Author Topic: ОТЕЦ БОЯН САРЪЕВ е истински ДЯВОЛ !!!  (Read 41755 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Дай линк за да чуеш мнение. Едни хора казали на други хора, че трети хора раздават сладолед...

Ето ти линк към констатации, не към "един чул, друг предал" :

http://www.bghelsinki.org/upload/resources/godishen%20doklad%202007%20bg.pdf

В) Необосновано възпрепятстване на правото на гражданите на свобода на информацията, в частност на религиозната

На 20 февруари ръководителите на тогавашната Национална служба за сигурност (НСС) обявиха, че е разкрита престъпна група, състояща се от четирима „ислямисти“, ръководена от бившия софийски мюфтия Али Хайредин, която проповядвала „радикален ислям, идеологията на джихадизма и вахабизма“, имала „връзки със забранени ислямски организации и найвече с изгонения преди шест години йорданец Ахмад Муса“. Тези хора, според службите, са „вършили разрушителната си дейност" чрез интернет - поддържали са сайтове, съдържащи сведения за ученията на исляма. Четиримата бяха арестувани, но след три дни те бяха пуснати срещу минимална парична гаранция. Официално бе обявено, че четиримата са обвинени в престъпление по чл. 108 и 109 от НК (за „проповядване на фашистка или друга антидемократич-на идеология или насилствено изменяне на конституционния строй“ и за „образуване или ръководене на група, която цели да извърши престъпление срещу Републиката“). Поради това, „сайтовете са били разбити“ и компютрите на извършителите - иззети.

Никакви доказателства не бяха предоставени в подкрепа на твърдението, че „разбитите“ образователни ислямски сайтове са съдържали текстове, пропагандиращи „фашистка или антидемократична идеология“, или че НПО „Съюз на мюсюлманите в България“ е „престъпна група, целяща да извърши престъпление срещу Републиката“. За сметка на това имаше огромна медийна шумотевица, индуцираща ненавист към исляма сред читателите
и зрителите.
До края на годината повдигнатите срещу тях обвинения не доведоха до присъди.

Случайно да ти е познат този сценарий?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Относно Свидетелите на Йехова. Най-големият им конфликт с околния свят е отказа от кръвопреливане. Би ли си представил драмата на баща, чието дете е "свидетел", но поради катастрофа да кажем е в реанимацията на Н-ската болница. Бащата от едната страна, от другата проповедника на Свидетелите на Йехова, а посредата умиращото му дете за което кръвопреливането е от жизнено значение. Детето вече е казало, че е от тази група и проповедника се плюнчи, че трябва да се спазят заветите или нещо си там. Детето е изразило в съзнание волята си и лекарите са длъжни да му я зачетат.

Какво ти е мнението за тази ситуация и какво би посъветвал бащата? Аз бих го посъветвал да счупи главата на проповедника, а ако всичко завърши трагично да го подпали.

А не трябва ли да счупи главата на някой от администрацията в болницата, поради това, че нямат налични банки кръв за спешни случаи?

Offline abc

• Forum fan
Май не си ме разбрал. Кръвопреливането е ЗАБРАНЕНО при Свидетели на Йехова. Ако пациентът е бил в съзнание и адекватен при приемането и е заявил, че не желае кръвопреливане, лекарите трябва да се съобразат с това. АКо е бил в безсъзнание и няма заявена писменна воля за отказ от кръвопреливане те правят каквото е нужно. Не става въпрос за липса на кръв.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Саръев никого не е направил християнин насила доколкото знам. Ако има и най-малкото доказателство за принуда, ще осъдя действията му. Но ако всичко е доброволно?

Проблемът е че Саръев използва за променяне на религията изоставени детса от домове. За това, ние не можем да използваме думата принудени, но можем да кажем за него, че е много умен човек, което го прави дявол. Какво ще кажем за връзките на Саръев  с крайно националистическите политически партии. Не се опитваите да защитавате Саръев. Не критикуваме християнството а отделната личност.

Offline Беглик

• Advanced member
Мустафа, банките не оправят нещата, защото техния пророк им го е забранил, понеже е получил видение или просветление или нещо от тоя род и затова хората си мрат. Проблемът е, че покрай възрастните фанатици мрат и децата, защото родителите не си дават съгласието, когато ги питат.

Offline abc

• Forum fan
Не се опитваите да защитавате Саръев. Не критикуваме християнството а отделната личност.

Търся извора. Не съм приел критиката като такава към цялото християнство, но даже да беше пак щях да съм доволен да търсим дискусията.

Боян Саръев не знам да има връзки с националистическите по-скоро той е правилната брошка за тях. Крайнонационалистическите партии, ако визираш Атака, са банда несретници, които си нямат гаджета за да ги успокояват. Както и да е...

По домовете обикновенно са ИЗОСТАВЕНИ деца. Някои направо изхвърлени. На чия религия принадлежат те?

