Author Topic: Българските турци-преселници в република Турция.  (Read 58340 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Четене му е майката.

Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D

Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D

Offline Svetlina

• Forum fan
Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D

Къде са рецензиите за писанията му, тогава?! От кой негов колега е предговорът на книгата му? Знаеш ли?! Знаеш друг път. Неграмотен си и затова разговор с тебе не може да се води.

Ниска ти е общата култура. Но като за сезонен работник ставаш.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Но като за сезонен работник ставаш.

Ще пукнеш ако не ми отговориш, но не можеш без плямпи,нали???  :DАми ти, и за сезонен работник ставаш :D :D :D

Offline Svetlina

• Forum fan
Не ставам, разбира се, аз си имам собствено предприятие и семейни отговорности.

Работа дал Господ. Пътувам на къси и дълги разстояния според служебните ми, семейни и лични потребности.

Сама съм си началник, когато искам работя, когато ми се налага спирам да работя според приоритетите ми.

Offline BG POMAK

• Senior member
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.

Offline Gelina

• Forum fan
При толкова безработни хора и криза в строителството, не можете да намерите работници ли? Кажете какви Ви трябват,веднага Ви ги изпращам?! 8)

Offline BG POMAK

• Senior member
Към Гелина- /госпожа ли сте, госпожица ли сте или господин не зная/ Нещата стоят така:Правя реставрация на крепост в близост до София и стара турска къща от 1888г. в София. Трябват ми квалифицирани работници на каменна зидария за реставрация. Строя два замъка в Хасково на двамата братя собственици на "Даймод".Същия обект е във фаза довършителни работи.Трябват ми монтажници на мраморна облицовка и настилка от гранит, гипсокартон и др. Строя десет къщи в Хасково, които са на нулев цикъл и ми трябват зидарокофражисти.Приблизително надника си получава от 40-50лв.Спането е осигурено от мен, осигуродки с договор. Заплащане всеки петък в края на работния ден.
Иронията относно безработицата ще е излишна, ако сте в строителния бизнес?

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Хвани ibrahim65 да поработи, щото за висене във форум никой не плаща(с изключение на депесарския емисар -кърт)!

Offline skoti3

• Forum fan
При толкова безработни хора и криза в строителството, не можете да намерите работници ли? Кажете какви Ви трябват,веднага Ви ги изпращам?! 8)

Вие не виждате ли, че господина иска да ви помогне и да осигури на който може работа, иначе другото е лесно работници винаги може да се намерят, но господина иска да помогне на Помаците и на тази криза и беднотия го разбирам много добре.
Иначе можеш да вземеш на работа и Хавайчо, поне да има какво да прави вместо да се прави на жена. Ние знаем кои се правят на жени като започнем от Азис и продължим нататък.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.
    Имам няколко въпроса:
  1. Защо не обявите ,че се помак и не направите обявата(спам) във форум Атака напр.,като заявите че сте помак и търсите работници?
   2. Помаците за какви ги имате? Нископлатени квалифицирани хамали или за майстори в своята област?
   3.Само в "мухлясалия "сайт може да пишеш  и изказваш мнение ,като заявиш че си помак(иня) и няма да получиш БАН.Знаеш ли в колка сайтове ти търкат мнението .
   4.Мисля ,че помаците не са само строителни работници , а трябва да имат своя отдушник да дискутират теми свързани с тях .Темите свързани за помаците бяха изкривявани от др. религии и политически пристрастия.
     Съветвам те да си намериш другаде работници,че тука са "безделници" ;)

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!

2. Помаците за какви ги имате? Нископлатени квалифицирани хамали или за майстори в своята област?

При мен работят 11. До сега никой не е напуснал последните три години! ;) Явно има взаимен интерес! ;) Ти на колко семейства даваш работа, че да задаваш въпроси?

