Türkçe > Duyurular

3. POMAK ŞENLİĞİ (TRETİYAT POMASHKİ SABOR)

<< < (10/13) > >>

plevnepomak:

--- Quote from: AlperenKIRIM on May 03, 2009, 19:30 ---vay vay bu tur muhabbete girmeyelim istersen ama istersen yani, fikir yazicaksan saksiyi calistir yaz...

--- End quote ---

Konuyu baştan oku ve görüşlerini ona göre bildir. Bu şenlik içerik olarak tamamen pomak şenliği ama gel gör Bürokrasi isim konusunda buna tahammül etmiyor. Kaldıki her no olursa olsun şenlik için kıytrırk deme hakkını nereden alıyorsun.Bu yaptığın saygısızlık değilde nedir. Edepli olmaya seni davet ediyorum.

AlperenKIRIM:
birde bu uyarmistim muyarmistim muhabbetleri ne ya :)

neyi kimi uyariyosunuz ya? balkan turku olan benim yaw burdaki ana tema benim kardesim. benim ana dilimde orfum adetimde soyum sopumda bellidir teee orta asyaya bakar...

AlperenKIRIM:

--- Quote from: plevnepomak on May 03, 2009, 19:35 ---Konuyu baştan oku ve görüşlerini ona göre bildir. Bu şenlik içerik olarak tamamen pomak şenliği ama gel gör Bürokrasi isim konusunda buna tahammül etmiyor. Kaldıki her no olursa olsun şenlik için kıytrırk deme hakkını nereden alıyorsun.Bu yaptığın saygısızlık değilde nedir. Edepli olmaya seni davet ediyorum.

--- End quote ---

simdi seninle zaten bir meselem yok , o kiytirik muhabbeti muhabbet akisina gore gelisti , konu burda cok farkli fakat vatanasin biri konuyu kirima getirdi ve boyle gelisti..

yani ben sualimi sordum siz cevapladiniz ben onu anladim , fakat diger vatandas bunu fark edememis anlasilan kirima kendi kafasinca saldiriyor ben de ona anlicagi dilden cevap veriyorum.

yoksa durumun farkindayim :)

plevnepomak:

--- Quote from: AlperenKIRIM on May 03, 2009, 19:39 ---simdi seninle zaten bir meselem yok , o kiytirik muhabbeti muhabbet akisina gore gelisti , konu burda cok farkli fakat vatanasin biri konuyu kirima getirdi ve boyle gelisti..

yani ben sualimi sordum siz cevapladiniz ben onu anladim , fakat diger vatandas bunu fark edememis anlasilan kirima kendi kafasinca saldiriyor ben de ona anlicagi dilden cevap veriyorum.

yoksa durumun farkindayim :)

--- End quote ---

Sende muhatabına göre cevap ver o zaman.  Bu şenliğin pomaklar açısından önemini biliyorsun sanırım. Bu nedenle saygı duymanı beklerim. Kaldiki Pomaklar osmanlıların balkanlarda tutunmasında , Çok büyük yardımları olmuştur.Pomakların karakterlerine bakarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. zaten Osmanlı demek biz demektir.Bunuda kafana sok.

bello:
 AlperenKIRIM Kardeş, Türkiyede Pomak ve Türk artık etle tırnak gibi olmuş benim Anne tarafım türk yani sülalemin akrabalarımın yarısı Türk. Sen ise safkan türksün.

Ama şenlik olmuş bitmiş ve biz buna Pomak şenliği demişiz türkiyenin hassasiyetini biliyorsun. Saygı gösterirsen seviniriz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version