Author Topic: Религия и Образование  (Read 65234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline havallar

• Advanced member
Ynt: Религия и Образование
« Reply #45 on: April 19, 2009, 13:57 »
Отговарям винаги. Не преиначавай отговорите ми. Това, че ти не можеш да намериш отговора във въпроса ми - не мога да коментирам. Ще се изразя тогава по-простичко.

Лепенето на картинки на Спайдърмен не е подготовка за Великденски празници. Ако някой е накарал децата ти да постят или да минават под плъщеницата или нещо такова - тогава ела ми се обади, че някой ги християнизира...ама това, че твоите деца не са възпитани като истински мюсюлмани и те е страх заради Спайдърмен да не сменят религията си - съжалявам, това не е мой проблем.
Тогава защо толкова се стараеш да ме агитираш .И пак се измъкна хлъзгаво от въпроса ми .Съжалявам но щом не ми отговаряш не мога да уважа твоето мнение.

Isyankar

• Guest
« Reply #46 on: April 19, 2009, 13:59 »
Да те агитирам ???????????????????????

Ее.....ти да не си малоумен...отговорих ти 2 пъти вече !!! Чети и мисли малко !! Ако ми беше ученик щях да ти пиша двойка не, защото не боядисваш яйца, а защото си разсеян !

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #47 on: April 19, 2009, 14:04 »
Да те агитирам ???????????????????????

Ее.....ти да не си малоумен...отговорих ти 2 пъти вече !!! Чети и мисли малко !! Ако ми беше ученик щях да ти пиша двойка не, защото не боядисваш яйца, а защото си разсеян !

Радвам се че не съм твои ученик.Защото квалификации като  "ти да не си малоумен..." са признък на  доброто възпитание на един учител,което  е основен критерии.
Повече нама смисъл да споря с такъв човек.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #48 on: April 19, 2009, 14:06 »
По-голяма глупост от това не съм чувал. Кажи ми например след 2 месеца на избори - как моят глас ще е по-тежък от твоя ? Понякога се прекалява с това някой да се изкарва жертва и вечния онеправдан... не го приели в УНСС един приятел от Егрек помак - и ми вика - "Тва щот съм помак и името ми е Джемал" - иди му обяснявай, че изпита е писмен и, ако някога се наруши анонимността - то не е защото някой е решил да дискриминира някой щото е с рязана пишка с извинение, а щото някой яко е бутнал пари и трябва да го вкарат - а такива са от всякакви етноси и лично аз също съм бил ощетявам....Тъй, че стига вече с това ...  ... Ако и сега няма равенство - да я разтурваме тая държава и всеки да си хваща пътя - омръзна ми вече да ми се натяква непрекъснато, че съм бил с повече права от някого, а като гледам циганите от другия край на улицата дето всеки ден от 2 месеца насам колят крадени агнета, ползват ток без да му знаят цената дори и накрая пак аз съм с повечето права - ДА, ДА, АМА НЕ !

Прочети си постинга! Ако се наложи ще скоча, не си този който да ми казва как да се държа!

Isyankar

• Guest
« Reply #49 on: April 19, 2009, 14:09 »
Прочети си постинга! Ако се наложи ще скоча, не си този който да ми казва как да се държа!

Какво му е на постинга ? Скачай и да ти отговоря щом се налага.....Ама не ми се слуша, че някой бил много неоправдан и особено пък на избори, където най-много умрели души и изкуствени гласове са именно мюсюлмански - а накрая пак мюсюлманския глас бил по-лек на избори ... Айде, айде...ако беше толкова лек - нямаше да ни управляват 2 мандата мюсюлмани ...

Тъй, че чакам да скочиш, ама не казвай "Хоп" преди да скочиш !

Isyankar

• Guest
« Reply #50 on: April 19, 2009, 14:10 »
Радвам се че не съм твои ученик.Защото квалификации като  "ти да не си малоумен..." са признък на  доброто възпитание на един учител,което  е основен критерии.
Повече нама смисъл да споря с такъв човек.

Радвай се. Ако ми беше ученик - просто щеше да залепиш Спайдърмен на яйцето и да не задаваш излишни въпроси :) А, ако не искаше щях да те пратя да купиш една баклава и да разкажеш за Шекер Байряма на съучениците си, ако смяташ, че си онеправдан :) Няма под вола теле - не разбра ли ?

