Имам няколко въпроса:
1. Защо не обявите ,че се помак и не направите обявата(спам) във форум Атака напр.,като заявите че сте помак и търсите работници?
2. Помаците за какви ги имате? Нископлатени квалифицирани хамали или за майстори в своята област?
3.Само в "мухлясалия "сайт може да пишеш и изказваш мнение ,като заявиш че си помак(иня) и няма да получиш БАН.Знаеш ли в колка сайтове ти търкат мнението .
4.Мисля ,че помаците не са само строителни работници , а трябва да имат своя отдушник да дискутират теми свързани с тях .Темите свързани за помаците бяха изкривявани от др. религии и политически пристрастия.
Съветвам те да си намериш другаде работници,че тука са "безделници"
Към Хавайка
Въпреки, че въпросите ти са глупаво съставени и зададени ще ти отговоря.Явно нямаш никакъв интелект. Личи си и с какъв багаж разполагаш. Явно си някаква/някакъв мишка/мишок, която/който се крие зад забрадка и мимикрия с "аминкане".Такъв ти е профила на снимката.Аз не си го измислям, просто гледам профила ти и правя анализ на същия.Тази пародия с "аминкането" не ти отива, защото това е за хора с благ характер, а ти освен, че си с нисък интелект си и злобен/злобна.Това не е присъщо на нашите помаци.Нашите помаци изнемогват и се чудят как да осигурят насъщния си, а ти и твоята пасмина ги връщате в каменната ера.Занимавате ги с мухлясали неща от нанайста година.
По първия въпрос.
-Да помак съм.Мъж съм и съм обрязан.Относно форума на"Атака",не влизам там, но ако се наложи да защитавам нашите помаци ще го направя умно и възпитано. Такива като теб, които се пъчат в форума на"Атака", само вредят на помаците, защото там вие се представяте на много ниско ниво и сривате авторитета на нашите хора.
По втория въпрос.
-80% от нашите помаци са с квалификация строителни работници.Те са едни от най-добрите строители в България и Европа.Ти и твоята пасмина смятате, че да си строител е долно нещо.Помаците не са на това мнение. Те се гордеят с това, че са построили нещо и то ще остане за поколенията. А такива като теб рушат, тровят земята с отрова и разпалват вражди.
Третия въпрос е така съставен, че трябва историка, който е разчел писмото"кипу" да го разгадае.
По четвъртия въпрос, някъде по нагоре съм ти отговорил.Аз работя със всякакви работници от всички етноси.
Дали съм ти отговорил на всички твои заяждания не знам. защото багажа ти е много малък и не знам какво искаш да разбереш от мен.
Ти отговори на въпроса ми. Дали ходиш с пола или с панталон.Дали си с прашки или със слип.
Съвета не мога да ти го приема. Защото от зелена тиква не се...........................