PRADALJENIE/////////////////////
Posluchai 3 MART V EVROPEYSKIYAT PARLAMENT.organiziran ot BG depotati v EP ;
SASHTO SME TOLERANTNI S VSICHKI ZTNOSI I RELIGII V UPRAVITELNIYA SAVET IMA prestaviteli pochti ot vsichki etnosi v BALGARIA I REGIONI v Balgaria BLAGOEVGRAD,VARNA SHUMEN RAZGRAD ?SILISTRA KARJALI I DR
SASHTO NIE SME edenitsi koito pomagame na BGcherkva v BRUKSEL PODARIHME MEBELI sashto ot 2 G0DINI V salona na cherkvata nyamashe BG zname nie podarihme.moyata firma izprashtam d remontirat cherkvata .
poseshtavat e mnogo hora no pomosht ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hodete da popitate koi pomaga, na prikaski mnogo hora ima no na dela za sajelenie sa malko
blagodarya na GELINA koyato e ot moeto selo RIBNOVO poznava semeistvoto mi .horata se razdelyat ne po ETNOS RELIDIAYA PO KRASOTA, A PO DELATA SI
No nyakoi hora izkat da razpalvat etnicheski drazgi. atozi ISANKYAR ne go poznavam no bih iskal da se zapoznaya da posporya moje da si dopadnem.Zavarshil sam VISHE OBRAZOVANIE MEJDUNARODNI OTNOSHENIYA I IMAM malko opit moje da sporim tezi temi eto i moya tel 0032 488 59 12 73 NEKAda ne prevrashtame foruma v myasto na drazgi;
neka da ni gi drankat da hodyat v ZIMBABZE KADETO VSYAKO SELO SE MINAVA S PROPOSK
nie jiveem v EVROPA vseki ima pravo da jivee i da misli kakto iska stiga da ne NARUSHAVA OBSHTESTVENIYA MIR I DA NE PRECHI NA DRUGITE+
S U