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #51 on: April 19, 2009, 14:13 »
Какво му е на постинга ? Скачай и да ти отговоря щом се налага.....Ама не ми се слуша, че някой бил много неоправдан и особено пък на избори, където най-много умрели души и изкуствени гласове са именно мюсюлмански - а накрая пак мюсюлманския глас бил по-лек на избори ... Айде, айде...ако беше толкова лек - нямаше да ни управляват 2 мандата мюсюлмани ...

Тъй, че чакам да скочиш, ама не казвай "Хоп" преди да скочиш !

Никой не ви е крив ,че не гласувате! Умрели души в списъците,нещо си объркал!;)
А за скачането, споко знам как се скача и какво се казва! Много си се развихрил напоследък, защо ли това не ме учудва? :)

fotakiev

• Guest
« Reply #52 on: April 19, 2009, 14:15 »
Zashto se hvashtash za dumata.Kazanooto ne e ,za da obijda i dava po-iasna kartina.Ili ti 4etesh izbiratelno?

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #53 on: April 19, 2009, 14:17 »
Мисля,че Isyankar няма нужда от адвокати! ;)

Isyankar

• Guest
« Reply #54 on: April 19, 2009, 14:18 »
"Никой не ни е крив" ?

На "ние" и "вие" ли се делим ?

Ако и християните започнат на "ние" и "вие" да гласуват - вървим към двуполюсен политически модел с вечен превес на по-голямата партия - ясно коя е ... И кой печели от това ?

Аз не гласувам, за да има мюсюлманския вот по-голяма тежест и накрая пак съм обвиняван, че е било обратното - това не е ли нагло, я кажи ? С какво твоя глас е по-лек от моя ?

За мъртвите души - питай проф. Михаил Констанинов - макар на 23 години - съм бил 2 пъти председател на СИК ... Поназнайвам някои неща ...

А ти стига се учудва и пречудва...ти си предубена към християните и това го знам от друг човек. Освен това би трябвало АЗ ДА НЕ СЕ УЧУДЯ, че СКОКНА КАТО ОПАРЕНА щом споменах избори, мъртви души и една партия ..... Разбирам те, оправдавам те ! :) Защото и аз не по-малко вътре в тази партия от теб, макар и по друга линия :))) Тъй, че свободна си да ме обиждаш и оспорваш всичко - разбирам те :)

А защо в темата за религии пак се намесиха партиите ? Ами всеки се досеща защо ... Сигурно, защото няма религиозни партии в България :)

fotakiev

• Guest
« Reply #55 on: April 19, 2009, 14:22 »
Мисля,че Isyankar няма нужда от адвокати! ;)

Mislia 4e nikoi ne e podsydim ;) , ili se byrkam?

Isyankar

• Guest
« Reply #56 on: April 19, 2009, 14:27 »
Подсъдим съм, защото не съм заклеймил, че деца-мюсюлмани лепят всяка година по 40 минути картинки на Спайдърмен върху кокоши яйца и после дори ги ядат ! Отвратително ... Вероятно е грях по ислямските канони или какво ? Мисля, че ако някой не желае детето му да лепи картинки по яйца 40 минути в годината - може да го съобщи на учителката по изобразително изкуство и може да му възложи друга задача.....понякога просто се търси под вола теле...

Offline Ади

• Senior member
« Reply #57 on: April 19, 2009, 14:30 »

А ти стига се учудва и пречудва...ти си предубена към християните и това го знам от друг човек. Освен това би трябвало АЗ ДА НЕ СЕ УЧУДЯ, че СКОКНА КАТО ОПАРЕНА щом споменах избори, мъртви души и една партия .....

и мъже клюкари имало  ;D......

Isyankar

• Guest
« Reply #58 on: April 19, 2009, 14:32 »
Ами изклюкарили са я - какво да се прави :)) Ама жена беше :) И тъй като не съм клюкар аз - нито ще кажа кой, нито какво :) Ама България е малка страна...а пък Рибново не е на Луната - неслучайно се фукат рибновцни, че имат хора из цяла България и целия свят - потвърждавам ИМА ГИ ! :)))

Offline Ади

• Senior member
« Reply #59 on: April 19, 2009, 14:52 »
 :D