Author Topic: 3500 в pomak.eu!  (Read 16497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Ynt: 3500 в pomak.eu!
« Reply #30 on: May 17, 2009, 14:42 »
Според мен трябва да е в някоя неутрална страна .... т.е. да не е балканска най-малкото ... В Америка е доста добър вариант за хост ... имайки предвид, че си имаме модератори от там...или пък някъде в Западна Европа ...

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #31 on: May 17, 2009, 14:52 »
@isyankar Какво ти пречи ?   

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #32 on: May 17, 2009, 14:54 »
Моето мнение е, че няма нужда от организиране на това представяне на сайта пред която и да е медия. Всеки може да влезе тук и да си състави мнение какво представлява сайта. За мене много по-важно е да се спазват правилата на сайта, администраторите да следят за равнопоставеността на членовете тук. Струва ми се, че много лесно започнаха да се трият и редактират постове тук без никакви обяснения - мисля, че трябва, както в повечето големи форуми, при триене или редактиране на пост, в него да пише защо е изтрит, кой и защо го е редактирал... Иначе, както е споменал abc, доверието започва да се руши...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #33 on: May 17, 2009, 15:19 »
Ysyankar, прекаляваш наистина! Отдавна чета постингите ви,преднамерени са и ви търпим прекалено много.Не разбрахте това,от днес имайте това като последно предупреждение,говоря ви съвсем сериозно,оливате се,нямате грам уважение тук!!! Пишете ми на лични ако имате против!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #34 on: May 17, 2009, 15:33 »
Ysiankar, ми напусни Форума още сега,тук никой насила не е държан,най-малкото Админите имаме цел да гоним християни,пак казвам постингите ви са Неуважение към помашкия народ и членове тук,всеки вижда че сме прекалено толерантни модераторите,пак казвам лек ви път и търсете място другаде ако не ви отърва тук.Писал съм ви много на ЛС.

река_Въча

• Guest
« Reply #35 on: May 17, 2009, 15:39 »
В такъв случай нека да поотложим интервюто с Милен Цветков защото Ysiankar ще се разприказва не където трябва и Нова телевизия ще бъдат предубедени към нас...Очаквам съсъпващи въпроси от Цветков

Isyankar

• Guest
« Reply #36 on: May 17, 2009, 15:39 »
@isyankar Какво ти пречи ?  

Има един Космос разлика между пречене и изразяване на мнение. Ако нещо ми пречеше - нямаше да пиша в този форум. Явно обаче аз и други хора пречим. Ти ми кажи как и с какво ?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #37 on: May 17, 2009, 15:41 »
За  обиди на лични към Модератор на Ysyankar e наложен БАН временно,докато не прояви елементарно уважение тук към наши членове/ Gelina,Nazmi,подигравки... и Модератори! Ако някой желае ще му препратя обидите тук!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #38 on: May 17, 2009, 16:16 »
Моето мнение е, че няма нужда от организиране на това представяне на сайта пред която и да е медия. Всеки може да влезе тук и да си състави мнение какво представлява сайта. За мене много по-важно е да се спазват правилата на сайта, администраторите да следят за равнопоставеността на членовете тук. Струва ми се, че много лесно започнаха да се трият и редактират постове тук без никакви обяснения - мисля, че трябва, както в повечето големи форуми, при триене или редактиране на пост, в него да пише защо е изтрит, кой и защо го е редактирал... Иначе, както е споменал abc, доверието започва да се руши...
dim 56,Mодераторите НЕ са длъжни да дават обяснение на всеки хиляди тук,не е по силите ни.Въпреки това в предвит мултинационалноста на Форума,досега НЕ сме имали случай наш член нарушил правилата да е наказан като предварително на лични сме казвали,ако има и един член без да е предупреден преди това,моля пишете ми на лични тук,след което аз ще публикувам постинга ви в сайта./Правила на Форума т.13,19,21 /

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42