Author Topic: 21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.  (Read 84117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozman

• Avarage member

Offline ibrahim65

• Moderator
bozman-е-Тюрко, плати си на някой това да ти го преведат на булгарски,
та да видиш история ще ти се обърка маята.

Saklı Tarih - 20 Ocak 2012 / Sinan MEYDAN - Balkan Savaşları

Offline bozman

• Avarage member

bozman-е-Тюрко, плати си на някой това да ти го преведат на булгарски,
та да видиш история ще ти се обърка маята.
--- Благодаря Ибрахиме, моята история не полза източници от вчера дошли мингяни на Балканите. Ако имаш да казваш нещо лично - кажи, не ми лепи тук картинки на Анадолски низами, като дете на 6 годинки . . .Тук имам едно комшийче, дето дъщеря ми му преподава уроци по английски и ми е напълнило пощата с линкове на катеричката от Леденият век ( Ice Age):
http://www.iceagemovies.com/es/  на забавлявай се и ти наместо да трошиш череп си исторически въпроси.

Offline ibrahim65

• Moderator
bozman-е-Тюрко, пак ли сте тук. Доста често хвърляш лафофе като Анадолци, Анадола.
Толкова си простичък че ти личи от километри.Препоръчвам ти да отидиш малко по Анадола бе тъпан.
Истамбул, Анталия. Анкара, Диярбакър, Измир и т.н. Хем знаеш ли ТИ как изглеждаш от там.
Бях по работа в Истамбул и видях два автобуса ,,тористи,, и потънах в земята, почти всички бяха по АНЦУЦИ,
попитах ги от каде сте казаха ми че са от Врачанско, гледаха като изтървани все и едно бяха на луната.
И едно нещо да знаеш от мен Анадоло е люлка на цевилизациите, А Анадолци твой господар педстотин и четиридесет години.

Offline onegavon

• Forum fan
Ей заради такива бабаитлъци да се правят пак на гоподари , бошняците се случи тази история в Сребърница.

Ще ти бъда мото благодарен, ако ми преведеш думата"тористи" и "ануци". ;D ;D ;D

Offline ibrahim65

• Moderator
Не АНУЦИ а Анцуци това е българското овициялно облекло за градска и за спорт и за празниците, погледни през прозореца и ще видиш не се прави на отворко.
Анцук в Турция се ползва или за спорт или вид пижама. Аз лично съм чул еснафите в Истамбул как казват ,,Тези с пижамите пак дойдоха,,.

Offline bozman

• Avarage member
"bozman",Pridrzhuvajte se na pravilata na Pomak.net ili che bidete banirani od nashiot sajt!

Offline bozman

• Avarage member

Offline ibrahim65

• Moderator
Партизанин и терорист са едно

http://www.pentimento.bg/page/?p=1096

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

--- Абе на мен са ми разправяли, че турските резняци спяли нощем с водолазни костюми, а по-бедните с ямурлуци от козя кожа. През деня гледали да не заспят, че било опасно светкавично да не ги обезчестят. Тези които са спяли с анцузи ще да са от най-бедните - вярно ли е кажи като очевидец ?

За по-достоверно, попитай баба си какво и е разправяла прабаба и. ;) Знам ти мъката която те гази, но с миналото не се живee. Знам ви защо пищите сега че уж е имало нео-османлии. Не се плашете. Неоосманлии има само във неофашистките кратуни на бившите комуняги които ви дават занимавка докато ви бъркат по джобовете без да ги усетите. :D

Offline neru

• Avarage member
За по-достоверно, попитай баба си какво и е разправяла прабаба и.  Знам ти мъката която те гази, но с миналото не се живee. Знам ви защо пищите сега че уж е имало нео-османлии. Не се плашете. Неоосманлии има само във неофашистките кратуни на бившите комуняги които ви дават занимавка докато ви бъркат по джобовете без да ги усетите.
--------------------------------------------------------------
Османлиите ги остави!
Я вземи да питаш бабата на комшийката ти,за прабаба й!
Така  или иначе, си имаш вземане -даване през плета с нея! :-*

Offline ibrahim65

• Moderator
Левски, Ботев, присъствието, робството

Ботев пише срещу турското робство и турците. И ги проклина. И робството и турците.
Турско робство, обаче, не е имало. Нито в буквалния, нито в историческия смисъл на думата.
От турското, робство, което въобще не е било робство. Само че през тия петстотин години за въстание и освобождение българите са мислели сравнително рядко. Живели са някак и без подобни помисли. С всекидневие неописано в читанки и летописи. Петстотин години.
Някак необяснимо и дори извратено е желанието на доста хора в България, всъщност на повечето, да настояват, че петстотин години сме роби.

http://www.ivremena.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BC%D0%BB%D1%8A%D0%BA%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5

Offline onegavon

• Forum fan
Не АНУЦИ а Анцуци това е българското овициялно облекло за градска и за спорт и за празниците, погледни през прозореца и ще видиш не се прави на отворко.
Анцук в Турция се ползва или за спорт или вид пижама. Аз лично съм чул еснафите в Истамбул как казват ,,Тези с пижамите пак дойдоха,,.

Пише се анцуг в мн. число АНЦУЗИ.Не се правя на отворко,ами съм по- образован и по- грамотен от теб.Изумен съм как не ти е неудобно да пишеш след ,като нямаш елементарна писмена култура, че и квалификации правиш на другите.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ето и още една комедия на АНЦУЦИТЕ.

На какъв език е говорил Христос.

http://horos.blog.bg/history/2011/12/27/na-kakyv-ezik-e-govoril-hristos.872920

Наглоста до каде ли може да стигне.