Да си кажа и аз по темата. Радвам се, когато хората вярват и вярват истински. Дали ще ходят в джамията, в църквата или ще колят курбан на юдите под някое дърво - това няма значение. Според мен в началото Боян Саръев беше чист в помислите си. Но шейтан го улови с ласкателствата на медиите и сега обслужва популистките идеи на наци(онали)стките партии. Този човек не е дявол, но се е самозабравил. И мен определено ме дразни. Пример за христиански отец с чисти помисли е онзи чичо (не му помня името), който в манастира си беше направил приют за бедни и хранеше гладните, сирачетата. Това е. Но около него няма толкова медиен шум, защото (за голямо мое съжаление) медиите предпочитат да излъчват убийствата и кражбите, отколкото материали за човешката добрина.
Ще ми се Боян Саръев и другите покварени попове и ходжи (да не се лъжем - шейтан покварява помислите и на ходжите) да се зачетат в словата, които всеки ден четат, да се замислят над постъпките си и да започнат да помагат на хората, а не само да гледат собствените си интереси.