Пожелавам много успехи на Помак.еу във усилията му за търсене на Помашката самобитност и култура.Тук във сайта бяха събрани много достойни люде от Помаците и от други етноси.Споровете ни бяха приятелски в една мулти-етническа среда.Оставаме пак приятели,въпреки различните си виждания.Мисля че, сайта успя да ни даде ,най важното....след полемичните дискусии все пак трябва да запазим добрия тон между нас,защото сме граждани на България и всички и желаем само доброто.Напускам ви за известно време,щото си имам свои си ангажименти!Радвам се ,че за късо време се събраха толкова много народ и продължава да се събират.Най радващото е че, Помаците успяват да докажат противното на много твърдения и лъжи и неща които бяха скривани до сега.Тук се доказаха и продължават да се доказват много интелектуалци от средите на Помаците.Хвала им!.... и по пътя на демокрацията,нека да се борят за своята си правда без страх,както са правили дедите ми във различнит исторически моменти и дни на мъка и страдание и възродителни процеси.
Моите уважения