Author Topic: Малцинствата  (Read 70601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kumuk

• Senior member
Ynt: Малцинствата
« Reply #210 on: May 15, 2009, 01:41 »
Сега малко по сериозно. Докато се съмняваме един от друг. Докато едните обвиняват другите в сепаратизъм а другите обобщават отсрешните с фашизъм делението ще e все по голямо. Всяка общност ще се отдалечава и разграничава от другата все повече и повече. Ще ви се стори може би безумно но според мен решението  е първо да се увеличи стандарта на живота в страната и все повече и по вече демокрация. Да доуточня че говоря за истинската демокрация а не за съществуваща в момента ОЛИГАРХИЧНА ДЕМОКРАЦИЯ.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #211 on: May 15, 2009, 11:04 »
Тъй като някои хора във форума се усъмниха, че някой едва ли не ме е сплашил да напусна сайта, искам да ви кажа, че сте много далеч от истината. Преди два-три дни действах импулсивно, подразнен от опитите на Мустафа да ми вмени някаква вина. Но след като ме изкарахте страхливец, реших да остана.

Така че ще продължавам да ви досаждам. :D

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #212 on: May 15, 2009, 11:37 »
Няма проблеми, вече писах, че имаме нужда от теб. Що се отнася до "опитите" за вменяване на вина,  спокойно - тук често ни се вменява такава задето нашите евентуални прадеди са продали вярата си.

Tralala

• Guest
« Reply #213 on: May 15, 2009, 13:10 »
...
Така че ще продължавам да ви досаждам. :D

Аз пък се оттеглям от форума, смисъл не виждам никакъв ;) и тъй като сам част от малцинството в този форум, сте ми изтрили единствената ми тема! Въпросът ми "Защо" би бил риторичен. Мерси за демократичния ви форум!

...делението ще e все по голямо. Всяка общност ще се отдалечава и разграничава от другата все повече и повече. ...

Че нали точно тази е целта ви!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #214 on: May 15, 2009, 13:21 »
Tralala, спомням си много добре твоята тема - за ражданията в домашни условия. Дори днес я търсих за да ти отговоря. Честно казано не знам защо е била изстрита. Но и аз също съм много трит в този форум, особено началните ми постинги. Вече трябваше да съм с над 1000 мнения  ???

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #215 on: May 15, 2009, 13:32 »

Аз пък ти предлагам да не се оттегляш а да останеш и да разбереш истинските ми цели и целите на този форум. Не искам да си отидеш като ни оставиш криворазбрани. Защото явно нищо не си разбрал :)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #216 on: May 15, 2009, 14:08 »
Аз също искам Тралала да остане .Тя се цанеше ужким да става Слащенска снаха ;).
Присъйденвявам се към вас заради лошия и нереалния  PR, който Конспирацията тези дни ни спретна - че сме ставали все по затворени, параноици и неприемащи  мненията на другите.
Били сме сички от един край роднини а пък за други не мислим.Мислили сме се за вечно прави и  едва ли не имаме монопол върху весдесъщата истина.
От друга страна непрекъснато се предлагат съмнителни братски прегръдки .
Но Тралала определено желае да намери някакви общи ценности , примерно изкуството.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #217 on: May 15, 2009, 14:09 »
Аз пък се оттеглям от форума, смисъл не виждам никакъв ;) и тъй като сам част от малцинството в този форум, сте ми изтрили единствената ми тема! Въпросът ми "Защо" би бил риторичен. Мерси за демократичния ви форум!

Tralala, спомням си много добре твоята тема - за ражданията в домашни условия. Дори днес я търсих за да ти отговоря. Честно казано не знам защо е била изстрита. Но и аз също съм много трит в този форум, особено началните ми постинги. Вече трябваше да съм с над 1000 мнения  ???

Tralal i Mustafa...

Sigurno temata e iztrita po nyakakva greshka...
Izvinyavam se...
Edva li e bilo narochno...

Ponyakoga i nie dopuskame greshki...

Tralala pusni ako iskash temata si otnovo...
A  i  na mene vav temata za "Lubiteli na izkustvoto" shte mi lipsvash tai kato drugi tam ne postavyat krasoti osven tebe i mene...  :)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #218 on: May 15, 2009, 14:14 »
Рахмие пое вината,но всъщност грешката е моя по неволност, снощи имах доста проблеми тук със съфорумници,така че нека Тralala da  си пусне Темата отново.Понякога и нервите на Модераторите не издържат :)!