Author Topic: Turska religiozna tolerantnost  (Read 37463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ada_BG

• Avarage member
Ynt: Turska religiozna tolerantnost
« Reply #60 on: February 24, 2010, 07:39 »
И по Ердоган летя обувка

Привърженик на Кюрдската работническа партия замери с обувката си турския премиер Реджеп Ердоган.

Ердоган бе в испанския град Севиля, където получи наградата на Фондация "НОДО" заради голямата му роля в стартирането на инициативата "Съюз на цивилизациите".

http://www.dnes.bg/video/2010/02/23/i-po-erdogan-letia-obuvka.86673
Много им се видяха правата,които им даде Турция на тия кюрди..

sirrio

• Guest
« Reply #61 on: March 25, 2010, 08:46 »
Е тия двамата са страшно нагли. Докато има такива провокатори като тях (на които все още не е ясно кой им дърпа конците, но и това ще се разбере), ще има и етническо напрежение в страната.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2863531

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #62 on: March 25, 2010, 09:26 »
 sirrio,не е луд тоя,който яде баницата,а този,който му я дава.

sirrio

• Guest
« Reply #63 on: March 25, 2010, 09:38 »
sirrio,не е луд тоя,който яде баницата,а този,който му я дава.

Абсолютно вярно. Но все още не е ясно кой стои от другата страна на баницата, т.е. мозъка на тези провокации. Защото тия двамата нямат толкова акъл да направят това, с което са се захванали - това става ясно само като им видиш интервютата и изказванията.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #64 on: March 25, 2010, 09:52 »

Абсолютно вярно. Но все още не е ясно кой стои от другата страна на баницата, т.е. мозъка на тези провокации. Защото тия двамата нямат толкова акъл да направят това, с което са се захванали - това става ясно само като им видиш интервютата и изказванията.

Някои политически инженери.Наистина привържениците на ДПС силно са намалели и празната ниша трябва да се заеме от някого.Има и други желаещи:
http://www.struma.com/politika/sudut-otkaza-da-registrira-partiya-progres-i-demokraciya-na-nabedeniya_6798/

Offline tersid

• Adviser
« Reply #65 on: March 25, 2010, 09:56 »
И с какво ти пречат ,на теб "тия двамата" и захванали ли са с нещо което е незаконно.

sirrio

• Guest
« Reply #66 on: March 25, 2010, 10:01 »
И с какво ти пречат ,на теб "тия двамата" и захванали ли са с нещо което е незаконно.

Естествено че ми пречат, след като Ю. Юзеиров открито проповядва сепаратизъм и отцепване на територии от България! Още нещо има ли да ме питаш?

Offline tersid

• Adviser
« Reply #67 on: March 25, 2010, 11:46 »
Защо  да ти пречат.Ти имаш ли лични проблеми с тях.Запазването на териториалната цялост на България ,твой проблем ли е или е проблем на държавата . Юзеирови не са искали отцепване на територии  ,но ако са искали те със тебе нямат проблеми ,защото те не са искали твоя територия , а държавна и имат работа само със държавата .Така, че може да спреш да ни занивамаш с проблеми които не са наши.

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #68 on: March 25, 2010, 11:56 »
...Запазването на териториалната цялост на България ,твой проблем ли е или е проблем на държавата...
Държавата сме всички ние :)

sirrio

• Guest
« Reply #69 on: March 25, 2010, 12:32 »
Защо  да ти пречат.Ти имаш ли лични проблеми с тях.Запазването на териториалната цялост на България ,твой проблем ли е или е проблем на държавата . Юзеирови не са искали отцепване на територии  ,но ако са искали те със тебе нямат проблеми ,защото те не са искали твоя територия , а държавна и имат работа само със държавата .Така, че може да спреш да ни занивамаш с проблеми които не са наши.

Такова изказване може да направи само някой, който няма своя родина, какъвто явно си ти - безродник. Как няма да ме касае ако някой иска да ми разделя страната бе, ей? Я се опомни малко! За тая земя кръв са проливали моите предци, а той ми вика теб какво те засяга?! Май и ти си същия сепаратист като тях. А Юзеирови ще си имат работа точно с хора като мен, които имат самосъзнание - ти да не мислиш, че българите ще си траят вечно срещу тези провокации както досега?! Тия в момента изпитват търпимостта на българите, но тя вече е на привършване и според мен скоро ще си намерят майстора.

sirrio

• Guest
« Reply #70 on: March 25, 2010, 12:37 »
Запазването на териториалната цялост на България е задължение на всички нас, които живеем тук! Иначе лошо - всички знаем какво следва при обратния вариант - справка - Босна, Косово, Македония и т.н.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #71 on: March 25, 2010, 13:13 »
На някой май му излезна  пяната,но иначе наистина съм безродник и не бих пролял и капка кръв за някаква си химера наречена Родина или Държава..
 Къде е записано ,че запазването териториалната цялост на която и да е държава е задължение на всеки гражданин. Мен въобще не ме интересува териториалната цялост на която и да е държава ,та дори да се казва ако ще и Америка.Не ме интересува и как ще се  казва държавата в която живея , не ме интересува и дали има съвпадение между името на държавата и онова подкоето разбираме под Родина.  Интересува ме единствено това ,никой да не пипа моята лична територия и собственост и държавата да бъде добра към мен ,ако не нарушавам  законите и които би следвало да са справедливи и да осигуряват добър стандарт , за да мога да кажа и аз ,че "държавата това сме ние".
Запазването териториалната цялост на която и да е държава е задължение само на държавата ,а не на гражданите. Тоест ,ако държавата иска да си запази  целостта си трябва да е перфектна към всички граждани .
По вашата логика , не бяхме ли 500 г. в рамките на Османската държава , защо тогава някои не казвахте "Държавата това сме всички ние".  
Така ,че не се бъркайте в работите на Държавата ,и не вземайте нейните отговорности за ваши, защото във всеки момент може да станете вие престъпници на държавните закони.

sirrio

• Guest
« Reply #72 on: March 25, 2010, 13:40 »
tersid, по-идиотско изказване от твоето последно не съм чувал. Просто няма какво да се коментира повече...

Offline tersid

• Adviser
« Reply #73 on: March 25, 2010, 14:07 »
tersid, по-идиотско изказване от твоето последно не съм чувал. Просто няма какво да се коментира повече...
Няма и да чуеш, защото не се слушаш.Първа мярка -Ушен лекар. Ако не помогне - Втора мярка.