Author Topic: ОТЕЦ БОЯН САРЪЕВ е истински ДЯВОЛ !!!  (Read 41873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Вместо да получа отговор къде Саръев си крие танковете, разбрах за религиозността на гайдата....Сега почвам да се питам китарата и цигулката от коя религия ли са ... или древната орфеева арфа... Идва ми на акъла - животните в Родопите - също ли принадлежат към определена религия и обидно ли е за крава в Рибново да се казва Иванка вместо Фатме ? Танковете са явно в на някои хора умовете, които не могат да кажат с думи и факти, а говорят небивалици.Не мисля, че темата трябваше да се пише с главни букви,защото няма абсолютно никакви доказателства, че е насилвай някой.Още по-малко пък да се нарича обидно "дявол".Но съм убеден, че ако напиша аз с главни букви за някой ходжа ще скочат много хора.Недейте ката приказки много дайде доказателства.

Колко много въпроси само задавам, ама никой не отговаря ... а може би няма нужда...:)

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
Не се карайте - и двамата сте прави за себе си, но непремерените приказки не сближават хората.

Хайдутино, сигурно преди няколко века дядовците и бабите на тези хора са били християни. Знам, че много хора мислят другояче, но аз тука съм на едно мнение с тебе. Обаче това не може да е единствената причина да смениш вярата си. Защото ти пра-пра-пра-пра-пра-пра дядо си не го познаваш, но познаваш и майка си, и баща си, а вероятно и бабите и дядовците си, и ако те всичките са мюсюлмани, тогава това, че няааакога твоите прадеди са били православни християни, а може би и богомили - това тебе не те вълнува чак толкова много.
Хавалар, прав си - религията не е дреха. Но всеки трябва да има правото да си я смени, ако пожелае. Ако го прави с чисти подбуди, това е само за добро. Кой може да изброи хората, които с радост са приели исляма - аз не мога, но знам, че са милиони и милиони. Така е и с Христовата вяра. Така е и с Буда. Виждаш ли лошо в това?

Толкова ли е сложно това да бъде разбрано от всички?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42