Author Topic: ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ  (Read 184958 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
Прав си, abc, блогът й е интересен и добре направен:

http://dilmana.web-log.nl/

Offline Metka

• Forum fan
Naistina dos
Метка, уважавам всяко мнение. Не си спомням с какво съм я обидил, но ти се доверявам и се извинявам.

Дилмана извинявай. Споровете са си спорове, уважението си е уважение. Блога ти отдавна е в моите фаворити. Отпреди форума.
Naistina dostoina postapka.
abc, odavna iskam da te pozdravq s edna moq liubima pesen ot tiineijarskite mi godini -

zaslujavash q, shtoto e ot vse sarce!

http://www.youtube.com/watch?v=UUFH86atbJ0#lq-hq

Offline abc

• Forum fan
Благодарности Метка.

Да ти отвърна

Класика ;)

Offline Dilmana

• Editor
Боже, някаква кифла ме заплашва със съд. Нон стоп получавам такива заплахи. Така че ще си го преместя от единия в другия. Всъщност, може и да се пробваш, но ще ти кажа, че зад "Петрол холдинг", който е основен акционер в компанията, където работя, стоят над 30 висококвалифицирани юристи. Пробвай се, няма лошо...
Изглежда, чичко Сорос и разни други изкуфели спонсори до такава степен са промили мозъците на една шайка майцепродавци, че вече не знаят къде се намират. Иначе ти желая успех в проучванията на терен и в докладите, които ще напишеш... Луд умора нема!
О-хо, ето това е юначество, разбира се! Да наричаш опонентите си  "кифли", хеле ако са дами. Мнооого мъжествено, изключително смело. Аплодисменти!
И сега кой ще излезе на хранилка?
Я да видим, цитирам: "
"зад "Петрол холдинг", който е основен акционер в компанията, където работя, стоят над 30 висококвалифицирани юристи"

Браво, бе смелчага!
"Петрол холдинг" и цели 30 юриста ще бранят един клеветник, за да ръси СМЕЛО клеветите си наляво и надясно.
 Презрение за такива  като теб.
"Българин" Пфу!

Offline Dilmana

• Editor
"Българин",
Никога не съм искала, нито съм получавала пари било от Сорос, било от друга фондация, макар че  в това само по себе си няма нищо престъпно.
Но сега сериозно си мисля дали наистина да не те осъдя за клевета и вместо както досега да си плащам изследванията от джоба, да  използвам парите от делото, спечелено срещу теб , за да си продължа интервютата и проучванията. Обещавам ти-  с огромно удоволствие  ще ги похарча точно,ама точно, за да отида отново в Бурса и да си довърша интервютата с изгонените от такива като теб български граждани, наши съотечественици. После може да твърдиш,че си ми бил спонсор!

Offline Българин

• Advanced member
Дилманче, нещо много си се запалила. Чакам призовката. Действай!

Offline abc

• Forum fan
Ама и двамата май прекалена значимос придобихте...

Offline Dilmana

• Editor
А именцето, юнако? Именцето и адреса? Не така бабаитската с 30-те юриста зад  гърбината и удобството на анонимния ти ник.
Казах ти: или ще се извиниш публично,че си ме нарекъл агент, че твърдиш,че съм на хранилка и пр. щуротии,  дето си изтресъл, или ще докажеш твърденията си.
 Последното няма как да направиш, защото лъжи не се доказват.
Затова: или ще бъдеш достатъчно смел да се извиниш след като си наджапал в тресавището на клеветата и подлостта, или бъди мъж и си дай името и адреса. Пък викай после 30-те юриста на Петрол на помощ. 8)

Offline Българин

• Advanced member
Пращам ти на лична поща именцето и адреса.

Offline Dilmana

• Editor
абс, привет! Ти как мислиш - редно ли е според теб да се сипят клевети или не е редно?
Иначе, благодаря за подкрепата.
Но смятам,че хората трябва да се научат, когато спорят  да не използват удари под кръста и да ръсят, каквото им стигне, за да злепоставят опонента си. Клеветата е деяние ,което не случайно се наказва от закона. То не е безобидно.

Offline Dilmana

• Editor
Благодаря за именцето и адреса. Ще се видим,където трябва. Едно извинение щеше да спести доста изгубено време и на двама ни, а на теб и някоя сума. Ама нали си "българин"

Offline Българин

• Advanced member
Няма защо. Пожелавам ти успех.

Offline Dilmana

• Editor
Metka, здравей! Капацитетът ти на съобщения е изчерпан и не мога да ти отговоря.:)Писах ти и на посочения от теб имейл,но писмото ми кой знае защо ми се връща обратно.
Може да ми пишеш на следния адрес: dilmana_dialog  :)yahoo.com
На мястото на :) сложи: @ Поздрави!

Offline PETER

• Forum fan
Яз не съм чувал за осъден(а) поради клевета по интернет форуми, но карай - винаги има първи път.
Ще бъдете ли така добрички да ни държите в течение по казуса. :)

Offline Българин

• Advanced member
И аз не съм чувал. Но ще те държим в течение, няма страшно... :)