Offline skoti3

• Forum fan
    Имам няколко въпроса:
  1. Защо не обявите ,че се помак и не направите обявата(спам) във форум Атака напр.,като заявите че сте помак и търсите работници?
   3.Само в "мухлясалия "сайт може да пишеш  и изказваш мнение ,като заявиш че си помак(иня) и няма да получиш БАН.Знаеш ли в колка сайтове ти търкат мнението .
   4.Мисля ,че помаците не са само строителни работници , а трябва да имат своя отдушник да дискутират теми свързани с тях .Темите свързани за помаците бяха изкривявани от др. религии и политически пристрастия.
     Съветвам те да си намериш другаде работници,че тука са "безделници" ;)

Вие сте супер мега да не казвам какво  *****. Такива като вас правят сайта мухлясал. Всеки човек би открил защо праща обявата господина, за да помогне на част от вас. Какво общо има тука форума на Атака. При тази безработица всеки гледа да се спасява, а тук ми говори за хамалска работа, е и много християни работят хамалска работа включително и аз в определен период. Няма да обиждам никой, но има хора без образование и какво искате да работят- управители на някоя фирма ли( това важи за абсолютно всички без значение религия или произход). В случая човека има строителна фирма и може да помогне с това, ако имаше нещо друго щеше да помогне с това друго нещо. Не вярвах, че сте такъв невеж потребител и поставено лице, че чак нападате някой, който иска да помогне. Иначе другото е лесно работници винаги се намират.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
При мен работят 11. До сега никой не е напуснал последните три години! ;) Явно има взаимен интерес! ;) Ти на колко семейства даваш работа, че да задаваш въпроси?

Вие сте супер мега да не казвам какво  *****. Такива като вас правят сайта мухлясал. Всеки човек би открил защо праща обявата господина, за да помогне на част от вас. Какво общо има тука форума на Атака. При тази безработица всеки гледа да се спасява, а тук ми говори за хамалска работа, е и много християни работят хамалска работа включително и аз в определен период. Няма да обиждам никой, но има хора без образование и какво искате да работят- управители на някоя фирма ли( това важи за абсолютно всички без значение религия или произход). В случая човека има строителна фирма и може да помогне с това, ако имаше нещо друго щеше да помогне с това друго нещо. Не вярвах, че сте такъв невеж потребител и поставено лице, че чак нападате някой, който иска да помогне. Иначе другото е лесно работници винаги се намират.
Ето затова човека не търси лични секретарки.Те сами се бутат  ;D ;)

Offline BG POMAK

• Senior member
    Имам няколко въпроса:
     Съветвам те да си намериш другаде работници,че тука са "безделници"

Към Хавайка
Въпреки, че въпросите ти са глупаво съставени и зададени ще ти отговоря.Явно нямаш никакъв интелект. Личи си и с какъв багаж разполагаш. Явно си някаква/някакъв мишка/мишок, която/който се крие зад забрадка и мимикрия с "аминкане".Такъв ти е профила на снимката.Аз не си го измислям, просто гледам профила ти и правя анализ на същия.Тази пародия с "аминкането" не ти отива, защото това е за хора с благ характер, а ти освен, че си с нисък интелект си и злобен/злобна.Това не е присъщо на нашите помаци.Нашите помаци изнемогват и се чудят как да осигурят насъщния си, а ти и твоята пасмина ги връщате в каменната ера.Занимавате ги с мухлясали неща от нанайста година.
По първия въпрос.
-Да помак съм.Мъж съм и съм обрязан.Относно форума на"Атака",не влизам там, но ако се наложи да защитавам нашите помаци ще го направя умно и възпитано. Такива като теб, които се пъчат в форума на"Атака", само вредят на помаците, защото там вие се представяте на много ниско ниво и сривате авторитета на нашите хора.
По втория въпрос.
-80% от нашите помаци са с квалификация строителни работници.Те са едни от най-добрите строители в България и Европа.Ти и твоята пасмина смятате, че да си строител е долно нещо.Помаците не са на това мнение. Те се гордеят с това, че са построили нещо и то ще остане за поколенията. А такива като теб рушат, тровят земята с отрова и разпалват вражди.
Третия въпрос е така съставен, че трябва историка, който е разчел писмото"кипу" да го разгадае.
По четвъртия въпрос, някъде по нагоре съм ти отговорил.Аз работя със всякакви работници от всички етноси.
Дали съм ти отговорил на всички твои заяждания не знам. защото багажа ти е много малък и не знам какво искаш да разбереш от мен.
Ти отговори на въпроса ми. Дали ходиш с пола или с панталон.Дали си с прашки или със слип.
Съвета не мога да ти го приема. Защото от зелена тиква не се...........................