Author Topic: Прикритата българофобия на някои помаци  (Read 38092 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Сидхарта

• Historian
А стига бе- не че кой знае колко ме интересува ама дай малко инфо.ако обичаш.

Offline Сидхарта

• Historian
Колкото до това има ли българофобия или няма то за съжаление смятам че има като вината за това явление-негативно естествено като всички фобии трябва да се търси не само на едно място-за съжаление тази фобия я има понякага безпричинна понякага провокирана но за мен я има но мисля че да се пребори със всички фобии е приоритет на съвременния човек.

Offline shaban

• Forum fan
А стига бе- не че кой знае колко ме интересува ама дай малко инфо.ако обичаш.
А ,няма ли да се отклоня от темата. Да ,информацията ми е точна,той е мой син, но не искам да коментирам сега ,преди изборите.Нали знаеш,че го готвим за Фюрер.

Offline gugu

• Senior member
Знаете ли какво ми хрумна?

За да се избегнат недоразумения да набележим
1. основни принципи за толерантно съжителство и уважение
2. основни исторически, религиозни, езикови факти

след това да ги обсъдим, да приемем взаимно примливите и ДОСТОВЕРНИ положения.

Който призовава и пропагандира за екстремистки и неверни постановки, ще имаме основание да му посочим правилния път.

Offline Сидхарта

• Historian
А ,няма ли да се отклоня от темата. Да ,информацията ми е точна,той е мой син, но не искам да коментирам сега ,преди изборите.Нали знаеш,че го готвим за Фюрер.
-искаш да създадеш работа на модераторите май.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Ам ,чи то Волен и то е памак.
Моля?

fotakiev

• Guest

Нали през цялото време именно това се случва. Дали ще можем да ги докараме до взаимна приемливост. Честно казано, се съмнявам.

Какво значи "неверня постановка"- тази която на мен ми харесва, а на теб НЕ.

Това болезнено  ми напомни за близкото минало. " Ние знаем кой е правилния път и ви водим по него. Напред към комунизъм !"
 ;)

Tova dali shte se dokara do vzaimna priemlivost  zavisi ot vsi4ki nas i horata tuk, a na Teb ne ti previ 4est kato moderator da smiatash 4e se symniavash da stane. Tova pokazva zakoravialoto ti  mislene, kato i pokazvash 4e  oshte jiveeh s tova 4e komunistite shte ti pohlopat na vratata ...

Offline havallar

• Advanced member
Tova dali shte se dokara do vzaimna priemlivost  zavisi ot vsi4ki nas i horata tuk, a na Teb ne ti previ 4est kato moderator da smiatash 4e se symniavash da stane. Tova pokazva zakoravialoto ti  mislene, kato i pokazvash 4e  oshte jiveeh s tova 4e komunistite shte ti pohlopat na vratata ...
Поне тук-в този сайт не се толерират изсказвания пълни с омраза.Това ако можем да го пренесем в реалния живот ще сме добре.Що се отнася до комунистите не са на власт,а техните синове пребоядисани-няма какво да се лъжем.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Що се отнася до комунистите не са на власт,а техните синове пребоядисани-няма какво да се лъжем.
Да, така е, иначе България щеше да е друга

Offline Bugi

• Member
  • **
Драги господине,
Смея да твърдя, че съм обективен човек и това, че моите определения не Ви допадат не значи, че са погрешни или едностранчиви. Може би Ви е убягнало, че не съм дефинирал всички помаци като прикрити българофоби, а съм употребил „някои”. Не можах да разбера какво имате предвид или каква точно е корелацията между разголените, минижупите и църквите, но както и да е.

„Тази измислена към държавата от Вас "фобия" на другите етногрупи е толкова натяквана от десетилетия и столетия  и сега още повече, че наистина на другите граждани в "тази държава" им е писнало да Ви слушат и не се учудвайте много, че някои от тях въпреки, че не са, се определят и вероятно ще се определят като "всякакви други", но не и като "българи", защото Вие с това определение виждате единствено "българохристияни, но онези към които задавате този въпрос са мюсюлмани.”

