Драги господине,
Смея да твърдя, че съм обективен човек и това, че моите определения не Ви допадат не значи, че са погрешни или едностранчиви. Може би Ви е убягнало, че не съм дефинирал всички помаци като прикрити българофоби, а съм употребил „някои”. Не можах да разбера какво имате предвид или каква точно е корелацията между разголените, минижупите и църквите, но както и да е.
„Тази измислена към държавата от Вас "фобия" на другите етногрупи е толкова натяквана от десетилетия и столетия и сега още повече, че наистина на другите граждани в "тази държава" им е писнало да Ви слушат и не се учудвайте много, че някои от тях въпреки, че не са, се определят и вероятно ще се определят като "всякакви други", но не и като "българи", защото Вие с това определение виждате единствено "българохристияни, но онези към които задавате този въпрос са мюсюлмани.”
Персонално от мен е измислена, така ли?!
Генезисът на македонския … как да го наречем….проблем е другаде, което впрочем е ясно на всички, включително и на повечето от самите т.нар. македонци. Вие лично колко пъти сте ходили в БЮРМ и с колко от неговите жители общувахте, за да стигнете до извода колко много въпросните мразели българското? Струва ми се, че злорадствате, което не Ви прави чест.