Türkçe > Duyurular

3. POMAK ŞENLİĞİ (TRETİYAT POMASHKİ SABOR)

<< < (9/13) > >>

AlperenKIRIM:

--- Quote from: bello on May 03, 2009, 19:15 ---slav oldukları ne vakit kanıtlandı, dinini sormadım..

--- End quote ---

balkan turkleri olduklari ne vakit kanitlandi?

bello:
AlperenKIRIM Kardeşim,
Şunuda söyliyeyim bizim ülkemiz zaten vardı OSMANLI şimdi ise devamı olan TÜRKİYE bilmem anlayabiliyormusun..

plevnepomak:

--- Quote from: AlperenKIRIM on May 03, 2009, 19:11 --- yaw siz kiytiriktan bir senlige kendi izminizi yazamiyorsunuz hemde musluman bir ulkede olmaniza ragmen , kirim tatarlari sifirdan %80i rus olan kendi vatanlarinda meclis kurdular 15 gun sonra da 1. dunya kirim tatar kongresi yapicaklar , yani tum dunyadan kirim tatarlari bir araya gelicek  ;D kavrayabiliyomusun :)

--- End quote ---

Ya ismi cinsi belli olmayan kardeşim.Sen ne arsız ve saygısız adamsın.seni uyarmıştım bu tip muhabbetlere girme diye.rahatsız olursun. Şenlik sana çokmu dokundu.keşke orda olsaydım bende  dokundursaydım.

AlperenKIRIM:
simdi osmanli zaten multimilli bir devletti , sizin ne kadar ulkeniz ise bulgarlarin arnvutlarin bosnaklarin kurtlerin zazalarin turklerin v.s. de ulkesi idi. simdi de turkiye oldu da ne oldu yine turkten farkli milletler ulkede yasiyor pomak bosnak arnavut cerkez lezgi abhaza cecen sayda say, onlarinda ulkesi turkiye...

turkiyeye giden pomaklarin bazilari turklesmistir bu ok , ama bu tum pomaklari baglamaz bulgaristandakileri baglamaz , onlar turk degildir, pomaktir ve balkan turkleri sinifina da girmezler...

AlperenKIRIM:

--- Quote from: plevnepomak on May 03, 2009, 19:21 ---Ya ismi cinsi belli olmayan kardeşim.Sen ne arsız ve saygısız adamsın.seni uyarmıştım bu tip muhabbetlere girme diye.rahatsız olursun. Şenlik sana çokmu dokundu.keşke orda olsaydım bende  dokundursaydım.

--- End quote ---

vay vay bu tur muhabbete girmeyelim istersen ama istersen yani, fikir yazicaksan saksiyi calistir yaz...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version