??? Персонално от мен е измислена, така ли?!

Генезисът на македонския … как да го наречем….проблем е другаде, което впрочем е ясно на всички, включително и на повечето от самите т.нар. македонци. Вие лично колко пъти сте ходили в БЮРМ и с колко от неговите жители общувахте, за да стигнете до извода колко много въпросните мразели българското? Струва ми се, че злорадствате, което не Ви прави чест.

fotakiev

• Guest
Поне тук-в този сайт не се толерират изсказвания пълни с омраза.Това ако можем да го пренесем в реалния живот ще сме добре.Що се отнася до комунистите не са на власт,а техните синове пребоядисани-няма какво да се лъжем.
Kyde vyv moiat posting vidia omraza?Ako govorish za postinga koito citirah pak niama omraza..
Smiatam 4e tozi sait e za vsi4ki i vseki  svobodno si kazva mnenieto.Dali na men shte mi haresa ili na teb  ili na vsi4ki ot foruma niama zna4enie , zashtoto ideiata e da se stiga do neshto gradivno i otkrivaiki vzaimno novi neshta da polu4im polza.Tova 4e moderator si pozvoli da izkaje publi4no 4e se sumniava vyv vzaimnata priemlivost gubi smisyla  na poseshtenie v saita izobshto.I togava saita shte se prevyrne naistina vyv ...fobski i daje vyv ..filski

Offline Bugi

• Member
  • **
Буги, защо не ни посочиш къде "лъха" тази българофобия?
Не ми се иска да посочвам персонално. Ако намеквате, че такива няма, ще спомена темата в която се споменава Николай Славеев и разочарованието на някои защо името му било българско, въпреки, че бил помак и пр. Или пък нелепите обвинения към един от участниците, че искал да промива мозаците на помаците, все едно, че те са празни съдове в които всеки може да налее каквото си иска. Има и още, но както казх не ми се ще да изпадаме в подробности. Темата ми беше по скоро за атмосферата във форума.

Offline havallar

• Advanced member
Драги господине,
Смея да твърдя, че съм обективен човек и това, че моите определения не Ви допадат не значи, че са погрешни или едностранчиви. Може би Ви е убягнало, че не съм дефинирал всички помаци като прикрити българофоби, а съм употребил „някои”. Не можах да разбера какво имате предвид или каква точно е корелацията между разголените, минижупите и църквите, но както и да е.

„Тази измислена към държавата от Вас "фобия" на другите етногрупи е толкова натяквана от десетилетия и столетия  и сега още повече, че наистина на другите граждани в "тази държава" им е писнало да Ви слушат и не се учудвайте много, че някои от тях въпреки, че не са, се определят и вероятно ще се определят като "всякакви други", но не и като "българи", защото Вие с това определение виждате единствено "българохристияни, но онези към които задавате този въпрос са мюсюлмани.”

??? Персонално от мен е измислена, така ли?!

Генезисът на македонския … как да го наречем….проблем е другаде, което впрочем е ясно на всички, включително и на повечето от самите т.нар. македонци. Вие лично колко пъти сте ходили в БЮРМ и с колко от неговите жители общувахте, за да стигнете до извода колко много въпросните мразели българското? Струва ми се, че злорадствате, което не Ви прави чест.

Ами приемети ни като братя да не се чувстваме чужди драги Господине.В България не живеят само българи християни.За всеки има място под слънцето.На ясно съм ,че не дефинирате всички помаци-и ние спорим помеждуси(http://www.pomak.eu/board/index.php?topic=1603.msg15460#msg15460),но сме чувствителни заради отношението спямо нас в последните130г.Навярно ни разбирате и моля за извинение.

Offline Bugi

• Member
  • **
Любимата книга на родопските хайдуци и на Буги.Вижте кой е най големия Българофоб.
http://knigoteka.com/book/31587
Мамин гуцанчо.
О, понеже заглавието на въпросната книга съвпадало с част от заглавието на темата, която пуснах, то автоматично следва, че именно това е моята любима книга. Гениално! За Ваше съжеление не съм почитател на въпросната книга нито на автора й.