпия си стар крал Константин и той не беше подменил военното ръководство на гръцката армия с щабни блюдолизци. Нямаше да се стигне до военната катастрофа от 23.08.1921г при Сакария. Да не забравяме и болшевиките които с "Договора за братство" от  16.03.1921г. обезпечават турската армия с оръжие ,муниции и злато те са единствената държава която снабдява Турция в условията на международна блокада.

Така днес Турция щеше да се ограничи в Анадолското плато, Св.София щеше да е църква и в Странджа нямаше да има шапни епидемии ;D. А на българските турци щяха да им трябват три часа със самолет за да стигна тдо Турция. А тази тема нямаше да съществува защото Турция щеше да е чисто азиатска държава.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1092 on: June 13, 2012, 10:11 »
Zlobari, mrete v mizeriyata v koyato Gospod vi e otredila. Taka se dyrjat lumpeni v dyrjava koyato e na praga pred bezvyzvratnata si gibel. Nikoy ne vi syjalyava imenno poradi zavistta i zlobata v koyato se gyrchite. Evolyuciyata ne raboti pri vas i  zatova istoriyata v skoro vreme shte vi izplyue na bunishteto a prazninata koyato shte ostavite shte se zapylni ot tezi koito sega nay-mnogo prezirate. Takiva sa  gospodnite kanoni. >:( 

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1093 on: June 13, 2012, 15:41 »

За Турция криза няма да има 
Турското икономическо чудо далеч не е приключило

Почти незабелязано за световната общност през последните десет години Турция се превърна в истинско икономическо чудо. Показателите на страната са впечатляващи.

Много фактори са гаранция за това, че тази динамика ще продължи. Да вземем например населението на страната. То е сравнително младо и бързо нарастващо - една четвърт от турците са на възраст под 15 години (в Европа тази възрастова група съставлява едва 15 на сто), а годишно 500 000 млади турци завършват висши учебни заведения.

Работа има за всички

Всъщност Турция печели от това, че не е в еврозоната, а има собствена валута, която може да девалвира. Така например с ниски цени, но и добро обслужване, Турция стана атрактивна туристическа дестинация. През последните десет години броят на туристите в Турция е нараснал трикратно и достига 30 милиона годишно.

Шансовете на Турция обаче са значително по-големи от предизвикателствата. Като класическа търговска нация страната играе ролята на мост между силните икономически и богати на енергийни източници държави от Средния и Близкия Изток с развитата, но гладна за енергийни източници Европа. Така че турското икономическо чудо далеч не е приключило.

http://www.dnes.bg/index/2012/06/13/za-turciia-kriza-niama-da-ima.161237

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1094 on: June 13, 2012, 21:21 »
Ако не бяха тъпите и лакоми гърци, нямаше да има нито османска империя, нито Турция, нито помаци, нито тоя форум!

Значи изплю камачето - тоя форум!