Offline havallar

• Advanced member
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=258&video_id=13409
Дали Саръев ,е само един.Оставям коментарите на Вас след като чуете мнението на обикновенните християни.Само като им погледнеш евтините возила. ::)

Offline abc

• Forum fan
...
« Reply #67 on: April 13, 2009, 11:31 »
havallar вярата не е задължително свързана с църквата. Църквата е материя, а материята е подвластна на Дявола

Бях свидетел на няколко случки, които ме отвратиха от тези свещенници. Едната беше на сватба ва дъщерята на мой приятел преди няколко години. Служба на място, предплатено всичко и 5 мин. преди ритуала свещенникът заявява на родителите, че ако не му доплатят 50 лв. няма да води ритуала. А пълно с гости. Моят приятел му вика "Нали ти платихме?" "Платили, неплатили това е!". И взе да си събира такъмите. Къде ще ходят, дадоха му. Това за мен не е свещенник, а измет.

Друг подобен - на Лазарица (не ме бийте) една баба влиза в църквата да си вземе върбови клонки. Попа насреща, бабата го поздрави и го пита като вземе клонките трябва ли да плати нещо, а попа я отряза - безплатни са, ама ще оставиш! Аз камъни ли да ям?

Та ей такива. Това отделно от Боян Саръев.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
Идилия /не само от миналото, но актуална и днес/ - кмета, бирника и попа ;)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Попът от Баничан решил да вдига таксите за погребение. Събрало се населението да негодува срещу новите цени. Попът им отговорил - добре де, съберете се повечко наведнъж и ще ви направя отстъпка  :D

fotakiev

• Guest
Za syjalenie imat pravo vsi4ki tia primeri :( , tova ne e normalno! i ne triabva da sbyde i da se slu4va!!!

Offline tsigahrah

• Member
  • **
Да си кажа и аз по темата. Радвам се, когато хората вярват и вярват истински. Дали ще ходят в джамията, в църквата или ще колят курбан на юдите под някое дърво - това няма значение. Според мен в началото Боян Саръев беше чист в помислите си. Но шейтан го улови с ласкателствата на медиите и сега обслужва популистките идеи на наци(онали)стките партии. Този човек не е дявол, но се е самозабравил. И мен определено ме дразни. Пример за христиански отец с чисти помисли е онзи чичо (не му помня името), който в манастира си беше направил приют за бедни и хранеше гладните, сирачетата. Това е. Но около него няма толкова медиен шум, защото (за голямо мое съжаление) медиите предпочитат да излъчват убийствата и кражбите, отколкото материали за човешката добрина.
Ще ми се Боян Саръев и другите покварени попове и ходжи (да не се лъжем - шейтан покварява помислите и на ходжите) да се зачетат в словата, които всеки ден четат, да се замислят над постъпките си и да започнат да помагат на хората, а не само да гледат собствените си интереси.

Offline havallar

• Advanced member
Да си кажа и аз по темата. Радвам се, когато хората вярват и вярват истински. Дали ще ходят в джамията, в църквата или ще колят курбан на юдите под някое дърво - това няма значение. Според мен в началото Боян Саръев беше чист в помислите си. Но шейтан го улови с ласкателствата на медиите и сега обслужва популистките идеи на наци(онали)стките партии. Този човек не е дявол, но се е самозабравил. И мен определено ме дразни. Пример за христиански отец с чисти помисли е онзи чичо (не му помня името), който в манастира си беше направил приют за бедни и хранеше гладните, сирачетата. Това е. Но около него няма толкова медиен шум, защото (за голямо мое съжаление) медиите предпочитат да излъчват убийствата и кражбите, отколкото материали за човешката добрина.
Ще ми се Боян Саръев и другите покварени попове и ходжи (да не се лъжем - шейтан покварява помислите и на ходжите) да се зачетат в словата, които всеки ден четат, да се замислят над постъпките си и да започнат да помагат на хората, а не само да гледат собствените си интереси.
Щом един духовник без значение към коя религия е съди държавата-данекоплатеца за да може все повече да БЛАЖЕ ДЯДО ПОП,за какъв морал говорим.Кото духовниците трябва да са винаги проводник на този морал и спазването на религиозни закони.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Не знам, защо толкова го нападате отеца, но първо той не е вече в тв. Скат до колкото виждам.Другото което е няма нищо лошо да си смени човек вярата нали за това са и поповете и другите духовници.Много ясно, че ще има пропаганда нали всяка религия се бори за нови попълнения.Според мен каквито са и поповете такива са и ходжите и другите .....колкото повече толкова по-добре.Това дали покръства на сила звучи несериозно лично хора от с.Дряново община Лъки са ми разказвали как сами са го повикали да се покръстят младите хора.И така и е станало старите, не са искали, но младите всички са се покръстили.Тогава за какво да говорим.Не може един човек да покръства ей така ако мислете, че е лесно опитайте и вие да смените вярата на някой да ви видим.....

Isyankar

• Guest
Аз като ходих в черквата му в Кърджали - разпитах къде е скрил танка с който ходи из Родопите да покръства, ама никой не знаеше, някой от този форум има ли представа ?