Ia shoto si izdoih ovcete tazi sutrin, ama mnogo malko mliako dadoha. Shoto Petreto ne dalo zadovolitelni otgovori.
Който е избрал да се родя не е избрал изцяло живота ми.
Ama e izbral nai-vajnia stadii v jivota ti. Da se poiavish ot nishtoto, i da stanesh neshto. Ama sia ia shoto ne mojah da razbera KADE E TVOIA CHOVESHKI IZBOR V POIAVATA TI NA TOZI SVIAT?
Da zemem edin robot, to niama izbor, ama si priznava. Ne kat teb Petrence. Ta niakoi ia proizvel tazi tenekia, niakoi e IZBRAL kak da ia napravi. Ta i na teb taka niakoi ti e otredil da se rodish v Balgaria, da imash roditeli balgari, da ne si negar, da ne si sakat, za da mojesh da pishesh gluposti ot sutrin do vecher i t.nat…. Kazvash, che zaradi pari slushkash i se podchiniavash na izbora na rabotodatelia ti? Tova go iziasni malko. Demek sutrin ot 8 vecher do 8 ti mu se podchiniavash na povelite i posle kazvash che imash choveshki izbor? Ma kakav izbor??? Ti niamash izbor be choveche. Zashtoto ne mojesh da kajesh na rabotodatelia si, neeee az samo sledobiad dva chasa shte rabotia, a ti duhai mandjata. A i niama kak da izbirash da ne rabotish, zashtoto shte umresh ot glad, sledovatelno i izbor na jivot niama da imash.
От едно време нататък съм почнал сам да избирам.
E Allah ti e dal tova pravo be kardeshim
И кажи: “Истината е от вашия Господ. Който желае, да вярва, а който желае, да остане неверник!” (Kahf: 29)
Примерно сега баща ти ли е решил да си лягаш или ти сам.
Ami sashtia vapros kam teb? Ako rabotodatelia ti ti zapoviada da rabotish do 12 chasa prez noshta, a ti iskash da si liagash v 22:00, shte si liagash v 22:00 kogato moite ovce se prevarnat v ateisti.
А за стареенето не си осведомен - вече има технологията "стволови клетки".
За съжaление е скъпо.
Ma ne dumai be bate. Seriozno li govorish? Ma te za tova li holivudskite zvezdi se skasaha da ne ostariavat i da ne umirat? Ma glei i Bush ostariava. Shto petrol izmakna otkradna ot miusiulmanite. Ne viarvam da ne e osvedomen za tvoiata tehnologia?
Ai ti otgovariai, az otivam da podmladia ovcete. Che malko parichki sam si natrupal.