Author Topic: Демографски процеси в помашките райони!  (Read 20412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
asanvata_peika poluchi BAN za Nespazvane pravilata na Foruma- provokacii,dnes se reg i nadhvyrli nad 30 postinga bezsmisleni, izstril sym mu dosta,kakto i mnogokratno e predupreden oficialno, syshto i za neuvajenie kym nashi chlenove,kakto i obida na lichni kym Moderator!!!

Offline havallar

• Advanced member
махни Доспат - етнографски са към Неврокопските, Чепеларе са християни
Статистиките си ги дръжте за вас - аз нямам причина да лъжа...
не знам от каде черпиш информация,но гр.Чепаларе 50% са помаци.........

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Той казва-''Чепеларе са християни.''
Според него те вече не са Помаци.

Offline havallar

• Advanced member
Той казва-''Чепеларе са християни.''
Според него те вече не са Помаци.

Според него и Б.Димитров........ ;D

Offline shaban

• Forum fan
Дотам я докарахме,галфони да ни квалифицират и да измислят стъкмистики и информации въз основа на слухове и желания, породени от най изкривения тип национализъм.
При преброяването през 2001 г. ,анкетиращите минаваха по къщите и питаха всеки какъв е. Когато дойдоха у нас и ме попитаха :Какъв се определяш? Аз казах :Помак. Отговора беше :-Такава графа няма.На което аз отговорих :Пиши ме ,както искаш.
А относно християнизирането ,само ще кажа че това е пълен фарс който се прави от единични случаи.Нищо повече.

Tralala

• Guest
...
При преброяването през 2001 г. ,анкетиращите минаваха по къщите и питаха всеки какъв е. Когато дойдоха у нас и ме попитаха :Какъв се определяш? Аз казах :Помак. Отговора беше :-Такава графа няма.На което аз отговорих :Пиши ме ,както искаш.
...

Което само доказва, че ползването на статистически данни за защита на каквато и да е теза е оксиморон.
Кой си пререгистрира местожителството при промяната му? Стига глупости. :-X
Изпразнената от достоверност и съдържателност българска статистика е за потребностите на политиците, за да пълнят главите на хората с нищо незначещи цифри, проценти, промили и т.н.

Offline RIBNOVO

• Senior member
zdraveite.nq nqkogo mai mu se iska pri pomacite da ima demogravski sriv.badete sigorni,4e tova nqma kak da stane,dokato vsevi6niq ne re6i edin den.ima6e edin pilot prez totalitarniq rejim praska6e tutunite s otrova vsqka godina.sled 90 godina v blagoevgrad sre6tnal edna grupa xora ot selo i gi zapital:ot kade ste ?ot ribnovo kazali te.eiii ima li o6te jivi xora tam.zasmql se toi.tonove otrova sam xvarlql po tqx,nikoi ne bqga ot nivite i nikoi ne umira.eto tova sme pomacite zatova sme oceleli do sega. borbenosta na pomacite i barzata adaptaciq vinagi sa bili  v osnovata na tqxnoto ocelqvane.kogato imate vreme i vazmojnost, napravete edna obikolka na balgariq.sigoren sam, 4e 6te vidite:poma6kite raioni s nai dprekrasni ka6ti,izklu4itelno podreden jivot.i nikoga ne se oplakvat.zaedno s tova lubezni,dover4ivi i vinagi gotovi da pomognat v nujda.ka4estva,koito po4ti nemoje6 da nameri6 v mn drugi etnosi.zatova evalana pomacite.